Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

Oj, pamirsau pakomentuot Peledikes darbelius doh.gif blush2.gif

Ta lelija (ar amarilis g.gif ) man butu super duper truper turbo thumbup.gif - jei ne tie triuksmai unsure.gif dabar jie suteikia kazkoki neryskumo jausma... g.gif ir dar noretusi daugiau to ziedo siek tiek... g.gif zodziu dar pabandyk paimprovizuot - tikrai verta foto thumbup.gif

na apie juodaja jura, tai ka cia ir bekomentuot... ax.gif puiku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 02 03, 10:04)
nu ja ja, drebėjo ta mano ranka ten, stovo neturėjau po ranka, tai va taip ir gavos  doh.gif turiu žiauriai drebančias rankas  doh.gif  biggrin.gif

ne tu viena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 10:04
Sveiki. 4u.gif

na uzsikabliavot su lasiukais.

Peledikes ryto gaiva man siek tiek permarga atrodo, gal geriau butu jei visa gele matytusi. O juros paslaptis thumbup.gif , dar turi kantrybes klonavimui 4u.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 21:55)
Na esant norui galima atsidaryti naują papkę originalioms foto ir susikurt albumą apie kiašinius ir ten sudėt originalus. Jei visada planuojam dėt originalus, tai nepamaišys tokia papkutė smile.gif

galima kaip koljaza padaryti (iki ir po), ir ideti i ta pacia papke. wink.gif

Einu gal tema sukursiu, sita jau prie pabaigos.
Ka reik itraukti i sarasiuka dar g.gif

Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 03 vasario 2009 - 10:23
Fotokonkurse graziu nuotraukyciu yra, turiu 6 favorites wub.gif
Atsakyti
Maciau Peperoni vertejauja.Labai noreciau padeti bet prisipazinsiu,kad as lietuviskai apie tai nelabai suprantu. doh.gif 10 kartu skaitau ir tai nedasunta man.O jei dasuto,tai pasakyti nemoku doh.gif Pazodziu isversciau,bet tinkamai nesudeliociau verysad.gif Jau bandziau verysad.gif
Atsakyti
Aš tai galėčiau pabandyt paverst, man jei lengvai parašyta gal dar ir nieko...bet jei kokia sunkia technine kalba tai amen biggrin.gif aš kai ką verčiu tai suraizgau pagal save sakinius, arba vieną kitą praleidžiu, jei jau nedašunta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 10:38)
Aš tai galėčiau pabandyt paverst, man jei lengvai parašyta gal dar ir nieko...bet jei kokia sunkia technine kalba tai amen  biggrin.gif  aš kai ką verčiu tai suraizgau pagal save sakinius, arba vieną kitą praleidžiu, jei jau nedašunta  hihihi.gif

nu idomi ten tokia ta kalba biggrin.gif siaip suprantamai viskas daugmaz - terminus pasitikslinu nete foto puslapiuose lietuviu kalba - bet vat moteryte turi mada vietoj vieno paprasto sakinio - parasyt kokius 3 biggrin.gif zdz, daug zodziu - mazai esmes biggrin.gif tada praleidziu ta bereikalinga zodziu kieki ir parasau viena normalu sakini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 10:45
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 11:44)
nu idomi ten tokia ta kalba biggrin.gif siaip suprantamai viskas daugmaz - terminus pasitikslinu nete foto puslapiuose lietuviu kalba - bet vat moteryte turi mada vietoj vieno paprasto sakinio - parasyt kokius 3 biggrin.gif zdz,  daug zodziu - mazai esmes biggrin.gif tada praleidziu ta bereikalinga zodziu kieki ir parasau viena normalu sakini biggrin.gif

Nu žodžiu, jei ką reikės versti, gali man atsiųsti, bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 10:44)
nu idomi ten tokia ta kalba biggrin.gif siaip suprantamai viskas daugmaz - terminus pasitikslinu nete foto puslapiuose lietuviu kalba - bet vat moteryte turi mada vietoj vieno paprasto sakinio - parasyt kokius 3 biggrin.gif zdz,  daug zodziu - mazai esmes biggrin.gif tada praleidziu ta bereikalinga zodziu kieki ir parasau viena normalu sakini biggrin.gif

As sita pastebejau ir tavo vertime apie Auksini pjuvi.Pas tave taip aiskiai konkreciai parasyta,o ten kai pasiziurejau tai- bla,bla,bla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 03, 10:47)
Nu žodžiu, jei ką reikės versti, gali man atsiųsti, bandysiu  biggrin.gif

tai gali griebt kuria nors pamokele is ten - ale nebezinau dabar , kas ka pasieme blush2.gif
Atsakyti
Bet tai kiek musu kiauisiniai prikomentuoti blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti