QUOTE(linole @ 2009 01 30, 16:53)
Sveikos naujoje temoje.
Aciu, Liamuna.
Sidabrine, perskaiciau Tavo beda su fotiku ir baterijom. O nebandei kitu bateriju deti, ar jas taip pat rodo, kad tuscios? Zinai, pas mane irgi is niekur nieko baterijos taip pradejo darytis. Ikraunu normaliai, o aparate rodo, kad jau baigiasi ir po keletos kadru issijungia. O kitas komplektas veikia gerai. Tad meciau ir pirkau naujas. O naujosios
Neatsimenu, koks Tavo aparato gedimas, gal kazkaip paveike ir baterijas? Arba savo baterijas idek i kita aparata, pamatysi, jei taip pat issikrauna-vadinasi, baterijos.
man vaikas zoomo dangteli nulupo tas kur kaip uzuolaida atsidaro ar kaip kitaip pavadint
kazkaip as idejau naujas baterijas tai man vos kelias foto padare ir viskas-nusedo,o tos kur kartu su fotiku buvo tai pirkau ir pakroveja joms tai pati nebezinau kame reikalas.o kokia tu pirkai baterijas ir uz kiek?
QUOTE(Edeva @ 2009 01 30, 17:36)
o kaip tu darai kad nesigauna?pasiziurejau kad su veidrodziu nemanau kad cia labai sunki uzduotis
as nusistatau ant S tada padarau ant 200 f skaiciukas automatiskai pasidaro ir tada pakeliu iki +3 ta kita (nepamenu ju pavadinimo tikiuosi suprasi) ir iso padarau 800 ijungiu blykste ir varau
reiks bandyt