Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Egzo @ 2009 01 30, 15:00)
bigsmile.gif tai gal ir as dar suspesiu kazka sukurti. MB isvykes, o su mazyle eiti i parduotuve pirkt baltu kiausiniu kazkaip  schmoll.gif

as irgi kol prisiruosiau, tai visus kiausus suvalgem, reiks rytoj pirks vel. tongue.gif
Atsakyti
Jetus nuo vakar vakaro tik nebuvau prisedus .. kiek praleidau bigsmile.gif

as is Vilniaus ax.gif jei butu organizuojanciu prisijungciau butinai rolleyes.gif

Sveikinu Egzo su nauju fotoaparatu 4u.gif

o as siandien gavau is pat ryto savo krepsiuka wub.gif viskas labai sauniai telpa, ner ka lyginti su kuprine laptopui pritaikyta biggrin.gif esu labai patenkinta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 30, 17:35)

Sveikinu Egzo su nauju fotoaparatu  4u.gif

blush2.gif aciu, kolkas dar neteko ciupineti, velai vakare parvyksta MB, oj kaip laukiu. bigsmile.gif kaip cia reikes demesi paskirstyti, ar issiilgtas vyras ar issvajotas fotoaparatas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje. 4u.gif
Aciu, Liamuna. 4u.gif

Sidabrine, perskaiciau Tavo beda su fotiku ir baterijom. O nebandei kitu bateriju deti, ar jas taip pat rodo, kad tuscios? Zinai, pas mane irgi is niekur nieko baterijos taip pradejo darytis. Ikraunu normaliai, o aparate rodo, kad jau baigiasi ir po keletos kadru issijungia. O kitas komplektas veikia gerai. Tad meciau ir pirkau naujas. O naujosios thumbup.gif
Neatsimenu, koks Tavo aparato gedimas, gal kazkaip paveike ir baterijas? Arba savo baterijas idek i kita aparata, pamatysi, jei taip pat issikrauna-vadinasi, baterijos.

Dekinga esu, kad uzsiminet apie jausmus apimancius fotografuojant lauke. Galvojau, cia man vienai taip... blush2.gif Daugely bus stipriau nugaleti.
Pas mane irgi yra didelis barjeras, ypac savame miestelyje, kur mane pazista gal koki 70 proc zmoniu (nes ir as daugiau ar maziau tiek pazistu biggrin.gif ). O nuvaziavusi kazkur kitur tai fotografuoju be kompleksu. Savam miestuke tenka listi i koki miska ar nuosalia paezere.
Del statyvo-tai tamsoje su juo iseinu. Cia tokia kvaila psichologija: jei tamsu, tai nieks manes nematys. doh.gif

Ziuresiu, ka savaitgali pafotografuosiu... Pradziuginot, jei sekmadieni -10. Vadinasi, giedra ir sauleta turetu buti. O jei sedesiu namie, tai gal papildoma kiausinio nuotrauka sukurpsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane vidine blykste tik +1 pasidaro g.gif vien zo nesigauna nieko doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visą 10 temą pratykėjau, ir dabar ne per daugiausiai laiko turiu su jumis spėti. Vis tyliai per puslapius perbrendu..
Kaip pavydžiu myto.. Aš irgi Kaune, bet ateiti negaliu...

Pabandysiu pasirodyt, ką veikiau...

Naktinė gatvė.. (užsikrėčiau Jūsų naktinėm foto wub.gif )
user posted image

Lašiukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 30, 17:01)

lašiukas superinis, tik lėkštutės tie raštai viską gadina
Atsakyti

Wite, lasiukas labai fainas. Atrodo, kad ne zemyn, o i virsu liptu. 4u.gif
nNamukai nuotraukoje i kaire svyra?

Taip, cia tempai nemazi. biggrin.gif As irgi kai kada nespeju perzvelgti.

Mytai-labai geras dalykas. Kitu pomegiu kitu www organizuotuose esu dalyvavusi, tai thumbup.gif Tikiuosi, ir pradziamoksliu bus tokie. drinks_cheers.gif
As nebent kada nors prie kokio vilnieciu ar uteniskiu (jei cia tokiu yra) prisiderinsiu. O gal vasara padarysim koki plenera? mirksiukas.gif Isinuomotumem kokia sodyba ir butu ir savaitgalis gamtoje, ir pabendrautume iki valiai.
Atsakyti
einu kraut baterija, nes jau vel val prasedejau ir nieko panasaus i lasa neisgaunu cry.gif
Atsakyti
Nu gerai, svyyyra nameliai 4u.gif Bet ten visa gatvė pasvira, man ir per langą pasvirę atrodo lotuliukas.gif

Su lašiuku buvo tik bandymas.. Tiesa - tik po fotosesijos pasiskaičiau, kad lašiukams būtinai reikia blico, nuotraukoj daryta be jo... (užtat su dviem stalinėm, ir viena lubine lempa biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 30, 17:19)
einu kraut baterija, nes jau vel val prasedejau ir nieko panasaus i lasa neisgaunu cry.gif

g.gif o kaip tu darai kad nesigauna?pasiziurejau kad su veidrodziu nemanau kad cia labai sunki uzduotis g.gif as nusistatau ant S tada padarau ant 200 f skaiciukas automatiskai pasidaro ir tada pakeliu iki +3 ta kita (nepamenu ju pavadinimo tikiuosi suprasi) ir iso padarau 800 ijungiu blykste ir varau bigsmile.gif
Atsakyti
Edeva, f skaičiukas 200?! Gal išlaikymas 1/200, o ne f/200? 4u.gif
Atsakyti