Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(justina_r @ 2009 02 02, 10:15)
RiMami pabandyk dar karteli tikrai iseis  mirksiukas.gif

Kad aš jų dar nei karto nekepiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

davija, nuostabūs ekleriukai wub.gif wub.gif wub.gif vis gundot ir gundot su tais eklerais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 01, 18:12)

Papildyta:
super pyragas atrodo 4u.gif

QUOTE(daividija @ 2009 02 01, 19:58)

Koks apetintas pyragiukas!!

QUOTE(RiMami @ 2009 02 02, 00:07)

Vaiiva - tavo fotkės iš koto verčiančios  blink.gif pyragas taip pat labai skaniai atrodo wub.gif

Ačiū, merginos 4u.gif
Kas dėl fotkių tai mėginau pagal drugelio metodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2009 01 31, 14:31)
Turiu seniena formele ne Voveruska, bet Gelyte
tai siandien prikepiau prisiziurejus biggrin.gif

user posted image

gal gali imesti recepta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alytuke @ 2009 02 02, 13:50)

bet aš nemačius tokio grožio, labai šauniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 02, 10:26)
Ojojoj kokių tortų, pyragų, vyniotinių bigsmile.gif  thumbup.gif

dar truputis ekleriukų lotuliukas.gif

aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis bigsmile.gif
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė bigsmile.gif  thumbup.gif

user posted image

ir dar, man juos patogiau kremu pertept perpjautus, nors ir įšvirkštinėt nieko, tada kai imi pyragiuką stengies paimt sunkesnį su daugiau kremo biggrin.gif

atrodo super,man tokie nesigavo, nors vakar dariau dar du kartus unsure.gif
o tai plykai lygiai kaip ir pagal cipciuko receptuką ar ne? papasakok nes noriu išbandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 02, 11:41)
Ačiū, merginos  4u.gif
Kas dėl fotkių tai mėginau pagal drugelio metodą  biggrin.gif

Žiūriu, mano metodas pasiteisino thumbup.gif Ir "Panelių abrikosinis" išpopuliarėjo... ax.gif Nu jau plikytų pyragėlių grožis.... good.gif Aš kažkaip nesiryžtu išbandyti... Gal kada ryšiuos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 02 vasario 2009 - 16:00
nu kaip neispopuleres jei skanus yra smile.gif
beje nuo rytojaus maximoj persikams konservuotiems akcija mirksiukas.gif tai vel kepsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 01, 23:12)
pasirodysiu ir cia su savo pyragiuku. kepiau abrikosini paneliu pyraga su persikais  lotuliukas.gif . laaabai skanus gavosi, kam jis buvo skirtas tai buvo labai isgirtas  blush2.gif

atrodo pasakiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 02, 15:17)
atrodo super,man tokie nesigavo, nors vakar dariau dar du kartus  unsure.gif
o tai plykai lygiai kaip ir pagal cipciuko receptuką ar ne? papasakok nes noriu išbandyti  blush2.gif

Užverdu vandenį su sviestu ir su druskyte ir su cukriuku, tada nukeliu nuo ugnies ir supilu miltus, pamaišau ir vėl ant ugnies, kol gaunas gražus vienas gabalas, ir tada palaukiu kol atvės ir mušu po vieną kiaušinį, formuoju pyragėlius ir kepu 200 laipsnių temp. apie 15 min, pagal vaizdelį mirksiukas.gif
Šiandien tai jie minkštut minkštutėliai, tikras niamnis.... vyras piktas ant manęs, kad saldamakus kepu ir nevalgo jų, tipo dietinas, tai aš juos esu priversta naikint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 02, 09:34)
Sveikutės  4u.gif

Vakar dariau tortuką pagal Povilas$, kur buvo įdėjusi tobulą tortuką su ganašu  wub.gif Bet... nesigavo  verysad.gif  Tai dabar noriu pasiklausti kodėl? Visų pirma dariau viską pagal instrukciją, kepiau irgi pagal instrukciją, bet... pirmiausia jis man pilnai neiškilo ir apsvilo, nors kepiau net gal ir trumpiau nei pagal instrukciją  verysad.gif  Na nesuprantu, ar aš čia niekam tikus su tais biskvitais ar čia mano dujinę jau laikas keist  verysad.gif Na ką galėjau padaryt ne taip, nes jau rankos nebekyla nieko kept  verysad.gif

Labas smile.gif Kaip nesmagu, jog nesigavo... verysad.gif Na jeigu biskvitas neiskilo tai cia jau arba neisplakei tinkamai kaiusiniu, arba kitus produktus dejai neatsargiai. Kepimo laikas tai irgi pagal keikviena orkaite skirtingas, visgi reiketu orientuotis i savaja doh.gif Jeigu nori maziau darbo tai gali i biskvito tesla iberti viena kita sauksteli kepimo milteliu, bet man ir be ju puikiai gaunasi. O kaip reikalai su ganasu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alytuke @ 2009 02 02, 12:50)

Cipciukas ta recepta rase, voveruskom
o paprasciausiai pasidaryti reikia tesla kaip blynams lietiniams ( kiausinis, pienas, miltai) tik tirstesne tesla turi buti negu lietiniams. Ikaitini riebaluose ta iranki, kisi i tesla, kad pilnai neapsemtu ir tada i ikaitinta alieju dedi ta iranki

davija, eklerai tavieji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 02 vasario 2009 - 20:34
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 01, 18:19)
Vakar kepiau grietiniecius pagal SITA recepta. Nu skanesniu grietinieciu nesu ragavusi. Tik as, kadangi neturejau varskes, dejau Philadelphia  varskes suri, bet skonis nuo to ne kiek nenukentejo.

user posted image

nesu valgius grietinieciu
rytoj reiks butinai issikept biggrin.gif labai skaniai atrodo
Atsakyti