Ačiū mergaitėms už nuorodas kur saldainių pirkt
Dariau "Kuršėnų vyniotinį" (nebepamenu pagal kurios merginos receptuką), tai biskvitas gavos liuksusinis, jį kepiau ant silikoninio padėkliuko, tai labai patogu buvo, kad nereikėjo biskvito judint, iškart susukau su visu paklotėliu O įdaras su varške, sviestu ir kondencuotu pienu man gavos nelabai koks, jaučias tas pienas. Bet noriu paklaust, kai sukat vyniotinį jau su įdaru, kaip susukt, kad tas įdaras nepabėgtų gal per daug spaudžiu ir dar ar jį reikia paslėgt, o gal į tą permatomą plėvelę įvyniot kol šąla
Valentinukai nuostabūs Pirasa, o iš ko tos raudonos širdelės
QUOTE(davija @ 2009 02 13, 13:21)
Ačiū mergaitėms už nuorodas kur saldainių pirkt
Dariau "Kuršėnų vyniotinį" (nebepamenu pagal kurios merginos receptuką), tai biskvitas gavos liuksusinis, jį kepiau ant silikoninio padėkliuko, tai labai patogu buvo, kad nereikėjo biskvito judint, iškart susukau su visu paklotėliu O įdaras su varške, sviestu ir kondencuotu pienu man gavos nelabai koks, jaučias tas pienas. Bet noriu paklaust, kai sukat vyniotinį jau su įdaru, kaip susukt, kad tas įdaras nepabėgtų gal per daug spaudžiu ir dar ar jį reikia paslėgt, o gal į tą permatomą plėvelę įvyniot kol šąla
Valentinukai nuostabūs Pirasa, o iš ko tos raudonos širdelės
Dariau "Kuršėnų vyniotinį" (nebepamenu pagal kurios merginos receptuką), tai biskvitas gavos liuksusinis, jį kepiau ant silikoninio padėkliuko, tai labai patogu buvo, kad nereikėjo biskvito judint, iškart susukau su visu paklotėliu O įdaras su varške, sviestu ir kondencuotu pienu man gavos nelabai koks, jaučias tas pienas. Bet noriu paklaust, kai sukat vyniotinį jau su įdaru, kaip susukt, kad tas įdaras nepabėgtų gal per daug spaudžiu ir dar ar jį reikia paslėgt, o gal į tą permatomą plėvelę įvyniot kol šąla
Valentinukai nuostabūs Pirasa, o iš ko tos raudonos širdelės
gal labai skysta idara padarei?Geriausia deti cukraus pudra,tada idaras gaunasi tirstas.Jo labai spausti nereikia,tik susukti,na kad nebutu tarpu ,as niekur nevynioju,padedu i saldytuva,kol sustingsta.
QUOTE(davija @ 2009 02 13, 15:21)
Valentinukai nuostabūs Pirasa, o iš ko tos raudonos širdelės
Ąčiū merginos, Jūs visos taip giriat, o ištikrųjų, tai jis labai paprastas.
Širdeles spaudžiau iš masės pagal šį receptą( iš rusiško forumo): 2 šaukštai vandens, 1,5 šaukštelio želatinos, 1,5 šaukšto dirbtinio medaus (šiaip tai reikėtų gliukozės), 2 šaukšteliai aliejaus(reikėtų glicerino) ir 450 g pudros. Gavosi gan nebloga masė, negreit džiūstanti. Visiškai sukietėjo, tai tik per 2 - 3 dienas. Man reikėjo kitam tortui ten visokių nesąmonių(parodysiu po savaitės), tai iš likusios masės prispaudžiau širdelių. Šiaip tai man lengviausia gaminti iš saldainių masės, bet šiuo metu neturėjau jų. Su Cipciuko mase aš nemoku taip greitai suktis, kad ji nesudžiūtų.
Labai skanus varskes pyragas pagal si recepta
Tik tuo metu namie neturejau abrikosu, tai naudojau persikus
Tik tuo metu namie neturejau abrikosu, tai naudojau persikus
Pirasa, tavo sirdele labai prabangiai atrodo
Gal ir man grietinieciu prikepti, jauciu, seimai patiktu.
Gal ir man grietinieciu prikepti, jauciu, seimai patiktu.
Pirasa, sirdutė labai graži...
Justina_r - kaip skaniai atrodo pyragas
Justina_r - kaip skaniai atrodo pyragas
QUOTE(Migle79 @ 2009 02 13, 14:43)
Šiandien pirmą kartą kepiau grietiniečius. Gavosi skanesni už parduotuvinius
Kepiau pagal tokį receptą: http://vifsla.blogas...etinieciai.html.
P. S. Įdarui naudojau kaimišką varškę, kurią pertriniau vieną kartą per sietelį. Varškės turėjau apie 400 g, ją visą ir panaudojau. Tiesa, į įdarą dar įdėjau razinų.
Kepiau pagal tokį receptą: http://vifsla.blogas...etinieciai.html.
P. S. Įdarui naudojau kaimišką varškę, kurią pertriniau vieną kartą per sietelį. Varškės turėjau apie 400 g, ją visą ir panaudojau. Tiesa, į įdarą dar įdėjau razinų.
kadangi ryt leksim i svecius, tai jau ir as prisikepiau Grietinieciu bet kokie nerealus
ir dar zele stingsta saldytuve, bandysiu kazka panasaus i "Marguti" padaryti
QUOTE(daividija @ 2009 02 13, 16:29)
gal labai skysta idara padarei?Geriausia deti cukraus pudra,tada idaras gaunasi tirstas.Jo labai spausti nereikia,tik susukti,na kad nebutu tarpu ,as niekur nevynioju,padedu i saldytuva,kol sustingsta.
nelabai skystas, bet ir netirštas gavos... cukrus ten nesideda visai tik varškė, sviestas ir kondencuotas pienas... Daugiau kai darysiu, tai vietoj kondencuoto dėsiu plaktą grietinėlę ir cukraus pudra ir tada bus niamnis
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 12:37)
Na va ir mano Valentinas
O kuris labiau myli? Viena sirdute juk didesne. Labai simpatiskas tortukas
QUOTE(justina_r @ 2009 02 13, 15:47)
Labai skanus varskes pyragas
mano silpnybe varske ir viskas, kas su ja.
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 13, 16:14)
O kuris labiau myli? Viena sirdute juk didesne. Labai simpatiskas tortukas
Didžioji širdelė MB, o mažoji mano