mergaites super imu po gabaliuka, o tai si vakara be saldumynu likau
oi kaip norėčiau pas kieviena (aišku tos kurios kepį) į svečius
aš tai ryt kažką gaminsiu šiendien be saldumynų
aš tai ryt kažką gaminsiu šiendien be saldumynų
QUOTE(rika3 @ 2009 02 03, 13:38)
5 kiausiniai
1 stikline miltu
1 stikline cukraus
200g sviesto
cinamono del kvapo(as nededu )
vanilinio cukraus 2 arb. s.
sitas receptas paimtas is vafliu temos,nu jau receptelis superimis,dziaugiuosi kaip koki auksa radusi
1 stikline miltu
1 stikline cukraus
200g sviesto
cinamono del kvapo(as nededu )
vanilinio cukraus 2 arb. s.
sitas receptas paimtas is vafliu temos,nu jau receptelis superimis,dziaugiuosi kaip koki auksa radusi
žinok, mama mano tokius tik ir kepdavo
QUOTE(julijajus @ 2009 02 03, 20:58)
o ji neissileidzia?
aš ir dariau iš grietinėlės dzibukus, puikiai "stovi"
Papildyta:
daividija - nusikopinau torto receptą - darysiu
QUOTE(daividija @ 2009 02 03, 20:29)
koks tortas , griūk negyvas sakai riebus iš foto nepasakyciau as sunkiai darosi?
QUOTE(lotute @ 2009 02 03, 19:52)
koks tortas , griūk negyvas sakai riebus iš foto nepasakyciau as sunkiai darosi?
na,nera jis labai riebus,bet i krema dedasi sviestas,tai jis toks...na daug nesuvalgysi,nors MB valge dideliais saukstais ir daug ir sake-skanu.
Pasidare gana lengvai,nors galvojau uztruksiu ilgiau,tesla labai greit iskepa,tik reiketu gerai atsaldyti biskvitus,nors as dar nevisai saltus supjauciau
QUOTE(daividija @ 2009 02 03, 20:29)
Koks skanėstas! Nusikopinau ir as receptuka
QUOTE(daividija @ 2009 02 03, 21:29)
O as siandien sumeistravau totuka,
Nu jau zinai, galeciau per ekrana istraukciau jau koks gundantis .Noriu paklausti del saldumo, kaip su cukrumi reikalai ar nera labai saldus? Nu blyn atrodo kompas kvepia tuo pienisku sokoladu ir kava(ka dejai kava, ar kakava?)
Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2009 02 03, 21:23)
Dar vienas
Siandien vel kartojau pynes kepima..mhhh ,labai vykes receptas
Papildyta:
grazus labai .
Sestadieni kepsiu Cipciuko medaus torta
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 02 03, 22:30)
na,nera jis labai riebus,bet i krema dedasi sviestas,tai jis toks...na daug nesuvalgysi,nors MB valge dideliais saukstais ir daug ir sake-skanu.
Pasidare gana lengvai,nors galvojau uztruksiu ilgiau,tesla labai greit iskepa,tik reiketu gerai atsaldyti biskvitus,nors as dar nevisai saltus supjauciau
grazus labai .
Sestadieni kepsiu Cipciuko medaus torta
QUOTE(addicted @ 2009 02 02, 23:18)
Ar issikepei jau , as jau , mano nera dailus alia, skonis tikrai fantastiskas, einu dar rytojui kepti Aciuks Sigitaiwhatever Tiesiog tirpsta, labai geros proporcijos
QUOTE(Srove @ 2009 02 03, 20:45)
Nu jau zinai, galeciau per ekrana istraukciau jau koks gundantis .Noriu paklausti del saldumo, kaip su cukrumi reikalai ar nera labai saldus? Nu blyn atrodo kompas kvepia tuo pienisku sokoladu ir kava(ka dejai kava, ar kakava?)
Jis nera labai saldus,tas kremas nelabai saldus,as dejau kava,megstu kavos skoni,kas nemegsta galima is viso nieko nedeti,bus paprastas kremas,bet su kava jis toks ,malonaus kavos aromato Tirpsta burnoje.Beje,as ji sulaisciau apelsinu sultim per pus su vandeniu,tai biski gaivumo pridave.
QUOTE(daividija @ 2009 02 04, 00:08)
Jis nera labai saldus,tas kremas nelabai saldus,as dejau kava,megstu kavos skoni,kas nemegsta galima is viso nieko nedeti,bus paprastas kremas,bet su kava jis toks ,malonaus kavos aromato Tirpsta burnoje.Beje,as ji sulaisciau apelsinu sultim per pus su vandeniu,tai biski gaivumo pridave.
Tai kremo mazoka buvo, jei virsuj dar aptepti, tai gal reiktu is pusantros normos daryti krema tam tortukui, o kazin 28cm formai kiek kartu didinti reiktu viska?
O tirpia dejai ir su vandeniu plikinai, be cukraus?
QUOTE(Srove @ 2009 02 03, 21:13)
Tai kremo mazoka buvo, jei virsuj dar aptepti, tai gal reiktu is pusantros normos daryti krema tam tortukui, o kazin 28cm formai kiek kartu didinti reiktu viska?
Kremo mazoka,bet ta grietinele cia labai tiko,28cm reiketu pusantros normos,mano 23,bet jis gana aukstas,6 biskvitai,tai atrodo didelis.
Kava dejau tirpia,viena arbatini sauksteli i ta kiausini su cukrum ir pienu,o kai uzkaitinau,istirpo puikiai,plakiau sluotele.