Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

Istojau ir as i liceju biggrin.gif papildomai niekaip nesiruosiau, pasitikejau savo jegom smile.gif sunkiausi buvo matematikos ir chemjos stojamieji, geriausiai sekasi humanitariniai, todel is kalbu nemaza bala (bent jau lyginant su stojusiais pazistamais) surinkau. Pazistu pora merginu kurios jau baige liceju, dar viena busima dvyliktoke, visos jos apie liceju tik gerai kalba. Tikiuosi, kad seksis gerai ir nereikes smegenu prie knygu per nakti dziovint... tongue.gif

P.S. girdejau, kad per pirma lietuviu pamoka mokiniai suzino kaip rasomas licejistas/liceistas. biggrin.gif tai kaip is tikruju - licejistas ar liceistas? kuo daugiau galvoju, tuo daugiau maisausi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(moliuskelis @ 2009 08 24, 23:30)
P.S. girdejau, kad per pirma lietuviu pamoka mokiniai suzino kaip rasomas licejistas/liceistas.  biggrin.gif  tai kaip is tikruju - licejistas ar liceistas? kuo daugiau galvoju, tuo daugiau maisausi   ax.gif tongue.gif

Liceistas biggrin.gif (be "j" ir be "ė").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 25 rugpjūčio 2009 - 07:58
QUOTE(moliuskelis @ 2009 08 24, 23:30)
Istojau ir as i liceju  biggrin.gif  papildomai niekaip nesiruosiau, pasitikejau savo jegom smile.gif sunkiausi buvo matematikos ir chemjos stojamieji, geriausiai sekasi humanitariniai, todel is kalbu nemaza bala (bent jau lyginant su stojusiais pazistamais) surinkau. Pazistu pora merginu kurios jau baige liceju, dar viena busima dvyliktoke, visos jos apie liceju tik gerai kalba. Tikiuosi, kad seksis gerai ir nereikes smegenu prie knygu per nakti dziovint...  tongue.gif

Aš papildomai ruošiausi tik tų dalykų, kurie man sunkesni, egzams - gamtos mokslams ir istorijai. Sunkiausias man buvo biologijos egzas doh.gif nes pažiūrėjus į praeitų metų testą mokiausi viską, išskyrus ekologiją - galvojau, iš ten bus kokia viena užduotėlė, skyrius lengvas, kaip nors susitvarkysiu doh.gif bet kažkaip praslydau - maniau, kad gausiu 2-3 taškus, bet gavau 7 blink.gif o matematika buvo tokia, kokios tikėjausi, pagal praeitų metų užduotis, kurių apskritai nesupratau, netgi, sakyčiau, lengva biggrin.gif
Atsakyti
Rašosi "liceistas". biggrin.gif
Papildyta:
Beje, aš irgi nieko papildomai nesimokiau, tiesiog pasitikėjau savo jėgomis. lotuliukas.gif Bet stojamojo egzamino šiek tiek bijojau... rolleyes.gif Labai džiaugiuosi, kad įstojau. thumbup.gif Viską parašiau gana gerai, net nežinau ar realė, ar humanitarė esu. biggrin.gif Pati labiau linkstu prie realinių mokslų, bet dar pmatysiu, kaip bus. smile.gif
Labai laukiu rugsėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2009 08 25, 10:41)
Aš papildomai ruošiausi tik tų dalykų, kurie man sunkesni, egzams - gamtos mokslams ir istorijai. Sunkiausias man buvo biologijos egzas  doh.gif  nes pažiūrėjus į praeitų metų testą mokiausi viską, išskyrus ekologiją - galvojau, iš ten bus kokia viena užduotėlė, skyrius lengvas, kaip nors susitvarkysiu  doh.gif  bet kažkaip praslydau - maniau, kad gausiu 2-3 taškus, bet gavau 7  blink.gif  o matematika buvo tokia, kokios tikėjausi, pagal praeitų metų užduotis, kurių apskritai nesupratau, netgi, sakyčiau, lengva  biggrin.gif

Mes tai isvis ekologijos skyriaus neperejom, tai uzduotis pamacius maniau, kad sakes man bus biggrin.gif Bet irgi 7 gavau... kazkaip geriau negu tiketasi smile.gif
Atsakyti
jau pasirode pirmoku sarasai!!! biggrin.gif Patekaui Ie kartu su 4 pazistamom. Geriau negu tiketasi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moliuskelis @ 2009 08 31, 11:08)
jau pasirode pirmoku sarasai!!!  biggrin.gif  Patekaui Ie kartu su 4 pazistamom. Geriau negu tiketasi!  thumbup.gif

kaip tu sugebėjai juos atsidaryt??? Aš ir atsisiųst bandžiau, ir paprastai spaust, ir dar dievažin kaip.. Nieko doh.gif
Beje, ačiū, kad pranešei 4u.gif
Atsakyti
Nera uz ka 4u.gif man tai paprastai kaip exelio failas atsidare... smile.gif
Atsakyti
Na, kaip jums rugsėjo 1-oji? Man pasirodė gerokai įdomesnė nei praeitoje mokykloje smile.gif Taip prigąsdino dėl krikštynų, karnavalo biggrin.gif O pats pastatas toks klaidus - vos suradau kabinetą doh.gif Ne taip kaip ankstesnėje mokykloje, viskas paprasta ir aišku, jokių posūkių į šoną ar vaikščiojimo ratais aplink biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patiko, visi tokie draugiški, linksmi ir atmosfera nuostabi smile.gif. Matėsi, kad renginiui tikrai ruošėsi ir stengėsi, todėl jis buvo įdomus ir tikrai gražus reginys biggrin.gif . O mokykla tikrai klaidi, neįsivaizduoju, kaip rytoj rasiu kabinetus biggrin.gif
Atsakyti
man tai lb patiko rugsejo pirmosios svente, ir pamokos siandien vienos lb idomiai vyko, kitos taip normaliai... siaip ir faina, ir siek tiek trikdo, kad skambuciu nera... nors pavyzdziui is anglu kiai testa parasem 10 min anksciau isleido ir nieko nesake... biggrin.gif ir mokykla is pradziu atrode klaidi, bet siandien vos pradejus vaikscioti viskas kazkaip i savo vietas sustojo, ne karto nepasiklydau biggrin.gif

P.S. beje, is kuriu jus kalsiu? abcde? ax.gif
Atsakyti
Merginos, o iš kokių mokyklų jūs sustojote, jei ne paslaptis? ir apskritai gal galėtumėte pasidalinti savo subjektyviais vertinimais, kurios Vilniaus pagrindinės mokyklos geriausiai parengia.
Atsakyti