Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų sūnelio atėjimas į šį pasaulį

Kaip grazu wub.gif
Sekmes Jusu graziai seimai wub.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Grazuu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Grazi ir jausminga istorija 4u.gif
Bet visgi butu idomu suzinoti, kodel tas gimdymas toks sunkus buvo g.gif
Gal nestuke.gif neskaitys visu zinuciu smile.gif ir nespes issigasti.. mirksiukas.gif Tikrai labai butu idomu.. ax.gif blush2.gif Nes kartais tikrai geriau zinoti ir neigiamus dalykus, kad zinotum, ko tiketis ir but pasiruosus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 03 vasario 2009 - 19:50
QUOTE(Domke @ 2009 02 03, 18:48)
Grazi ir jausminga istorija  4u.gif
Bet visgi butu idomu suzinoti, kodel tas gimdymas toks sunkus buvo  g.gif
Gal  nestuke.gif   neskaitys visu zinuciu  smile.gif  ir nespes issigasti..  mirksiukas.gif  Tikrai labai butu idomu..  ax.gif  blush2.gif  Nes kartais tikrai geriau zinoti ir neigiamus dalykus, kad zinotum, ko tiketis ir but pasiruosus  ax.gif

Aciu uz komentara mirksiukas.gif

Na galiu siek tiek papasakoti ax.gif

Vandenys nubego, kaklelis pradejo atsidarineti, saremiu skausmai buvo be proto skaudus ir plesantys, suleido petidino injekcija, nors kvepavau juoko dujomis, jos manes neveike, petidinas veike trumpai, suleido epidura, nes nuo skausmo jau alpti pradejau, gimdymo veikla sustojo ties 7cm unsure.gif Leido skatinamuosius... Kaip prasidejo stumimo stadija, stumiau stumiau, bet niekaip negalejau isstumti, nes nieko nejauciau... verysad.gif Daktaras atsinese reples ir vakuuma, bet aciu dievui ju neprireike. Kirpo ir tada isstumiau... Po gimdymo pasake tik tiek, kad mano organizmas buvo labai nusilpes po bemiegiu naktu, del to sunkiai pernese skausma... Buvau pries visus nuskausminamuosius, bet gavosi atvirksciai. Bet viskas jau praeityje... Dabar esu laiminga mama wub.gif Ir tikrai dar gimdysiu!!! thumbup.gif Ainutis vertas visko ka iskenciau, o jo broliukas ar sesute butu verti taip pat... Tik tikiuosi, jei vel pastosiu, gimdymas nebus toks komplikuotas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _2good4U_: 03 vasario 2009 - 20:09
Gražus pasakojimas 4u.gif ,o gimdymo vaisius tikrai tobulas wub.gif
Sėkmės,aukit sveiki ir stiprūs!
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif o ainutis isvis nuostabus, tikras grazuoliukas wub.gif wub.gif Sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus pasakojimas, sėkmės mamytei ir jos sūneliui 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
o cia uz netobula gimdyma, bet idealu vaikiuka! 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus ir grazius zodzius! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 01 30, 17:05)
P.S. Gimdymas nebuvo tobulas, bet jo vaisius IDEALUS![/i]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai ko gero pasakytų kiekviena mama wub.gif
Sėkmės jums didžiausios thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 02 03, 20:07)
Aciu uz komentara mirksiukas.gif

Na galiu siek tiek papasakoti ax.gif

Vandenys nubego, kaklelis pradejo atsidarineti, saremiu skausmai buvo be proto skaudus ir plesantys, suleido petidino injekcija, nors kvepavau juoko dujomis, jos manes neveike, petidinas veike trumpai, suleido epidura, nes nuo skausmo jau alpti pradejau, gimdymo veikla sustojo ties 7cm unsure.gif Leido skatinamuosius... Kaip prasidejo stumimo stadija, stumiau stumiau, bet niekaip negalejau isstumti, nes nieko nejauciau... verysad.gif  Daktaras atsinese reples ir vakuuma, bet aciu dievui ju neprireike. Kirpo ir tada isstumiau... Po gimdymo pasake tik tiek, kad mano organizmas buvo labai nusilpes po bemiegiu naktu, del to sunkiai pernese skausma... Buvau pries visus nuskausminamuosius, bet gavosi atvirksciai. Bet viskas jau praeityje... Dabar esu laiminga mama wub.gif  Ir tikrai dar gimdysiu!!! thumbup.gif Ainutis vertas visko ka iskenciau, o jo broliukas ar sesute butu verti taip pat... Tik tikiuosi, jei vel pastosiu, gimdymas nebus toks komplikuotas bigsmile.gif

to ir linkiu, kad kitas gimdymas būtų visiškai kitoks t.y. labai lengvas mirksiukas.gif
kai paskaitau tokias istorijas tai pagalvoju,kad gal ir gerai kad man buvo Cezaris... Mažiau streso mums visiems buvo, o tu šaunuolė, kad tiek iškentei ir vis tiek pati pagimdei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip grazu uuuu uuuu cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti