ingriduska kaip matau tu kiekviena biskvita dar perpjovei per puse ar dviguba norma kepei?
QUOTE(davija @ 2009 02 07, 13:35)
ingriduska, Ekperimentinis2 mane tai labai sudomino papuošimai, kas ten yra tos juostelės?vienos matos, kad šokoladinės, o kitos šviesiai rudos?
TEn apelsino zievele plonai nuskutau. Is jos ale rozyte susukau ir tos "spindulius"
QUOTE(makalaika @ 2009 02 07, 13:39)
ingriduska kaip matau tu kiekviena biskvita dar perpjovei per puse ar dviguba norma kepei?
NE tesla buvo minkoma as ja plonai kociojau apipkoviau ir kepiau po viena toki blynuka. Nieko nepjoviau NOrma tokia kaip surasiau.
Klaida padariau neidejau kepimo milteliu ir miltu per daug privariau. LAk6tai sausoki mano. O tiesa tortukas juk labai maziukas 17 cm skersmuo.
Jūsų teismui mano tortas, "Juodasis miškas", labai skanus
Dedu didesnę nuotrauką
Pusryciams iskepiau "Obuoliu skareliu" tesla pirktine(prisipirkau Lenkuose picai teslos,kai pradejau kept pasirode,kad tai sluoksniuota tesla ,idomi pica gavosi)
Ir isbandziau "Skyleta pyraga"-sunkiai sekesi su ta zele,ir skyluciu kiek mazokai padariau,pats pyragas sausokas gavosi
Papildyta:
Na,neteisim.Grazus tortukas
Ir isbandziau "Skyleta pyraga"-sunkiai sekesi su ta zele,ir skyluciu kiek mazokai padariau,pats pyragas sausokas gavosi
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 07, 16:03)
Dedu didesnę nuotrauką
Na,neteisim.Grazus tortukas
Vafliukai Skanumelis
vafliu lakstai
pertepimui:
Rududu indelis
Jogurtas vysninis 100 gr
cirtinos rugsteles
vafliu lakstai
pertepimui:
Rududu indelis
Jogurtas vysninis 100 gr
cirtinos rugsteles
QUOTE(diora @ 2009 02 07, 19:14)
Vafliukai Skanumelis
vafliu lakstai
pertepimui:
Rududu indelis
Jogurtas vysninis 100 gr
cirtinos rugsteles
vafliu lakstai
pertepimui:
Rududu indelis
Jogurtas vysninis 100 gr
cirtinos rugsteles
labai skaniai atrodo ,senas geras receptas,tik buvau visai pamirsus ji
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 07, 16:03)
Dedu didesnę nuotrauką
skaniai atrodo.Su kuo sulaistei?
Mano sekantis taippat bus Cipciuko “juodasis miskas“.
QUOTE(diora @ 2009 02 07, 20:14)
Atrodo Bet kam ten jogurtas? ir dar vysninis Kvailas klausimas, bet dera skoniai?
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 07, 15:57)
Jūsų teismui mano tortas, "Juodasis miškas", labai skanus
KAdangi ruosiuosi Valentu proga ji pagaminti ,tai mane padrasino toks pavykes kurinys.
SAUNUOLIUKAS
VAfliia, pyragas ir obuoliu skepetaites atrodo zavongai,
Mano "Juodasis miškas" buvo be alkoholio nes valgė ir vaikas, laisčiau vyšnių kompotu, antrą biskvitą pamiršau palaistyti ir gavosi kietesnis, skanesnis kur sulaistyta labai skanus tortukas, dar kepsiu nekartą