Ojojoj kokių tortų, pyragų, vyniotinių
dar truputis ekleriukų
aš dariau trečią kartą pagal skirting receptą ir šitas man buvo superinis
300g. vandens, 1 pakelis "Saulutės" sviesto, 300gr. miltų ir 5 kiaušiniai, truputį druskos, cukraus.
o pertepiau plombyro skonio varške (man nepatiko, per sausua ir šiaip neskani ji man, jei varškė, skaniausia švelnioji su minkštu sviestuku) ir
Olestos kremu(tryniai, cukrus, miltai, pienas ir sviesta), kuris man pats pačiausias pasirodė
ir dar, man juos patogiau kremu pertept perpjautus, nors ir įšvirkštinėt nieko, tada kai imi pyragiuką stengies paimt sunkesnį su daugiau kremo
o tai plykai lygiai kaip ir pagal cipciuko receptuką ar ne? papasakok nes noriu išbandyti