oksiuk, aš ne kompiuterastė, bet spausk cituoti + atsakyti kur po posmu būna ir tada pratrini kas nereikalinga, arba viska palieki
davija, grietiniečiai skanučiai laaaabai juos mėgstu
Neramuole, aš jau pasigailėjau, kad taip ilgai jų nepabandžiau kepti - nedelsk ir kepk juos kuo greičiau, manau tikrai nenusivilsi Jie kaip pyragiukai
Bandysiu tau pagelbėt - spausk "cituoti" - žinutės lange atsiranda pasirinkta citavimui žinutė. Ten gali kas nereikalinga nutrinti - svarbu neištrinti pirmos eilutės ir dviejų paskutiniųjų (kur tarp skliaustų laužtinių ženklai visoki). Sėkmės Beje, tavo "Juodas miškas" niam, kaip skaniai atrodo
QUOTE(neramuole @ 2009 02 08, 19:08)
mmm gretinieciai, reiktu kada pabandyt ir man juos issikept
Neramuole, aš jau pasigailėjau, kad taip ilgai jų nepabandžiau kepti - nedelsk ir kepk juos kuo greičiau, manau tikrai nenusivilsi Jie kaip pyragiukai
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 08, 20:30)
Čia ne į temą, bet noriu paklausti, kaip jūs taip gražiai nukopijuojat klausimą? man niekaip nesigauna
Bandysiu tau pagelbėt - spausk "cituoti" - žinutės lange atsiranda pasirinkta citavimui žinutė. Ten gali kas nereikalinga nutrinti - svarbu neištrinti pirmos eilutės ir dviejų paskutiniųjų (kur tarp skliaustų laužtinių ženklai visoki). Sėkmės Beje, tavo "Juodas miškas" niam, kaip skaniai atrodo
QUOTE(Vanesa @ 2009 02 08, 19:56)
mes taippat,bet torto darymas ,kaip ir malonumas ,o dar ,kai tam yra proga tai isvis liuks
Grietinieciai SKANULIAI
ir vafliai skaniai atrodo , jei raudonas papuošimas ,tai Valentui į lovą galima nešti
JUodajam miškui pirksiu šaldytas uogas,visuose didesniuose parduose yra. KAi atsileidžia pasidaro daug skystimo, kurį drasiai gali naudoti palaistymui
NA dar renkuose Mišką, Amadeusą ar Negra pagalCipciuką kepsti....
Tikrai pasidalinkite kaip lepinsite savo Valentus
ir vafliai skaniai atrodo , jei raudonas papuošimas ,tai Valentui į lovą galima nešti
JUodajam miškui pirksiu šaldytas uogas,visuose didesniuose parduose yra. KAi atsileidžia pasidaro daug skystimo, kurį drasiai gali naudoti palaistymui
Labnas rytas, iš tiesų tai dar nežinau, maniškis nelepus, bet renkuosi tarp patikrinto ir patikimo medučio, ar vis dėl to mesti dar sau iššūkį ir senai jau knieti visų išgirtąjį Juodąjį mišką pabandyti iškepti, o Amadeusas ir Angliška Moka nukopijuoti irgi laukia progos būti išbandyti. Kasdien jei pradėsiu kepti, tai MB gali nebesuprasti, kada šventė ir proga, o kada paprasta diena gaila, kad želė nemėgsta, man būtų geriausias variantas
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 09, 08:06)
Grietinieciai SKANULIAI
Už čiuprynos ir į lovą ....ko daugiau jiems reikia .....o jei rimtai ....dar nesumasčiau .....kažką iš riebesnių kepinių
O man dar reikia torciuko treciadieniui. Planavau kepti meduti, bet dabar mastau apie Juodaji miska. Labai jau man viliojanciai vysnios su sokoladu atrodo
O dabar klausimas, kas lengviau pasidaro
QUOTE(laurindre @ 2009 02 09, 09:50)
O man dar reikia torciuko treciadieniui. Planavau kepti meduti, bet dabar mastau apie Juodaji miska. Labai jau man viliojanciai vysnios su sokoladu atrodo
na žinai , Lengvumas "poniatije rastiažymojė"
JOs pasakys ,kad labai lengvai, o man šūdienė gautis gali
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 09, 08:27)
Už čiuprynos ir į lovą ....ko daugiau jiems reikia .....o jei rimtai ....dar nesumasčiau .....kažką iš riebesnių kepinių
Cipciukas is kart prie reikalo Labas rytas .
Aš tai medutį kepsiu. Prisikepiau vakar lakštų. Man dar reikės vieno torto penktdieniui, galvojau tokį didesnį iškepti, tai užsiminkaiu tešlos iš 2 normų. Tai kad prikepiau lakštų, tai 4 tortams . Ir kur aš juos dabar dėsiu .
NA va mano vyniotiniia, cieli du.
Receptas paprastas. Dedam kiaušinius ir skaičiuojam 1 kiaušinis=1 v.š cukraus ,1š.v miltų.
Pas mane 4 kiaušiniai 4š cukraus ,kadangi dėjau kakavos 1 kupiną šaukštą, tai miltų 3 šaukštai.1 a.š kepimo miltelių(šį kartą nepamiršau )
Įdarui viename šokoladas 100g.ištirpintas ,su 50g sviesto ir kapotais riešutukais.
Kitame plakta grietinėlė su želė gabaliukais
Antrasis
ir abiejų gabaliukai
Receptas paprastas. Dedam kiaušinius ir skaičiuojam 1 kiaušinis=1 v.š cukraus ,1š.v miltų.
Pas mane 4 kiaušiniai 4š cukraus ,kadangi dėjau kakavos 1 kupiną šaukštą, tai miltų 3 šaukštai.1 a.š kepimo miltelių(šį kartą nepamiršau )
Įdarui viename šokoladas 100g.ištirpintas ,su 50g sviesto ir kapotais riešutukais.
Kitame plakta grietinėlė su želė gabaliukais
Antrasis
ir abiejų gabaliukai
QUOTE(laurindre @ 2009 02 09, 09:50)
o man tai lengviau "Juodasis miškas",nes biskvitą išmaišai ir kepi, o Medučiui jau daugiau triūso reik įdėt ir tešla sudėtingesne, ta prasme ilgiau daros ir dar kočiot reikia ir dar po vieną blyną kept
vyniotiniai sekantį ką bandysiu kept, tai vyniotinį, nes dar nesu kepus.... Biški gėda Kuršėniete būt ir nemokėt kept "Kuršėnų vyniotinio"