QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 18:21)
Dar kartą prašau pagalbos
mažas Rududu indelis, kiek tai yra, aš pirkausi 397 g, ar 200 g sviesto ne per mažai????????Čia aš klausiu apie pertepimą tortui kur dedasi 200 g sviesto, mažas Rududu ir stiklinė kavos, jau man šiandien reikėtų pertepti, o Rugiagėlė išgąsdino, kad praskydo kremas, sakau gal reikia imti lygiom dalim to ir ano, žodžiu nieko negaliu daryti kol nesulaukiu pagalbos
o biskvitai jau supjaustyti laukia ir griliažas irgi...
Svieta issuk su mixeriu iki purios baltos mases, tada per kokius 4 kartus imaisyk rududu (kuris turi buti kambario temperaturos, geriau sklystesnis) ir po kiekvieno karto vel gerai issuk. Galiausiai visa ta krema palaikyk truputeli saldytuve, nes turbut jis praskys nuo ilgo plakimo, o tik galiausiai pilk kava, velgi per kelis kartus ir ziurek konsistencija, jeigu jau gana tai ir nepilk daugiau kavos