Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 31, 17:29)
Na tai jei nori tokiam ziede daryt, tai gerai tas maisiukas itiestas, kaip ir bet kokioje kitoje blekuteje, ar silikoninje formoje smile.gif

Turiu galvoje, kad TW inde maistas turi salyti su plastiku kuris neturi nuodingu medziagu mirksiukas.gif o maisiukas schmoll.gif
Atsakyti
dėkui už varškės spurgų receptuką, valgom visą dieną thumbup.gif thumbup.gif
skanu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, rodausi su savaitgaliniu kepiniu... smile.gif
Pyragas "LAUMIŲ KERAI..."

Papločiui: 2 stikl. miltų, šaukštelis kepimo miltelių, žiubsnis druskos, 125g. kambario temp. sviesto, 1/2 stikl. cukraus, 1 kiaušinis, 1 šaukštas vanilinio cukraus.
Įdarui: 1-1,5 kg. obuolių, 3 šaukštai citrinos sulčių, 50g. kambario temp. sviesto, 1/4 stikl. cukraus, 3 šaukštai bulvių krakmolo, 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės.
Viršui: 10g. sviesto, 1/2 stikl. cukraus, šaukštas medaus, 2 šaukštai pieno, 60g.migdolų drožlių.

Išsukti sviestą su cukrum, įmušt kiaušinį,subert vanilinį cukrų. Sumaišytus miltus, kepimo milt., druską išminkyt su kiaušinių - cukraus plakiniu iki vientisos tešlos.
Išlipdyt ja 26cm skersmens riebalais išteptos formos dugną ir kraštus. Įdarui obuolius nulupt, supjaustyt kubeliais, sumaišyt su citrinos sultimis, įmaišyt cukrų, ištirpdytą nekarštą sviestą, žieveles. Išmaišyt ir palikt 10min. Galiausiai įmaišyt krakmolą, įdarą paskirstyt ant tešlos ir pašaut į 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 40 - 45min. Likus kepti 5-10 min. ant pyrago užpilti riešutų maišinį: ištirpint sviestą, subert cukrų, medų, pieną, drožles. Viską pakaitint iki virimo, užpilt ir išskirstyt ant bebaigiančio kepti pyrago. smile.gif Pjaustyti tik ataušusį arba palikt per naktį. Kuo ilgiau pyragas laikomas - tuo tampa vis skanesnis. thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image


Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 31, 19:35)
Sveikutės, rodausi su savaitgaliniu kepiniu...  smile.gif
Pyragas "LAUMIŲ KERAI..."



tavo labai grazios nuotraukos pyragu bigsmile.gif ir pavadinimai labai silti pyragu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 31, 19:35)
Sveikutės, rodausi su savaitgaliniu kepiniu...  smile.gif
Pyragas "LAUMIŲ KERAI..."


bigsmile.gif kaip tik dabar kepa pagal tavo įdėtą receptuką panelių abrikosinis tongue.gif o čia šast ir dar vienas gražuolis bigsmile.gif

Kokią knygą stebuklingą tikriausia turi :
O dabar off topic: kaip fotkini, gal su stovu ir be blico, nes labai tikroviškos spalvos gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 31, 18:35)
Sveikutės, rodausi su savaitgaliniu kepiniu...  smile.gif
Pyragas "LAUMIŲ KERAI..."



Nuostabūs tavo kepiniai wub.gif Išbandysiu kai bus galimybė ir šį būtinai smile.gif Tikrai, išduok paslaptį kaip taip gražiai nufotografuoji? blush2.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už malonius komplimentus. 4u.gif Fotografuoju su geru fotoaparatu ir svarbiausia yra apšvietimas - prisistatau iš visų pusių stalinių lempų biggrin.gif Fotografuoju įvairiai - ir su blicu, ir be - o po to išrenku gražiausias nuotraukytes...
Anokia čia paslaptis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 31 sausio 2009 - 19:33
na va merginos ir as pagaminau torciuka,noreciau ir su jumis pasidalinti tik kad nemoku sumazinti nuotraukos taij gal pamokintut mane neismanele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 31, 18:35)
Pyragas "LAUMIŲ KERAI..."

Tikri kerai, puikiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Laumiu kerai tikrai nuostabus, net seiles issiskyre doh.gif
Negaliu pyragu valgyti, o vis cia sedziu doh.gif Jauciu, reik mest visas pyragu temas is favoritu, nes nebeatsilaikysiu schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, neatsimenu, bet kaz kada diskutavote del sodos, kam ja gesinti ir pan. Tai jei skaitot rusiskai, CIA galima pasiskaityti, kam dar idomu
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 31, 16:35)
Sveikutės, rodausi su savaitgaliniu kepiniu...  smile.gif
Pyragas "LAUMIŲ KERAI..."


Nu jau pyrago grozis wub.gif wub.gif
jauciu ir skanus thumbup.gif
Atsakyti