Vaiiva
LABAI skanūs ir gražuoliukai GRIETINIEČIAI
Lusasita sveika, na ką manija kepimo pagavo???
ŠAunuole
RIMAMI. PAvarei, kaip visada tobula nuo skonio iki išvaizdos.
Be to reikia tarti ačiū už tokį išsamų ir draugišką aprašymą
LABAI skanūs ir gražuoliukai GRIETINIEČIAI
Lusasita sveika, na ką manija kepimo pagavo???
ŠAunuole
RIMAMI. PAvarei, kaip visada tobula nuo skonio iki išvaizdos.
Be to reikia tarti ačiū už tokį išsamų ir draugišką aprašymą
Aš turėjau omeny ne pačius sūrelius, nei glaistytus, nei neglaistytus, yra pirkti tokia sūrelių masė sveriama, yra vanilinės, braškinės, su razinomis, jinai yra be galo švelnaus skonio ir pigiai išeina, jei sūrelius ten dėti gal brangiau gautųsi...labai skanu į lietinius blynus jos įdėti
Na va, o kad neterščiau temos vien pasisakymais, pasirodom vakarykščius kepinius su dukryte, tortukas pagal Povilą, ir panelių periskinis pyragas
nu gi zaraza nekelia fotkių
http://images42.fotk...cture002-vi.jpg
tipo vynuogė
http://images21.fotk...cture003-vi.jpg
Na va, o kad neterščiau temos vien pasisakymais, pasirodom vakarykščius kepinius su dukryte, tortukas pagal Povilą, ir panelių periskinis pyragas
nu gi zaraza nekelia fotkių
http://images42.fotk...cture002-vi.jpg
tipo vynuogė
http://images21.fotk...cture003-vi.jpg
QUOTE(Olesta @ 2009 02 10, 10:20)
Aš turėjau omeny ne pačius sūrelius, nei glaistytus, nei neglaistytus, yra pirkti tokia sūrelių masė sveriama, yra vanilinės, braškinės, su razinomis, jinai yra be galo švelnaus skonio ir pigiai išeina, jei sūrelius ten dėti gal brangiau gautųsi...labai skanu į lietinius blynus jos įdėti
Na va, o kad neterščiau temos vien pasisakymais, pasirodom vakarykščius kepinius su dukryte, tortukas pagal Povilą, ir panelių periskinis pyragas
nu gi zaraza nekelia fotkių
http://images42.fotk...cture002-vi.jpg
tipo vynuogė
http://images21.fotk...cture003-vi.jpg
Na va, o kad neterščiau temos vien pasisakymais, pasirodom vakarykščius kepinius su dukryte, tortukas pagal Povilą, ir panelių periskinis pyragas
nu gi zaraza nekelia fotkių
http://images42.fotk...cture002-vi.jpg
tipo vynuogė
http://images21.fotk...cture003-vi.jpg
Jei ir toliau taip, tai šakės.
KAip tobulėji, kaip matosi atsirandantys įgūdžiai
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 09, 21:44)
Jau tik tas kas liko
o surlius deciau neglaistytus, arba kur buna varske plombyro skonio , nors man su bet kokia varske
o surlius deciau neglaistytus, arba kur buna varske plombyro skonio , nors man su bet kokia varske
kaip skaniai atrodo
QUOTE(RiMami @ 2009 02 10, 00:44)
Koks tortas O dar tiek lazdyno riesutu
QUOTE(Olesta @ 2009 02 10, 09:20)
pasirodom vakarykščius kepinius su dukryte
Nuostabus kepinukai
As irgi grietineciu nevalgius Bet atrodo skaniai
Olesta, kokie groziai pas tave imk ir toliau taip
o koks receptukas to persikinio
man grietinieciai tai nepatiko, o gal del to kad pirktiniai bet nevylioja jie manes ir kepti kazko
o koks receptukas to persikinio
man grietinieciai tai nepatiko, o gal del to kad pirktiniai bet nevylioja jie manes ir kepti kazko
QUOTE(RiMami @ 2009 02 10, 01:44)
Pagaliau išsikepiau ir sau kai ką Išmėginau seniai nusižiūrėtą tortą, kuris rusų puslapiuose vadinasi kaip "Kijevo tortas", tegu pavadinimas toks ir lieka, kad nesusimaišytų su kitais tortais
Vaje kaip noreciau gabaliuko
QUOTE(RiMami @ 2009 02 10, 00:44)
Tobulas tortas, neturiu žodžių
Tiek darbelio įdėta, bet rezultatas akivaizdžiai to vertas
QUOTE(RiMami @ 2009 02 10, 02:44)
Pagaliau išsikepiau ir sau kai ką Išmėginau seniai nusižiūrėtą tortą, kuris rusų puslapiuose vadinasi kaip "Kijevo tortas", tegu pavadinimas toks ir lieka, kad nesusimaišytų su kitais tortais
Žinau tokius tortus, man teta visada iš Ukrainos grįždama tokių parveža. Labai labai skanūs, ir tau taip gražiai gavosi
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 10, 08:38)
Lusasita sveika, na ką manija kepimo pagavo???
ŠAunuole
ingriduska, galvojau, kur tu prapuolusi, o tu cia sedevrus kuri (pavydziu, kad suderini kepinukus su idealia figura) Kept pyragelius tai as megstu, ale kad paskuj ir valgyt norisi, o ... bet ... taciau...
Kepu dazniausiai improvizuotai, produktu nesveriu, tai ir recepta sunku but parasyt. Kai vakar su fotiku prie grietinieciu artinausi, tai MB sake "nu cia dabar" . Bet reiks pasitaisyti. Prizadu, kai kepsiu trupiniuka, pasversiu, ir pasistensiu nufotkint, kol nesuvalgytas ( cia jau suktis greit reikia)
Ačiū visoms
Olesta, "Vynuogė" labai liuks atrodo ir pyragiukas irgi skanutėlis, norėčiau prie kavos gabaliuko
Aš vat nieko apie jį negirdėjus buvau, tiesiog rusiškuose forumuose labai skanūs atsiliepimai apie šį tortuką - tai nusprendžiau pamėginti Skonis tikrai vertas grieko
Vaiiva, maniškiui oi kaip dar tooooli iki tobulumo Tobulas "Kijevo" torto vidus turėtų atrodyti, va taip - čia fotkė, kad maždaug jaustumėt ko reikia siekti (ir beje, ten buvo parašyta, kad būtent šis torto gabaliukas buvo užšaldytas taigi jeigu, kartais lieka - tortą galima ir užšaldyti )
Olesta, "Vynuogė" labai liuks atrodo ir pyragiukas irgi skanutėlis, norėčiau prie kavos gabaliuko
QUOTE(holiwuda @ 2009 02 10, 12:47)
Žinau tokius tortus, man teta visada iš Ukrainos grįždama tokių parveža. Labai labai skanūs, ir tau taip gražiai gavosi
Aš vat nieko apie jį negirdėjus buvau, tiesiog rusiškuose forumuose labai skanūs atsiliepimai apie šį tortuką - tai nusprendžiau pamėginti Skonis tikrai vertas grieko
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 10, 12:09)
Tobulas tortas, neturiu žodžių
Tiek darbelio įdėta, bet rezultatas akivaizdžiai to vertas
Tiek darbelio įdėta, bet rezultatas akivaizdžiai to vertas
Vaiiva, maniškiui oi kaip dar tooooli iki tobulumo Tobulas "Kijevo" torto vidus turėtų atrodyti, va taip - čia fotkė, kad maždaug jaustumėt ko reikia siekti (ir beje, ten buvo parašyta, kad būtent šis torto gabaliukas buvo užšaldytas taigi jeigu, kartais lieka - tortą galima ir užšaldyti )