O kur kaunietes mergaites darot rengeno panoramines nuotraukas,ar kaip ten jos vadinasi. kiek jos kainuoja?
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 03 18, 15:13)
O kur kaunietes mergaites darot rengeno panoramines nuotraukas,ar kaip ten jos vadinasi. kiek jos kainuoja?
As dariau Kalnieciu gatvej, neprisimenu namo numerio yra privati klinika, kainavo 50lt.
Zinau, kad daro dar Dainavos poliklinikoj, berods 30lt. Zinau, kad kitos panos, kazkur kitur dare

QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 03 18, 14:13)
Nu as dariaus eiguliuose,lygtais sukileliu pr . netoli topolio ir mokejauarba 45lt arba 40, nes as dariausi ir sonine galvos ir panoramine
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 03 18, 16:03)
Nu as dariaus eiguliuose,lygtais sukileliu pr . netoli topolio ir mokejauarba 45lt arba 40, nes as dariausi ir sonine galvos ir panoramine
Man irgi reikia dvieju: sonines ir panoramines. O kaip ten sukileliu pr. reikia registruotis norint nuotrauka pasidaryti? Ar uztenka ateiti it padarys.
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 03 18, 15:09)
Man irgi reikia dvieju: sonines ir panoramines. O kaip ten sukileliu pr. reikia registruotis norint nuotrauka pasidaryti? Ar uztenka ateiti it padarys.
Aš papraščiausiai nuėjau su siuntimu ir iškart padarė, ten visus iš eilės priima, aš ten abi nuotraukas dariaus , nes i klinikas nuėjau sako mes tik viena aparata turim, tai kitos nuotraukos negalėsim padaryt, tai nurodė adresa i sukilėliu, tai aš peškom nuo kliniku ir nuėjau, ten visai netoli,stotelė viena
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 18, 13:58)
Ir man tas pats - tik tarpas kur buvo ketvertukai dar labai didelis ir darosi tarpai tarp 2 ir 3
o kai darysis tarp 1 ir 2 - nustosiu sneket
O tu tik elastikus nesioji? Po viena gyumyte?
o kaip anas sustiprint?
o kai darysis tarp 1 ir 2 - nustosiu sneket

O tu tik elastikus nesioji? Po viena gyumyte?
o kaip anas sustiprint?

Nenesioju as dar elastiku, pas mane tik virsus breketuotas

Man tie tarpeliai gal milimetro, gal poros... Bet kad gyvates labai matosi

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 03 18, 16:30)
Aš papraščiausiai nuėjau su siuntimu ir iškart padarė, ten visus iš eilės priima, aš ten abi nuotraukas dariaus , nes i klinikas nuėjau sako mes tik viena aparata turim, tai kitos nuotraukos negalėsim padaryt, tai nurodė adresa i sukilėliu, tai aš peškom nuo kliniku ir nuėjau, ten visai netoli,stotelė viena
Aisku, aciu. Tad reikes ir man ten keliauti.
[quote=kabesita,2009 03 18, 11:36]
Tavolaime o kodel tu taip galvoji, kad tau paradontoze, jei visi dantys vietoj ir nekliba, tai gerai, jei kraujoja dantienos nusipirk Corsodyl skalavima, jis labai padeda, man kraujavo, ir jis labai padejo. O be to tavo odontologe turejo tau pasakyt, jei turi uzdegima
Tai vat,kad jos beveik visada yra tokios paburkusios(t.y.dantenos),valant dantis kraujuoja...Naudoju įvairius skalavimo skysčius...Čia neperseniausiai skaudėjo visas dantenas-tai pirkau vaistinėj rožinį LACALUT
Na,mano odontologė(pas ją buvau dar vos porą kartų)-kai man darė higieninį-aš jos klausiau,kodėl mano tokios dantenos,tai ji pasakė visos problemos kyla dėl netaisyklingo sąkandžio ir tik laiko klausimas,kada pradės dantys kristi
Be to,apačioje pačiame priekyje nei iš šio,nei iš to pradėjo sukinėtis dantys,vnž.pradėjo judėti iš savo vietos
Tai manau,kad man jau bus "paskutinė stadija"
Tavolaime o kodel tu taip galvoji, kad tau paradontoze, jei visi dantys vietoj ir nekliba, tai gerai, jei kraujoja dantienos nusipirk Corsodyl skalavima, jis labai padeda, man kraujavo, ir jis labai padejo. O be to tavo odontologe turejo tau pasakyt, jei turi uzdegima

Tai vat,kad jos beveik visada yra tokios paburkusios(t.y.dantenos),valant dantis kraujuoja...Naudoju įvairius skalavimo skysčius...Čia neperseniausiai skaudėjo visas dantenas-tai pirkau vaistinėj rožinį LACALUT

Na,mano odontologė(pas ją buvau dar vos porą kartų)-kai man darė higieninį-aš jos klausiau,kodėl mano tokios dantenos,tai ji pasakė visos problemos kyla dėl netaisyklingo sąkandžio ir tik laiko klausimas,kada pradės dantys kristi

QUOTE(Giedre_S @ 2009 03 18, 16:22)
Nenesioju as dar elastiku, pas mane tik virsus breketuotas
... Visas tas malonumas laukia ateity
. Kai dejo breketus, apacia sake des geriausiu atveju po metu
. O dar tik ketvirtas menuo , taip kad dar ilgaiiiii ir nuoboooodziai lauksiu
. O taip noretus greiciau
....
. O ketvirtu skyles irgi nesitraukia. Gerai, kad pas mane to komplekso nebera, kaip pradzioj, kai tik isrove
. Neimu i galva

O man elastikai padaro tarpus, jie stumia trecius i ketvirtu vietas, todel ir atsiranda tarpukas. Bet ten mazai matos, bet kaip bus su priekiu?

Tavolaime nusipirk Corsodyl paskalaut, t.y. vaistas, man jis tikrai labai padejo.
Pabandyk, gal ir tau pades, ir siulyciau kreiptis pas periodontologus

laba
mergytes, norejau jusu pasiterauti
tik nezinau ar sitoj temlel galima...
gal jau yr acia tokiu, kurioms nueme breketus ir kiek sis visas malonumas kainavo
?...ir kiek paskui tos ploksteles atsieina?...galvoju, kiek cia tu pinigeliu reikia pasiruosti

gal jau yr acia tokiu, kurioms nueme breketus ir kiek sis visas malonumas kainavo

QUOTE(kariatide @ 2009 03 19, 13:23)
laba
tik nezinau ar sitoj temlel galima...
?...ir kiek paskui tos ploksteles atsieina?...galvoju, kiek cia tu pinigeliu reikia pasiruosti 

Siulyciai, pasiklausti sitoj temoj:
http://www.supermama...p;#entry2512626
Cia jau daugiau susirenka buvusios breketininkes.
O siaip kaina vieno zandikaulio nuo 1500lt, cia paprasti metaliniai, priklaso kikie breketai, tai ir kaina auga. Dar reikia moketi uz panoramine nuotrauka apie 50lt, gal ir maziau, antspaudai, gumytes, vieluciu keitimas, sepetukai ir t.t.