Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Gelytes lipdziau su nuotykiais is marshmelow saldainiu. Papuosimu temoje Inocka labai vaizdziai viska parode, tik kadangi visko neisiskaiciau, tai pirmuosius, kurie turejo buti balti sudeginau doh.gif Tai liko saldainiukai tokiu svelniu spalvu rausvi, kreminiai ir gelsvi,Gavosi kremine spalva, nes balti buvo nupjaustyti. Antra mase gavosi, be proto lipo prie ranku, bet paskui kazkas isejo ir spalva tokia be dazu, nes jokiu neturiu schmoll.gif Nors pati esu siuveja ir medziagines gelytes esu ne karta dariusi, su sitomis man buvo sunkoka g.gif
Zodziu, siulau visoms pabandyti, tikrai kazkas iseis, juk galima ne tik rozes daryti.
Atsakyti
seselio drugelis nuostabus. wub.gif
Atsakyti
Pasilepinimas ax.gif

user posted imageuser posted image

Kazkas tarp ledu, varskes surelio ar kazko panasaus.

Varskes pakeli sumaliau blendery su keliais saukstais cukraus bei grietineles. Gauta mase supyliau i plasmasine dezute ir padejau i saldikli, kad apstingtu. Tuo metu islydziau pienisko sokolado plytele ir truputi pravesintu sokoladu uzpyliau varskes mase ir vel i saldikli.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
niam niam smile.gif
Atsakyti
Masiania*
Puikiai sukiesi su desertu ir be orkaitės smile.gif

Šešėli
l
abai šaunu, ir labai prasminga gaminti su mergyte tortą smile.gif
Papildyta:
O čia mano kepinys mano VARDUVININKAMS SAuliui ir Ugniukui
user posted image

Biskvitas Juodojo miško, pertepimas rududu+sviestas,2 saujos riešutų. Ant viršaus vanilinis grietinėlės+sviesto kremas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 vasario 2009 - 08:35
wub.gif Labai grazi sirdele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 13, 09:37)
wub.gif Labai grazi sirdele thumbup.gif

Ačiū vyras sako, kad skonis kaip Kinder Pingvin
Atsakyti
šešėlis, ingriduska wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 22:01)
......čia kure prasme " lengvesni " ....svorio ,  ar valgant toks jausmas ...???? unsure.gif

Valgant...šiandien jau galiu pasakyt,kad tas jausmas toks todėl,kad valgiau šiltus mirksiukas.gif .Gal ir skaniau,bet skandžiui sunku doh.gif
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 12, 23:41)
Kazkas tarp ledu, varskes surelio ar kazko panasaus.

hmmm gardžiai atrdodo bigsmile.gif ,ganėtinai paprasta pagamint smile.gif
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 09:34)
O čia mano kepinys mano VARDUVININKAMS SAuliui ir Ugniukui

Graži širdutė ,neabejoju,kad skani wub.gif
Atsakyti
[quote=ingriduska,2009 02 13, 08:34]

Ingriduska, labai skaniai atrodo 4u.gif
Papildyta:
Šešėlio drugelis thumbup.gif
Atsakyti
ačiū ax.gif
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 09:34)
Biskvitas Juodojo miško, pertepimas rududu+sviestas,2 saujos riešutų. Ant viršaus vanilinis grietinėlės+sviesto kremas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

man net seilė nutyso ant klaviatūros biggrin.gif skaniai atrodo labai
Atsakyti
"Drugelis" ir "S:U" tortukai bigsmile.gif
Galvojau kaip čia sukonstruotas drugelis, o paskui daėjo, kad apvalus tortas padalintas pusiau ir sujungtas priešingom pusėm + galvytė bigsmile.gif

ingriduska, o kaip tu išgavai širdelės formą g.gif su trafaretu kokiu?

Laurindre kur pirkai šitų marshelow saldainių g.gif jie čia tokie kaip zefyrai? Maximoj vakar ieškojau, bet neradau, tik kažkokių neaiškių bananinių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 13 vasario 2009 - 10:24