QUOTE(davija @ 2009 02 02, 18:33)
Užverdu vandenį su sviestu ir su druskyte ir su cukriuku, tada nukeliu nuo ugnies ir supilu miltus, pamaišau ir vėl ant ugnies, kol gaunas gražus vienas gabalas, ir tada palaukiu kol atvės ir mušu po vieną kiaušinį, formuoju pyragėlius ir kepu 200 laipsnių temp. apie 15 min, pagal vaizdelį
Šiandien tai jie minkštut minkštutėliai, tikras niamnis.... vyras piktas ant manęs, kad saldamakus kepu ir nevalgo jų, tipo dietinas, tai aš juos esu priversta naikint
Šiandien tai jie minkštut minkštutėliai, tikras niamnis.... vyras piktas ant manęs, kad saldamakus kepu ir nevalgo jų, tipo dietinas, tai aš juos esu priversta naikint
na ryt jei bus laiko gal pabandysiu pasidaryti
o kokį kremuką į vidų dedi?