Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Pacific @ 2009 01 30, 20:00)
ekspo tai tas kur skaiciukai su pliusu? kur paveiksliukas svieseja? pas mane tada tas reguliujasi ir ant M  g.gif

g.gif nu jo g.gif na gali but as butent sakiau kaip as darau pas mane M duoda reguliuot tik F ir islaikyma bet ne ekspo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 30, 19:59)
Ne, nebutina, tik reikia atostogas pasiimti lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mane ketvirtadienis ir penktadienis tokios dienos kai as visa diena negaliu prie kompo prieiti doh.gif Tai kai gryztu,tai kartais ir su paltu ir su batais prie kompo sedu.Vyras net zvengia is manes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 01 30, 20:03)
g.gif nu jo  g.gif na gali but as butent sakiau kaip as darau pas mane M duoda reguliuot  tik F ir islaikyma bet ne ekspo  schmoll.gif

Pas mane irgi ant M tik tiek galima nustatyti rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites o js savo baltu kiausiniu foto koreguojat su PS?tAI YRA KALBU NE APIE KARPYMA O SVIESINIMA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 30, 20:38)
mergaites o js savo baltu kiausiniu foto koreguojat su PS?tAI YRA KALBU NE APIE KARPYMA O SVIESINIMA  ax.gif

Buvom sutarę, kad galima koreguoti nuotraukas su kiaušiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 30, 20:43)

blink.gif matyt praleidau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 30, 20:43)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkas klausė kaip uždėti grida PS, čia yra free action'as tokio grido.

O aš staiga supratau, kad nežinau, kaip išlaikyti tą 2:3 proporciją apkarpant foto, nes mano PGM formatas ne 2:3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 01 30, 21:35)
O aš staiga supratau, kad nežinau, kaip išlaikyti tą 2:3 proporciją apkarpant foto, nes mano PGM formatas ne 2:3 doh.gif

pasiskaičiuoti prieš kerpant mirksiukas.gif ilgoji kraštinė lieka ta pati. o ilgoji kraštinė padauginta iš 2 ir padalinta iš 3 bus tavo trumpoji kraštinė.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 30, 21:53)
pasiskaičiuoti prieš kerpant  mirksiukas.gif  ilgoji kraštinė lieka ta pati. o ilgoji kraštinė padauginta iš 2 ir padalinta iš 3 bus tavo trumpoji kraštinė.

O kaip nors paprasciau galima...? blush2.gif Man su geometrija ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 30, 22:10)
O kaip nors paprasciau galima...? blush2.gif Man su geometrija ne kas doh.gif

nemoku paprasčiau blush2.gif sakyk savo nuotraukų išmatavimus centimetrais, paskaičiuosiu kokie turi būti, kad atitiktų tą santykį.
Atsakyti
na kazkas gavosi pagaliau ir man drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 30, 22:17)
nemoku paprasčiau  blush2.gif  sakyk savo nuotraukų išmatavimus centimetrais, paskaičiuosiu kokie turi būti, kad atitiktų tą santykį.

Pasibraidziau pagal tavo pasakyma,dabar viskas aisku thumbup.gif Nu kol man daeina kas nors tai negaliu.Jau kokia dunduke esu tai siaubas doh.gif Arba senatve ax.gif
Papildyta:
Pacific,paskutine man patiko. smile.gif Pirma labai isdegus.Bet ka as cia sakau,paciai isvis nieko neiseina schmoll.gif
Atsakyti