Pelėdike, o koks lašiuko exifas?
QUOTE(Peledike @ 2009 02 02, 23:17)
spėju, kad Loreli jos su Wite paskutinės dalino balsus ir kaip tik Loreli nėra 1 balo.
[
[
Tikrai einu žiūrėti....... kokios čia visos pėdsekės
Nagi tikrai aš
Peledike, labai patiko lašiukas. Kad man taip išeitų
Labas rytas,
Nikki N, man paskutinis lasiukas patika
Peledike, juodosios jūros paslaptys ir tie smulkus burbuliukai visai nemaiso
Nikki N, man paskutinis lasiukas patika
Peledike, juodosios jūros paslaptys ir tie smulkus burbuliukai visai nemaiso
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 19:04)
tipo jooooo
tu mane pribaigsi
tuomet paklausiu - perfotkinau "atstumas judesiu", kur buvo neryški foto, nu man vėl ryškus tik šuns veidas, o kaip padaryt, kad jis visas būtų ryškus? ir kas "diafragmoj" neryšku? pats vaizdas?
aš ir vakar lašus bandžiau, ale man dar iki jūsų ooi kaip toli
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 03, 00:01)
as jau savo vyrui pasakiau kokia uzduotis - mazdaug - busi pagalbininkas
aš irgi bandžiau vakar sugundyt toookiu įdomiu užsiėmimu gal pasirašys
Peledike, noriu originalią foto pamatyt
P.S. Tai kur ta mūsų Sadi, galėtų parašyt tarpinį rezultatą nors aš ir neskaičiavus žinau kas pirmas
QUOTE(Nikki N @ 2009 02 02, 22:41)
Puoliau ir as lasinti ir lasiukus gaudyti... Rodau rezultata...
abu paskutiniai
QUOTE(Peledike @ 2009 02 02, 23:03)
juodoji jura tik man ta spalva kazko nelimpa -bet dar neiznau kodel o pirma -triuksmai, ryskumo maza
Peledike, juodoji jūra super
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 19:54)
turejau omeniuos, kad megstu juos labai ir megstu ju daug tai kai privalgau - va taip ir atrodau
tikrai ne nestukas esu
tikrai ne nestukas esu
aaaa o aš jau galvoju
kepu skanu bet riebu namini pyraga
QUOTE(Duoma @ 2009 02 02, 20:20)
Sveikos.
Ar dar galima senus namų darbus dėti?
Mačiau, lašiuku fotkinat. Ir aš bandžiau. Bet nieko gražaus kolkas nepavyko.
Bandysim rytoj.
Ar dar galima senus namų darbus dėti?
Mačiau, lašiuku fotkinat. Ir aš bandžiau. Bet nieko gražaus kolkas nepavyko.
Bandysim rytoj.
sveika,aisku galima
QUOTE(inesaS @ 2009 02 02, 20:55)
Jums tai juokas,o man ten gyventi reikia
man vakar drauge is usa skambino tai kazkaip is tos laimes pamirsau paklaust ar yra sniego
as kai gyvenau norvegijoj tai jie net kai sniego yra/kas pas juos neiprasta,bent ose mieste/vaiksto tik su megstiniais
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 22:49)
Nikki - nu labai neblogai
QUOTE(Peledike @ 2009 02 02, 23:03)
labiausiai šiandien patiko Peperoni įkeltas geriantis katulis gaila, kad ne pačios fotkintas
aha, man irgi gaila dar toli toli iki tokios kokybes o ir kranai visi tamsiuose kampuose isslapsyti noreciau virtuvej kriaukles prie lango........
QUOTE(Teka @ 2009 02 03, 09:18)
per kancias i zvaigzdes ten tiesiog sujudintas fotikas sudrebejo tavo ranka o jei nori, kad butu platesne ryskumo zona, reik privert diafragma
-----------
Tarp kitko, vakar verciau iki velumos ta antra pamoka, snd akis pasiramscius degtukais sedziu nu bet taip uzkabliavo.... aisku, dar liko puse isverst, bet ka norejau pasakyt, kad ten apie diafragma ir islaikyma taaaaip aiskiai paaiskinta, kad net nesitiki zodziu superine moteryte ta Jodie Coston
Ir dar ten radau viena pamoka apie kompozicija - tik jau kito autoriaus - bet ir ta ,sprendziant is pirmo zvilgsnio, - nereali http://www.morguefil...m.php?lesson=11
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 09:58)
per kancias i zvaigzdes ten tiesiog sujudintas fotikas sudrebejo tavo ranka o jei nori, kad butu platesne ryskumo zona, reik privert diafragma
nu ja ja, drebėjo ta mano ranka ten, stovo neturėjau po ranka, tai va taip ir gavos turiu žiauriai drebančias rankas