Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Ačiū mergaitėms už nuorodas kur saldainių pirkt aciuks.gif

Dariau "Kuršėnų vyniotinį" (nebepamenu pagal kurios merginos receptuką), tai biskvitas gavos liuksusinis, jį kepiau ant silikoninio padėkliuko, tai labai patogu buvo, kad nereikėjo biskvito judint, iškart susukau su visu paklotėliu bigsmile.gif O įdaras su varške, sviestu ir kondencuotu pienu man gavos nelabai koks, jaučias tas pienas. Bet noriu paklaust, kai sukat vyniotinį jau su įdaru, kaip susukt, kad tas įdaras nepabėgtų g.gif gal per daug spaudžiu doh.gif ir dar ar jį reikia paslėgt, o gal į tą permatomą plėvelę įvyniot kol šąla g.gif

Valentinukai nuostabūs bigsmile.gif Pirasa, o iš ko tos raudonos širdelės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 13 vasario 2009 - 15:22
QUOTE(davija @ 2009 02 13, 13:21)
Ačiū mergaitėms už nuorodas kur saldainių pirkt aciuks.gif

Dariau "Kuršėnų vyniotinį" (nebepamenu pagal kurios merginos receptuką), tai biskvitas gavos liuksusinis, jį kepiau ant silikoninio padėkliuko, tai labai patogu buvo, kad nereikėjo biskvito judint, iškart susukau su visu paklotėliu bigsmile.gif O įdaras su varške, sviestu ir kondencuotu pienu man gavos nelabai koks, jaučias tas pienas. Bet noriu paklaust, kai sukat vyniotinį jau su įdaru, kaip susukt, kad tas įdaras nepabėgtų g.gif gal per daug spaudžiu doh.gif ir dar ar jį reikia paslėgt, o gal į tą permatomą plėvelę įvyniot kol šąla g.gif

gal labai skysta idara padarei?Geriausia deti cukraus pudra,tada idaras gaunasi tirstas.Jo labai spausti nereikia,tik susukti,na kad nebutu tarpu lotuliukas.gif ,as niekur nevynioju,padedu i saldytuva,kol sustingsta.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 13, 15:21)

Ąčiū merginos, Jūs visos taip giriat, o ištikrųjų, tai jis labai paprastas.
Širdeles spaudžiau iš masės pagal šį receptą( iš rusiško forumo): 2 šaukštai vandens, 1,5 šaukštelio želatinos, 1,5 šaukšto dirbtinio medaus (šiaip tai reikėtų gliukozės), 2 šaukšteliai aliejaus(reikėtų glicerino) ir 450 g pudros. Gavosi gan nebloga masė, negreit džiūstanti. Visiškai sukietėjo, tai tik per 2 - 3 dienas. Man reikėjo kitam tortui ten visokių nesąmonių(parodysiu po savaitės), tai iš likusios masės prispaudžiau širdelių. Šiaip tai man lengviausia gaminti iš saldainių masės, bet šiuo metu neturėjau jų. Su Cipciuko mase aš nemoku taip greitai suktis, kad ji nesudžiūtų. blush2.gif
Atsakyti
Labai skanus varskes pyragas pagal si recepta 4u.gif

user posted image
user posted image

Tik tuo metu namie neturejau abrikosu, tai naudojau persikus smile.gif
Atsakyti
Pirasa, tavo sirdele labai prabangiai atrodo wub.gif
Gal ir man grietinieciu prikepti, jauciu, seimai patiktu. rolleyes.gif
Atsakyti
Pirasa, sirdutė labai graži...
Justina_r - kaip skaniai atrodo pyragas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 02 13, 14:43)
Šiandien pirmą kartą kepiau grietiniečius. Gavosi skanesni už parduotuvinius thumbup.gif
Kepiau pagal tokį receptą: http://vifsla.blogas...etinieciai.html

P. S. Įdarui naudojau kaimišką varškę, kurią pertriniau vieną kartą per sietelį. Varškės turėjau apie 400 g, ją visą ir panaudojau. Tiesa, į įdarą dar įdėjau razinų.

kadangi ryt leksim i svecius, tai jau ir as prisikepiau Grietinieciu tongue.gif bet kokie nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ir dar zele stingsta saldytuve, bandysiu kazka panasaus i "Marguti" padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 13, 16:29)
gal labai skysta idara padarei?Geriausia deti cukraus pudra,tada idaras gaunasi tirstas.Jo labai spausti nereikia,tik susukti,na kad nebutu tarpu lotuliukas.gif ,as niekur nevynioju,padedu i saldytuva,kol sustingsta.

nelabai skystas, bet ir netirštas gavos... cukrus ten nesideda visai tik varškė, sviestas ir kondencuotas pienas... Daugiau kai darysiu, tai vietoj kondencuoto dėsiu plaktą grietinėlę ir cukraus pudra ir tada bus niamnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 12:37)
Na va ir mano Valentinas  wub.gif

O kuris labiau myli? blush2.gif Viena sirdute juk didesne. Labai simpatiskas tortukas thumbup.gif

QUOTE(justina_r @ 2009 02 13, 15:47)
Labai skanus varskes pyragas

bigsmile.gif mano silpnybe varske ir viskas, kas su ja.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 13, 16:14)
O kuris labiau myli? blush2.gif  Viena sirdute juk didesne. Labai simpatiskas tortukas thumbup.gif

Didžioji širdelė MB, o mažoji mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirasa , tortikas liuksiškas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 16:19)
Didžioji širdelė MB, o mažoji mano lotuliukas.gif

g.gif cool.gif pasisieke tau hihihi.gif
Atsakyti