SKRUZDELYNAS
3dideli ,kiasusiniai
2kiausiniu tryniai
2saukstai grietines
0.5stiklines pieno
1saukstas spirito
miltu.tiksliai nzn kiek neskaiciavau ,kol pasidaro tesla nelimpanti prie ranku,o po to kociojant vis dar truputi pasiberiu
aliejaus kepimui
rezultatas toks:
Papildyta:
atsiprasau ,iskraipiau visa puslapy
Aciu, mergaites
Pasisieke tavo VARDUVININKAMS
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 08:34)
O čia mano kepinys mano VARDUVININKAMS SAuliui ir Ugniukui
Pasisieke tavo VARDUVININKAMS
QUOTE(davija @ 2009 02 13, 11:23)
Laurindre kur pirkai šitų marshelow saldainių jie čia tokie kaip zefyrai? Maximoj vakar ieškojau, bet neradau, tik kažkokių neaiškių bananinių
ŠIAULIUOSE:
Parduotuvė Saldūs Majai
Vilniaus g. 168, Šiauliai - BULVARAS
Tel. 841 399620
Darbo laikas:
I-VI 9.00 21.00
VII 10.00-19.00
Mados ir laisvalaikio centras SAULĖS MIESTAS
Tilžės g. 109, Šiauliai
Tel. 8656 92701
Darbo laikas:
I-VII 10.00 22.00
http://www.saldusmajai.lt/
Spaus žodį keisti , ir sumažink nuotrauką , manau dar yra laiko , bet turbųt nesimato tau to žodelio .....nu nieko tuoj prirašysim , ir eisim į kitą puslapį , tik patarsiu , prieš ikeldama nuotraukytę neskubėk jos išsiusti , o pirma peržiūrėk , paspaudus " Peržiūrėti žinutę "
Merginos tortai nuostabus , paprasti, bet be galo šilti
Papildyta:
Oi pamiršau pasakyti INGRIDUŠKE ŠITŲ SALDAINIŲ BUNA TI iki PARDĖSE , BENT AŠ KUR TIK EINU , TEN IR MATAU , o saldū majai ir Kauno AKROPOLYJE yra
Merginos tortai nuostabus , paprasti, bet be galo šilti
Papildyta:
Oi pamiršau pasakyti INGRIDUŠKE ŠITŲ SALDAINIŲ BUNA TI iki PARDĖSE , BENT AŠ KUR TIK EINU , TEN IR MATAU , o saldū majai ir Kauno AKROPOLYJE yra
oi kaip
QUOTE(davija @ 2009 02 13, 10:23)
"Laurindre kur pirkai šitų marshelow saldainių jie čia tokie kaip zefyrai? Maximoj vakar ieškojau, bet neradau, tik kažkokių neaiškių bananinių
As pirkau iki parduotuveje.
Tie bananiniai man pasirode panasus, nusipirkau, bet dar nebandziau nieko daryti, kazin ar jie tinka.
tai taip ir yra as jau nebematau net kur spausti atsakyit,oi kiap negraziai isejo ,taip ir norisi pribaigti sita puslapy greiciau
p.s. galvojau,kad foto sumazinta,bet pasirodo,kad nea
p.s. galvojau,kad foto sumazinta,bet pasirodo,kad nea
NA tai padėsiu ir aš pribaigti:)
Didelis ,skanus skruzdėlynas,kad visoms užtektų .
NA dar gabala skruzdėliuko man:)