Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Edeva @ 2009 01 30, 17:36)
g.gif o kaip tu darai kad nesigauna?pasiziurejau kad su veidrodziu nemanau kad cia labai sunki uzduotis  g.gif  as nusistatau ant S tada padarau ant 200 f skaiciukas automatiskai pasidaro ir tada pakeliu iki +3 ta kita (nepamenu ju pavadinimo tikiuosi suprasi) ir iso padarau 800 ijungiu blykste ir varau  bigsmile.gif

nu labai issamus paaiskinimas biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 30, 17:42)
Edeva, f skaičiukas 200?! Gal išlaikymas 1/200, o ne f/200?  4u.gif

biggrin.gif ne ne sakau kad f automatiskai reguliuojasi o islaikymas 200 blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 30, 17:44)
nu labai issamus paaiskinimas  biggrin.gif  tongue.gif

blush2.gif tongue.gif na gal tokio ir reikia iki pilno supratimo lotuliukas.gif biggrin.gif

pabandysiu kitaip nors man kol daeina tie visi terminai doh.gif islaikymas 200 f skaicius automatiskai apie 5.6 bent pas mane o +3 (kas sitas nezinau ) tongue.gif man svieseja vaizdas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 30 sausio 2009 - 17:49
Edeva, tada ten rikėjo kablelio blush2.gif Ekspozicija ten berods tas +3 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 30, 17:48)
biggrin.gif ne ne sakau kad f automatiskai reguliuojasi o islaikymas 200  blush2.gif
blush2.gif  tongue.gif  na gal tokio ir reikia iki pilno supratimo  lotuliukas.gif  biggrin.gif 

pabandysiu kitaip nors man kol daeina tie visi terminai  doh.gif  islaikymas 200 f skaicius automatiskai apie 5.6 bent pas mane o +3 (kas sitas nezinau )  tongue.gif man svieseja vaizdas  lotuliukas.gif

islaikymas 200
f/5.6
+3 - tai stebuklingoji ekspozicijos korekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 30, 17:56)
Edeva, tada ten rikėjo kablelio  blush2.gif  Ekspozicija ten berods tas +3 wink.gif

doh.gif atsiprasau,kazkaip pastoviai taip rasau,ir dar klaidinu doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 30, 17:56)
islaikymas 200
f/5.6
+3 - tai stebuklingoji ekspozicijos korekcija  biggrin.gif

bigsmile.gif vo pasirodo sita stebuklinga zodeli ir galvoje turejau,bet galvoju geriau nesakysiu,nesnesu tikra aciu dabar jau tiksliai zinosiu 4u.gif
Atsakyti
Edeva - cia kaip tas posakis :

pakarti negalima atleisti lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif o kaip tu darai kad nesigauna?pasiziurejau kad su veidrodziu nemanau kad cia labai sunki uzduotis  g.gif  as nusistatau ant S tada padarau ant 200 f skaiciukas automatiskai pasidaro ir tada pakeliu iki +3 ta kita (nepamenu ju pavadinimo tikiuosi suprasi) ir iso padarau 800 ijungiu blykste ir varau  bigsmile.gif

anr S nebandziau. dariau ant M g.gif nu pasikraus batareika vel bandysiu. bet sakau nieko panasaus nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 30, 18:25)
anr S nebandziau. dariau ant M  g.gif  nu pasikraus batareika vel bandysiu. bet sakau nieko panasaus nesigauna.

bigsmile.gif tai daryk ant s nes ten reguliuojasi islaikymas ir ekspozicija o ant M reguliuojasi tik islaikymas ir F bet ekspo ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 30, 16:53)
Sveikos naujoje temoje.  4u.gif
Aciu, Liamuna.  4u.gif

Sidabrine, perskaiciau Tavo beda su fotiku ir baterijom. O nebandei kitu bateriju deti, ar jas taip pat rodo, kad tuscios? Zinai, pas mane irgi is niekur nieko baterijos taip pradejo darytis. Ikraunu normaliai, o aparate rodo, kad jau baigiasi ir po keletos kadru issijungia. O kitas komplektas veikia gerai. Tad meciau ir pirkau naujas. O naujosios  thumbup.gif
Neatsimenu, koks Tavo aparato gedimas, gal kazkaip paveike ir baterijas? Arba savo baterijas idek i kita aparata, pamatysi, jei taip pat issikrauna-vadinasi, baterijos.

man vaikas zoomo dangteli nulupo tas kur kaip uzuolaida atsidaro ar kaip kitaip pavadint biggrin.gif
kazkaip as idejau naujas baterijas tai man vos kelias foto padare ir viskas-nusedo,o tos kur kartu su fotiku buvo tai pirkau ir pakroveja joms tai pati nebezinau kame reikalas.o kokia tu pirkai baterijas ir uz kiek?

reiks bandyt unsure.gif
Atsakyti
Mergos,nu jus duodat doh.gif Reikia is darbo pasiliuosuoti,kad su jumis suspeciau. doh.gif
Kaip as jums pavydziu organizuojamo susitikimo,eh gaila,kad neiseis arciau su jumis susipazinti verysad.gif Nu bet gal kada ir man tokia laime nusisypsos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 30, 19:52)
Mergos,nu jus duodat doh.gif Reikia is darbo pasiliuosuoti,kad su jumis suspeciau. doh.gif

Ne, nebutina, tik reikia atostogas pasiimti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 30, 18:30)
bigsmile.gif tai daryk ant s nes ten reguliuojasi islaikymas ir ekspozicija o ant M reguliuojasi tik islaikymas ir F bet ekspo ne  schmoll.gif

ekspo tai tas kur skaiciukai su pliusu? kur paveiksliukas svieseja? pas mane tada tas reguliujasi ir ant M g.gif
Atsakyti