Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 00:05)
Nu kam taip save nuvertini , negerai schmoll.gif  ....jei su biskvitu sunkoka , kepk medutį , iš pusės normos , paprasta ir skanu  thumbup.gif

nu ner visai jau mirtinai beviltiska, moku meduti ir napoleona ir zeles 4u.gif

dabar turbut bus juodas miskas, tik eisiu visokiu gudrybiu prisiskaityt kad biskvitu nesugadint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 11, 00:08)
nu ner visai jau mirtinai beviltiska, moku meduti ir napoleona ir zeles 4u.gif

dabar turbut bus juodas miskas, tik eisiu visokiu gudrybiu prisiskaityt kad biskvitu nesugadint ax.gif

Aš patarčiau daryti negro bučinį, jei su biskvitais nesiseka, nes pastaruoju metu biskvitai su manim nedraugauja schmoll.gif

Tiesa, Cipciuk, pasinaudojau jūsų patarimu ir negro bučinį suliejau su vandeniu ir migdolų kvapu, tikrai labai liuks thumbup.gif Palyginimui viršutinis aukštas buvo nesulietas, o apatinis sulietas, tai sulietas žymiai skaniau thumbup.gif
Atsakyti
Drugelio

MAN tavo skanumynai visada kažkokie ....jaukūs, su dvasia..tai Dvarp ponių pyragas, tai panelių, tai dabar neišpasakyto grožio ir įtariu skonio prosenelės pyragas...
MAn labai patinka tavo pavadinimai, kepiniai ir pavadinimai : )
IR SU GIMTADIENIU, KAD IR PAVĖLUOTAi....viso ko geriausio gyvenime linkiu iš visos širdies smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas mielos kepėjukės 4u.gif
Jūsų nuotraukos visada mane verčia iš koto bigsmile.gif , jau daug ką išbandžiau...
Labai užsimaniau karamelinį tortą padaryt, na kaip kremą išgaut, dar įsivaizduoju - Rududu su sviestu, o kaip išgaut karamelinę tešlą, na kad skonis būtų karamelės? g.gif
Atsakyti
plikytiniai sausainiai
greitai ir skanu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 10, 01:44)
Pagaliau išsikepiau ir sau kai ką mirksiukas.gif Išmėginau seniai nusižiūrėtą tortą, kuris rusų puslapiuose vadinasi kaip "Kijevo tortas", tegu pavadinimas toks ir lieka, kad nesusimaišytų su kitais tortais ax.gif

Jo.. tortas pasizymejes... kolegos ukrainieciai net megino man ji iteikti, kad parskraidinciau i Lietuva lauktuvems...
Reikes butinai kada pameginti issikepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 11, 08:29)
Drugelio

MAN tavo skanumynai visada kažkokie ....jaukūs, su dvasia..tai Dvarp ponių pyragas, tai panelių, tai dabar neišpasakyto grožio ir įtariu skonio prosenelės pyragas...
MAn labai patinka tavo pavadinimai, kepiniai ir pavadinimai  : )
IR SU GIMTADIENIU, KAD IR PAVĖLUOTAi....viso ko geriausio gyvenime linkiu iš visos širdies smile.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui blush2.gif Nuo mažens čia mano mėgstamiausias užsiėmimas biggrin.gif Mano daugelis vaikystės nuotraukų - aš, maišanti kokį tais bliūdą lotuliukas.gif Malonu, kad patinka, o tortas tikrai vertas dėmesio good.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 10:54)
Dėkui  blush2.gif  Nuo mažens čia mano mėgstamiausias užsiėmimas  biggrin.gif Mano daugelis vaikystės nuotraukų - aš, maišanti kokį tais bliūdą  lotuliukas.gif  Malonu, kad patinka, o tortas tikrai vertas dėmesio  good.gif

P.S toje nuotraukoje tu man labai panaši į Ražanauskienę, jau tokia panaši, kad nejučia tave tapatinu su šia gražuole ir stebiuosi ,kaip tokia graži moteris sukiojasi aplink kepiniu smile.gif smile.gif smile.gif
O tavo pyragai užtai tokie ypatingi ,nes labai subrandinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 11, 10:11)
P.S toje nuotraukoje tu man labai panaši į Ražanauskienę, jau tokia panaši, kad nejučia tave tapatinu su šia gražuole ir stebiuosi ,kaip tokia graži moteris sukiojasi aplink kepiniu smile.gif smile.gif smile.gif
O tavo pyragai užtai tokie ypatingi ,nes labai subrandinti smile.gif

Labai dėkui, tikrai nenusipelniau tokių pagyrų blush2.gif Žinai, pasakysiu, kad kai žmogus kažko labai nori, jis gali ir kalnus nuversti, žinau daug žmonių, kurie dirba vos pusdienį ir dievagojasi, neturintys laiko gaminti, vartoja pusfabrikačius. Reikia tik noro - spėji ir vaiką pačiūčiuoti, ir verslą savo kurti, ir vakarienę paruošti, ir dar drauges kepiniais išlepinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 10:31)
Labai dėkui, tikrai nenusipelniau tokių pagyrų  blush2.gif  Žinai, pasakysiu, kad kai žmogus kažko labai nori, jis gali ir kalnus nuversti, žinau daug žmonių, kurie dirba vos pusdienį ir dievagojasi, neturintys laiko gaminti, vartoja pusfabrikačius. Reikia tik noro - spėji ir vaiką pačiūčiuoti, ir verslą savo kurti, ir vakarienę paruošti, ir dar drauges kepiniais išlepinti  doh.gif

Auksiniai zodziai! Pritariu 100 % ! drinks_cheers.gif ir pazistu ne viena zmogu taip sakanti, kad nera laiko...
Atsakyti
Aš irgi pritariu, kuo mažiau turiu laiko, tuo daugiau sugebu nuveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 11, 11:31)
Labai dėkui, tikrai nenusipelniau tokių pagyrų  blush2.gif  Žinai, pasakysiu, kad kai žmogus kažko labai nori, jis gali ir kalnus nuversti, žinau daug žmonių, kurie dirba vos pusdienį ir dievagojasi, neturintys laiko gaminti, vartoja pusfabrikačius. Reikia tik noro - spėji ir vaiką pačiūčiuoti, ir verslą savo kurti, ir vakarienę paruošti, ir dar drauges kepiniais išlepinti  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti