Norėčiau jūsų nuomonės, ar pavyktų gietiniečius padaryti širdelės formos? Ir dar klausimas apie jų įdarą: ar ten būtina dėti kiaušinį, jei pvz. dėsiu sūrelių masę. Su kiaušiniu man gaunasi skystokas įdaras, o idėjus daugiau miltų keičiasi skonis...
QUOTE(ugne_11 @ 2009 02 11, 20:13)
Norėčiau jūsų nuomonės, ar pavyktų gietiniečius padaryti širdelės formos? Ir dar klausimas apie jų įdarą: ar ten būtina dėti kiaušinį, jei pvz. dėsiu sūrelių masę. Su kiaušiniu man gaunasi skystokas įdaras, o idėjus daugiau miltų keičiasi skonis...
O kodėl gi ne? Improvizuoti tikrai niekas nedraudžia, manau padirbėjus gautųsi visai gražiai įgyvendinta idėja
O dėl įdaro, tai aš jeigu dėčiau sūrelių masę, tada į ją jau nieko nebedėčiau
reik patarimo
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
QUOTE(angi @ 2009 02 11, 21:08)
reik patarimo
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
Jį geriausia iškepus palikt stovėt per naktį, arba pjaustyti visiškai atšalusį. Dar gali būt, jog ko nors įdare padauginai, pvz. kompoto iš skardinės, o gal kepei neįkaitintoj orkaitėj?
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 21:20)
Jį geriausia iškepus palikt stovėt per naktį, arba pjaustyti visiškai atšalusį. Dar gali būt, jog ko nors įdare padauginai, pvz. kompoto iš skardinės, o gal kepei neįkaitintoj orkaitėj?
na idarastoks skystokas gavosi, bet matyt bus skubejimas valgem praveusi, bet dar silta, nes labai jau rupejo paragaut
kisu likusia dali i salytuva, ir ryt vaisinsiu koleges darbe
P>S> orkaite buvo karsta
[quote=Koruklu,2009 02 11, 14:13]
As jau ruosiuosi Valentino dienai, kaip toj dainoj 'love is in the air'... todel siandien vakare su vyru smalyziausime braskemis pamirkytomis tirpintame sokolade su pistacijomis. Pateikti braskes su buciniu!!!
mm, tikras skanumas turėtų būti.
As jau ruosiuosi Valentino dienai, kaip toj dainoj 'love is in the air'... todel siandien vakare su vyru smalyziausime braskemis pamirkytomis tirpintame sokolade su pistacijomis. Pateikti braskes su buciniu!!!
mm, tikras skanumas turėtų būti.
QUOTE(angi @ 2009 02 11, 22:08)
reik patarimo
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
as kai kepiau si pyraga, kepiau apie 50min, nes varske irgi buvo skystoka. as manau kad tai del dideliu kiausiniu, pas mane buvo L dydzio, kita kart bandysiu deti maziau kiausiniu, gal nebus toks, bet vis vien labai skanus ir pakankamai nebrangus pyragas, bet niekas netiki kad cia deta varske o ne maskapone
Jessika , išbrinkink pora šaukštų želatino ir supilk į ta savo nestingstančią žele , išmaišyk , turėtu tada sustingti ......nors man kilo tokia mintis , tiksliau klausimas ???...tu ją užpylus , ir išbrinkus , kartais neužvirei ??? ....tada gali pilti lauk , nieko nebus , tikrai nesustings
dvi dienas laukiau kad issiaiskinciau kad zeles granules buvo nusedusios ot as kvaile,padariau viska teisingai,bet pries berdama zeles jos nesupurciau dabar jau viskas gerai,istaisiau savo klaida ir zele sau sekmingai stingsta
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 21:01)
Pyragas, keksiukai, braškės ir sausainėliai (primenantys sausainį iš šreko) nuostabūs Aš ryt prieš darbą patrauksiu kulinarinio švirkšto ieškot, baisiai noriu plikytų skanumynų...
Aš nusipirkau nevykusį, už 10.80, o kolegė pirko iš supermarketo už 15 jos labai čiki. Vidus toks maišelio kaip silikononis, o išorė kaip drobė, 4antgaliai.Puikiai spaudžiasi..
MAniskis toks kaip plasmase(klijuote), spaudžiasi nepatogiai, be to tešlos išspausti jau pabaigoje visai nepavyksta.
TAi apžiūrėk pirkdama
QUOTE(angi @ 2009 02 11, 21:08)
reik patarimo
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
kepiau drugelio PANELIŲ ABRIKOSINĮ PYRAGĄ, skonis super, tik viduj kazko skystka mase visgi likus... tesla liuks, iskepus...
o gal kad dar silta pjausciau? ne karsta, bet silta
gal zinot diagnoze kas gali but negerai?
o aš tą varškės masę plakiau viską mikseriu, kol padariau, gavosi skysta, kepiau 45 min.palikau orkaitėje pastovėti, bet prieš baigiant kepti buvau įjungusi ventiliatorių, tai pyrago skanesnio nesu valgiusi, net mano vaikų prosenelės firminį obuolių mano mėgstamiausią pralenkė
QUOTE(avenita @ 2009 02 11, 13:54)
Savaitgalį kepiau Skylėtą pyragą
Truputį modifikavau, nes greit turėjo atvažiuot svečiai. Iškepiau pagrindą pagal receptą, bet ant viršaus pyliau kondencuotą nesaldinta pieną išplaktą su braškių skonio žele (pagal šį receptą) Rezultatas gavosi labai skanus Tik puošt nebebuvo kada Tikrai dar kartosiu, ypač vasarą - kai turėsim šviežių uogų
Ir tikrai, reikia nepagailėt ir kuo daugiau skylučių padaryt - bus gražesnis vaizdas
Truputį modifikavau, nes greit turėjo atvažiuot svečiai. Iškepiau pagrindą pagal receptą, bet ant viršaus pyliau kondencuotą nesaldinta pieną išplaktą su braškių skonio žele (pagal šį receptą) Rezultatas gavosi labai skanus Tik puošt nebebuvo kada Tikrai dar kartosiu, ypač vasarą - kai turėsim šviežių uogų
Ir tikrai, reikia nepagailėt ir kuo daugiau skylučių padaryt - bus gražesnis vaizdas
idėja panaudot šiuos putėsius ir plius dar kokios avioetės ant viršaus
Noreciau paklausti, jei i Napoleono krema (pagal Daividija, Inocka) ideciau rugsteles, ar citrinos sulciu, ar kremui nieko neatsitiktu? Kazkaip man ten rugstaus kazko kreme truksta.