Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Tai vat ,kad as ir save raminu vis del to kad net nesimato.Tik ,kad 6 dantis tai kramtoma su juo.... tai kaip ir sakutes su valgymu man biggrin.gif tik va jau breketus tai jau tikrai nusprendziau detis thumbup.gif Uzteks vaiksciot kreivadantei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukūška @ 2009 01 31, 21:26)
Tai vat ,kad as ir save raminu vis del  to kad net nesimato.Tik ,kad 6 dantis tai kramtoma su juo.... tai kaip ir sakutes su valgymu man biggrin.gif tik va jau breketus tai jau tikrai nusprendziau detis thumbup.gif Uzteks vaiksciot kreivadantei unsure.gif

neturesi sestu -ismoksi su kitais kramtyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2009 01 30, 23:32)
kaina ne ta pati, Damon  apie 5000, o metaliniai paprastesni apie 3500 Lt. toks ir skritumas, uz metalinius brangiau safyriniai ir keramikiniai, nes jie graziau atrodo, bet ju kainos nezinau tikslios.  mirksiukas.gif

O siaube, kur čia už paprastus 3500 Lt..? blink.gif blink.gif Dar kartą sakau, kad TEN kur lankausi AŠ, Damon'ų ir Safyrinių kaina ta pati.. tai kam čia man dabar aiškini? doh.gif lotuliukas.gif

Beje.. metalinių kaina vienam žandikauliui 1300 Lt.. taip kad, poniut, kažkur labai prabangioj klinikoj tas kainas sužinojai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 31, 23:08)
O siaube, kur čia už paprastus  3500 Lt..?  blink.gif  blink.gif  Dar kartą sakau, kad TEN kur lankausi AŠ, Damon'ų ir Safyrinių kaina ta pati.. tai kam čia man dabar aiškini?  doh.gif  lotuliukas.gif

Beje.. metalinių kaina vienam žandikauliui 1300 Lt.. taip kad, poniut, kažkur labai prabangioj klinikoj tas kainas sužinojai..  rolleyes.gif

jei paprasti metaliniai breketai kainuoja 3500 lt reiskia cia yra kaina uz abu zandikaulius. kai kurie gydytojai pasako kaina iskart uz abu zandikaulius, ir nebutinai ta klinika yra prabangi. beje, imanomas ir toks variantas kai susimoki iskart pvz 4000lt uz paprastus breketus visai neprabangioj klinikoj, bet daugiau niekad nieko nemoki apsilankymu metu. na, gal netiksliai pasakiau, gal dabar jau neimanomas, nes mano drauge pries 2 metus klinikose tokia sistema naudojosi.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 31, 22:37)
jei paprasti metaliniai breketai kainuoja 3500 lt reiskia cia yra kaina uz abu zandikaulius. kai kurie gydytojai pasako kaina iskart uz abu zandikaulius, ir nebutinai ta klinika yra prabangi. beje, imanomas ir toks variantas kai susimoki iskart pvz 4000lt  uz paprastus breketus visai neprabangioj klinikoj, bet  daugiau niekad nieko nemoki apsilankymu metu. na, gal netiksliai pasakiau, gal dabar jau neimanomas, nes mano drauge pries 2 metus klinikose tokia sistema naudojosi.

Tai klinikose ir dabar man atrodo tokia sistema yra.. g.gif Bet bet kuriuo atveju, kad ir už abu 3500 Lt yra gan daugokai.. smile.gif

Na šiaip ar taip, koks skirtumas, vis tiek visos dedasi ten, kur nori.. biggrin.gif
Atsakyti
o ilgai daro breketus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 02 01, 14:35)
o ilgai daro breketus? 4u.gif

breketu nedaro asmeniskai kiekvienam pacientui, juos tiesiog issitraukia is spinteles ir suklijuoja ant dantuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 15:00)
breketu nedaro asmeniskai kiekvienam pacientui, juos tiesiog issitraukia is spinteles ir suklijuoja ant dantuku
smile.gif

agam ir man buvo idomu kaip ten su tais breketais, maniau kad gamina,o kai pasake dedam ir is stalciau istrauke visas medziagas doh.gif taip po val ir tapau uzbreketuota biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir galvojau, kad asmeniškai gamina juos, bet pasirodo ne biggrin.gif
Žinokit, aš taip noriu kuo greičiau tuos 4tus dantis išsiraut, kad poto nereikėtų, bet kaip atrodys, ar labai matysis g.gif dar pus antro mėn lygiai liko iki breketų ...
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 01, 15:59)
Žinokit, aš taip noriu kuo greičiau tuos 4tus dantis išsiraut, kad poto nereikėtų, bet kaip atrodys, ar labai matysis  g.gif  dar pus antro mėn lygiai liko iki breketų ...

na pas mane 4 matosi kai sypsausi, nzn kaip pas tave smile.gif bet nesisiepsi tiesiog taip laaabi ir viskas bus ok smile.gif as manau kad jeigu reikia tai ir issirauk, apsiprasi su kitokia tvarka burnoje, spes uzgyti normaliai..
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 01, 15:59)
Žinokit, aš taip noriu kuo greičiau tuos 4tus dantis išsiraut, kad poto nereikėtų, bet kaip atrodys, ar labai matysis  g.gif  dar pus antro mėn lygiai liko iki breketų ...

Tarpeliai matysis tik is sono. Nieko jau cia nepakeisi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 15:00)
breketu nedaro asmeniskai kiekvienam pacientui, juos tiesiog issitraukia is spinteles ir suklijuoja ant dantuku smile.gif

va čia tai šito nežinojau blink.gif blink.gif
ir per pirmąją konsultacija juos uždės? blink.gif 4u.gif
Atsakyti