Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

biggrin.gif+2010 09 24, 16:39-->
QUOTE(Ieva biggrin.gif @ 2010 09 24, 16:39)
O i atviru duru diena su tevais eina? Tikriausiai taip..?  ax.gif  4u.gif

Dauguma žmonių ateina su tėvais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2010 09 02, 20:49)
Katik pradėjau 8-ą klasę. Norėjau paklausti, ar stojant į Licėjų klausimai būna tik iš aštuntos klasės kurso?  ax.gif

Taip, iš 8 klasės smile.gif Na bet ankstesnių klasių žinių be abejo prireiks, kitaip neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Visus Licėjaus mokinius ir pedagogus su jubiliejumi 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2010 02 15, 21:19)
Mano vienoliktokė dukra bando, nusiuntė vasario 12 d. paštu visko kas reikalaujama. Paskaičiau visus jūsų atsiliepimus bei padariau išvadą, kad manoji ten vargiai pakliūs, juolab kad I semestro vidurkis 9.4
be to iš jūsų parašyno supratau, kad mokantis tarpautinio bakalaureato studijose, vaikai mokosi tik 6 dalykus, tai kur įstoti su tiek mažai mokomaisiais dalykais. O ji labai nori studijuoti Olandijoj

Laba. Tai kaip jums pasisieke? Ar istojot?
Noriu parasyt, kad mano dukra nuo 2010 m. rudens mokosi mokykloje „The Regent's School“ Tailande.
Bandykit 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žada šiais metais stoti? Liko keturi mėnesiai, aš pamažu pradedu ruoštis, kad nepalikt visko paskutinei dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
ką apskritai reiškia žodis licėjus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2011 01 15, 19:49)
ką apskritai reiškia žodis licėjus? doh.gif

Tai kaip ir gimnazija, turinti licėjaus vardą. Kitose šalyse taip pat yra licėjai, ir ne po vieną. Tai sustiprinta mokykla, į kurią susirenka galintys ir svarbiausia norintys mokytis mokiniai. Norint ten patekti reikia laikyti egzaminus. Patekti galima nuo 9 klasės. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, galvojam apie licėjų g.gif Gal yra forume besilankančių licėjaus mokinių mamų mirksiukas.gif
Gal būtų galima trumpai apibūdinti mokslus licėjuje: ar ne per sunku vaikams mokytis doh.gif , ar visi dalykai vienodai stipriai mokomi, su kokiomis problemomis susidūrė išėję iš gimnazijos į licėjų (kokie reikšmingi skirtumai ko nebuvo gimnazijoje), ar mokiniai draugiški unsure.gif Ar nenusivylė licėjumi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2011 03 10, 17:57)
Laba diena, galvojam apie licėjų g.gif Gal yra forume besilankančių licėjaus mokinių mamų mirksiukas.gif
Gal būtų galima trumpai apibūdinti mokslus licėjuje: ar ne per sunku vaikams mokytis doh.gif , ar visi dalykai vienodai stipriai mokomi, su kokiomis problemomis susidūrė išėję iš gimnazijos į licėjų (kokie reikšmingi skirtumai ko nebuvo gimnazijoje), ar mokiniai draugiški unsure.gif Ar nenusivylė licėjumi? blink.gif

Pirma, aš ne mama, antra, aš ten nesimokau, bet... Teko daug girdėti ir skaityti apie licėjų. Visi sako, kad žmonės ten begalo draugiški, mokytojai puikiai išmoko ir šiaip čia kaip svajonių mokykla, nes ten susirenka bendraminčiai. thumbup.gif Aišku, girdėjau ne tik teigiamų dalykų. Sako, kad tarp vaikų jaučiama konkurencija dėl mokslų, krūvis didelis, iš pradžių būna labai sunku, bet vėliau prisitaiko. Manau bet kokiu atveju verta pabandyti laikyti egzaminą. Jei neįstosi, tai tiesiog pasitikrinsi savo žinias. Sėkmės, jeigu žadat stot mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą bigsmile.gif
Atsakyti
Beje, dar kitą šeštadienį, balandžio 2d. 10h bus atvirų durų diena. Ten kalbės apie stojamuosius į licėjų, mokymąsi ir pan. Verta apsilankyt. Su draugėm būtinai nueisim biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvos mokinius vėl kviečia „The Regent’s School“ Tailande
Atsakyti
Ar kas buvo atvirų durų dienoj? Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti