Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Na ŠIAIP kreivus dantis tai ir man būtų gėda rodyti.. smile.gif Bet kai jie jau su breketais ir žinau, kad jie TIKRAI bus tiesūs.. visai kitas reikalas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 17, 22:22)
Na ŠIAIP kreivus dantis tai ir man būtų gėda rodyti.. smile.gif Bet kai jie jau su breketais ir žinau, kad jie TIKRAI bus tiesūs.. visai kitas reikalas.. smile.gif

Nera pas tave jie labai kreivi, pati tai zinai 4u.gif o as pvz nenoreciau kad kas nors komentuotu mano skaudzia vieta-kreivus dantis, kad ir su breketais bet dar toli grazu ne tokius kokiu noriu biggrin.gif pvz juk skyrelyje "kovojame su celiulitu" turbut niekas nepultu savo noru rodyt apelsino zieves ant uzpakalio.. biggrin.gif tj ir cia tas pats - kompleksas ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 17, 14:33)
O tu jau įdėjai savo nuotraukas?  bigsmile.gif

Jei tapsiu ta laimingąja,kuriai irgi uždės kada nors breketus-būtinai pasirodysiu prieš ir po mirksiukas.gif
Esu pasyvi šios temos dalyvė,nes tik skaitinėju jūsų pašnekesius-tiesa,labai įdomu blush2.gif Ir laaaabai domina viskas rolleyes.gif
Einu penktadienį ir aš konsultuotis pas ortodonta,tačiau jaučiu,kad man ilgas bus kelias iki breketų arba išvis neįmanomas verysad.gif
Linkiu visoms sėkmės ir ištvermės 4u.gif Ir atleiskit,kad taip įsibroviau čia pas jus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 03 17, 21:47)
Einu penktadienį ir aš konsultuotis pas ortodonta,tačiau jaučiu,kad man ilgas bus kelias iki breketų arba išvis neįmanomas verysad.gif

Kodėl jūs taip manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 03 17, 22:47)
Jei tapsiu ta laimingąja,kuriai irgi uždės kada nors breketus-būtinai pasirodysiu prieš ir po mirksiukas.gif
Esu pasyvi šios temos dalyvė,nes tik skaitinėju jūsų pašnekesius-tiesa,labai įdomu blush2.gif Ir laaaabai domina viskas rolleyes.gif
Linkiu visoms sėkmės ir ištvermės 4u.gif Ir atleiskit,kad taip įsibroviau čia pas jus rolleyes.gif

blink.gif sitas "gelezinkelieciu" burys vadinasi ne JUS, o MES , todel tikraaai nereikia atsiprasineti!!:) 4u.gif sveika prisijungus!! beje, nelabai isivaizduoju situacijos kai breketu deti butu neimanoma! linkiu kantrybes daug daug (jos labiausiai reikia) ir sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 17 kovo 2009 - 22:35
[quote=ou_jeaa,2009 03 17, 22:54]
Kodėl jūs taip manote? g.gif
Bijau,kad man nebūtų parodontozė... unsure.gif O tokiais atvejais breketų man negalėtų dėti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 17, 23:35)
blink.gif  sitas "gelezinkelieciu" burys vadinasi ne JUS, o MES , todel tikraaai nereikia atsiprasineti!!:)  4u.gif  sveika prisijungus!! beje, nelabai isivaizduoju situacijos kai breketu deti butu neimanoma! linkiu kantrybes daug daug (jos labiausiai reikia) ir sekmes!

Laaaabai ačiū už palaikymą 4u.gif Pas jus labai šilta ir jauku smile.gif
Atsakyti
Labs rytas 4u.gif
Kaip gera, kai nebeskauda visiskai dantukų biggrin.gif

ou_jeaa --> sveikinu tave ir po kol kas kantrybės dėl skausmo, bet uz savaitės, dviejų skausmo nuliukas thumbup.gif

vargstu aš su siūlais - kraujuoja man su jais valantis verysad.gif
Atsakyti
Niu jo, teisybe, kad nelabai butu noras trukumus savo rodyt blush2.gif ... As va jau drasiai galeciau savo dantuku foto imest, nes per tris menesiukus tie dantukai, kurie buvo kreivi jau labai neblogai pasitiesino thumbup.gif ... Bet sakandis mano - ooo vargeeeli doh.gif . Del jo dar 2-3 metus pasipuosus teks vaiksciot. Tai va, didziausi mano priesai dabar - sakandis ir tarpai tarp dantu blink.gif . Ne tik israutu ketvirtuku vietose, bet ir tarp pirmu - antru. Tuoj kaip Zvagulis atrodysiu bigsmile.gif . Gerai, kad kas menesi tie tarpukai keiciasi - vienur atsiranda, kitur uzsitraukia rolleyes.gif . Zodziu, jauciasi, kad kazkas vykta biggrin.gif .
Atsakyti
Tavolaime o kodel tu taip galvoji, kad tau paradontoze, jei visi dantys vietoj ir nekliba, tai gerai, jei kraujoja dantienos nusipirk Corsodyl skalavima, jis labai padeda, man kraujavo, ir jis labai padejo. O be to tavo odontologe turejo tau pasakyt, jei turi uzdegima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 18, 09:27)
vargstu aš su siūlais - kraujuoja man su jais valantis  verysad.gif

reiskias silpnos dantienos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre_S @ 2009 03 18, 09:27)
Zodziu, jauciasi, kad kazkas vykta biggrin.gif .

Svarbu procesas vyksta ir kiekviena diena mes vis arciau prie issvajotos sypsenos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Foto ikelsiu vėliau...na gal po savaitės, pora, gal matysis kokie mini pokyčiai ax.gif
Bet jaučiu kaip dantai iš savo vietu juda, net išoriškai matos kaip nuo dantenu išjudėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre_S @ 2009 03 18, 08:27)
Tai va, didziausi mano priesai dabar - sakandis ir tarpai tarp dantu  blink.gif . Ne tik israutu ketvirtuku vietose, bet ir tarp pirmu - antru. Tuoj kaip Zvagulis atrodysiu  bigsmile.gif . Gerai, kad kas menesi tie tarpukai keiciasi - vienur atsiranda, kitur uzsitraukia rolleyes.gif . Zodziu, jauciasi, kad kazkas vykta biggrin.gif .

Ir man tas pats - tik tarpas kur buvo ketvertukai dar labai didelis ir darosi tarpai tarp 2 ir 3
o kai darysis tarp 1 ir 2 - nustosiu sneket blush2.gif
O tu tik elastikus nesioji? Po viena gyumyte?

QUOTE(kabesita @ 2009 03 18, 10:36)
reiskias silpnos dantienos  blush2.gif

o kaip anas sustiprint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 18, 13:58)
o kaip anas sustiprint? g.gif

Siaip paprasciausias budas, tai skalauti su druska, dar naudoti dantu pasta, skirta dantenos sustiprint, skalavimo skysti: Corsodyl labai geras, man visa uzdegima nueme, bet jo nereikia persistengt, nes t.y. vaistas, o ne paprastas skalavimo skystis. Dar aisku higieninis valymas. Tu pasiziurek i savo dantienas, jei jos paburkos, tada jau yra uzdegimas blush2.gif
Atsakyti