Sveikos naujoje temoje.
Aciu, Liamuna.
Sidabrine, perskaiciau Tavo beda su fotiku ir baterijom. O nebandei kitu bateriju deti, ar jas taip pat rodo, kad tuscios? Zinai, pas mane irgi is niekur nieko baterijos taip pradejo darytis. Ikraunu normaliai, o aparate rodo, kad jau baigiasi ir po keletos kadru issijungia. O kitas komplektas veikia gerai. Tad meciau ir pirkau naujas. O naujosios
Neatsimenu, koks Tavo aparato gedimas, gal kazkaip paveike ir baterijas? Arba savo baterijas idek i kita aparata, pamatysi, jei taip pat issikrauna-vadinasi, baterijos.
Dekinga esu, kad uzsiminet apie jausmus apimancius fotografuojant lauke. Galvojau, cia man vienai taip...
Daugely bus stipriau nugaleti.
Pas mane irgi yra didelis barjeras, ypac savame miestelyje, kur mane pazista gal koki 70 proc zmoniu (nes ir as daugiau ar maziau tiek pazistu
). O nuvaziavusi kazkur kitur tai fotografuoju be kompleksu. Savam miestuke tenka listi i koki miska ar nuosalia paezere.
Del statyvo-tai tamsoje su juo iseinu. Cia tokia kvaila psichologija: jei tamsu, tai nieks manes nematys.
Ziuresiu, ka savaitgali pafotografuosiu... Pradziuginot, jei sekmadieni -10. Vadinasi, giedra ir sauleta turetu buti. O jei sedesiu namie, tai gal papildoma kiausinio nuotrauka sukurpsiu.