Kaip grazu
Sekmes Jusu graziai seimai
labai graži istorija sėkmės jums
Grazi ir jausminga istorija
Bet visgi butu idomu suzinoti, kodel tas gimdymas toks sunkus buvo
Gal neskaitys visu zinuciu ir nespes issigasti.. Tikrai labai butu idomu.. Nes kartais tikrai geriau zinoti ir neigiamus dalykus, kad zinotum, ko tiketis ir but pasiruosus
Gal neskaitys visu zinuciu ir nespes issigasti.. Tikrai labai butu idomu.. Nes kartais tikrai geriau zinoti ir neigiamus dalykus, kad zinotum, ko tiketis ir but pasiruosus
QUOTE(Domke @ 2009 02 03, 18:48)
Grazi ir jausminga istorija
Aciu uz komentara
Na galiu siek tiek papasakoti
Vandenys nubego, kaklelis pradejo atsidarineti, saremiu skausmai buvo be proto skaudus ir plesantys, suleido petidino injekcija, nors kvepavau juoko dujomis, jos manes neveike, petidinas veike trumpai, suleido epidura, nes nuo skausmo jau alpti pradejau, gimdymo veikla sustojo ties 7cm Leido skatinamuosius... Kaip prasidejo stumimo stadija, stumiau stumiau, bet niekaip negalejau isstumti, nes nieko nejauciau... Daktaras atsinese reples ir vakuuma, bet aciu dievui ju neprireike. Kirpo ir tada isstumiau... Po gimdymo pasake tik tiek, kad mano organizmas buvo labai nusilpes po bemiegiu naktu, del to sunkiai pernese skausma... Buvau pries visus nuskausminamuosius, bet gavosi atvirksciai. Bet viskas jau praeityje... Dabar esu laiminga mama Ir tikrai dar gimdysiu!!! Ainutis vertas visko ka iskenciau, o jo broliukas ar sesute butu verti taip pat... Tik tikiuosi, jei vel pastosiu, gimdymas nebus toks komplikuotas
Gražus pasakojimas ,o gimdymo vaisius tikrai tobulas
Sėkmės,aukit sveiki ir stiprūs!
Sėkmės,aukit sveiki ir stiprūs!
Labai grazi istorija o ainutis isvis nuostabus, tikras grazuoliukas Sekmes jusu seimynai
Labai gražus pasakojimas, sėkmės mamytei ir jos sūneliui
o cia uz netobula gimdyma, bet idealu vaikiuka!
Aciu visoms uz komentarus ir grazius zodzius!
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 01 30, 17:05)
P.S. Gimdymas nebuvo tobulas, bet jo vaisius IDEALUS![/i]
tai ko gero pasakytų kiekviena mama
Sėkmės jums didžiausios
Papildyta:
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 02 03, 20:07)
Aciu uz komentara
Vandenys nubego, kaklelis pradejo atsidarineti, saremiu skausmai buvo be proto skaudus ir plesantys, suleido petidino injekcija, nors kvepavau juoko dujomis, jos manes neveike, petidinas veike trumpai, suleido epidura, nes nuo skausmo jau alpti pradejau, gimdymo veikla sustojo ties 7cm Leido skatinamuosius... Kaip prasidejo stumimo stadija, stumiau stumiau, bet niekaip negalejau isstumti, nes nieko nejauciau... Daktaras atsinese reples ir vakuuma, bet aciu dievui ju neprireike. Kirpo ir tada isstumiau... Po gimdymo pasake tik tiek, kad mano organizmas buvo labai nusilpes po bemiegiu naktu, del to sunkiai pernese skausma... Buvau pries visus nuskausminamuosius, bet gavosi atvirksciai. Bet viskas jau praeityje... Dabar esu laiminga mama Ir tikrai dar gimdysiu!!! Ainutis vertas visko ka iskenciau, o jo broliukas ar sesute butu verti taip pat... Tik tikiuosi, jei vel pastosiu, gimdymas nebus toks komplikuotas
to ir linkiu, kad kitas gimdymas būtų visiškai kitoks t.y. labai lengvas
kai paskaitau tokias istorijas tai pagalvoju,kad gal ir gerai kad man buvo Cezaris... Mažiau streso mums visiems buvo, o tu šaunuolė, kad tiek iškentei ir vis tiek pati pagimdei