Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

Pelėdike, o koks lašiuko exifas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 03 vasario 2009 - 07:46
Labas rytas 4u.gif
Peledike,gelyteje,kazkas ne taip,ar per arti,ar per marga,gal is toliau pabandyk nufotorgafuoti mirksiukas.gif O lasiukas tai man patiko.Pati tokiu turiu,bet kaip taip graziai ji nuspalvinti tai nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 02, 23:17)
spėju, kad Loreli   ax.gif  jos su Wite paskutinės dalino balsus ir kaip tik Loreli nėra 1 balo.
[

Tikrai blush2.gif einu žiūrėti....... kokios čia visos pėdsekės bigsmile.gif

Nagi tikrai aš
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 03 vasario 2009 - 08:58
Peledike, labai patiko lašiukas. thumbup.gif Kad man taip išeitų doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Nikki N, man paskutinis lasiukas patika mirksiukas.gif

Peledike, juodosios jūros paslaptys wub.gif ir tie smulkus burbuliukai visai nemaiso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 19:04)
flirt.gif
tipo jooooo new_russian.gif  biggrin.gif

doh.gif tu mane pribaigsi biggrin.gif
tuomet paklausiu - perfotkinau "atstumas judesiu", kur buvo neryški foto, nu man vėl ryškus tik šuns veidas, o kaip padaryt, kad jis visas būtų ryškus? ir kas "diafragmoj" neryšku? pats vaizdas?

aš ir vakar lašus bandžiau, ale man dar iki jūsų ooi kaip toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 03, 00:01)
as jau savo vyrui pasakiau kokia uzduotis - mazdaug - busi pagalbininkas hihihi.gif

drinks_cheers.gif aš irgi biggrin.gif bandžiau vakar sugundyt toookiu įdomiu užsiėmimu new_russian.gif gal pasirašys flirt.gif

Peledike, noriu originalią foto pamatyt bigsmile.gif

P.S. Tai kur ta mūsų Sadi, galėtų parašyt tarpinį rezultatą biggrin.gif nors aš ir neskaičiavus žinau kas pirmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 03 vasario 2009 - 09:26
QUOTE(Nikki N @ 2009 02 02, 22:41)
Puoliau ir as lasinti ir lasiukus gaudyti...  hihihi.gif  Rodau rezultata...

abu paskutiniai thumbup.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 02, 23:03)

juodoji jura thumbup.gif tik man ta spalva kazko nelimpa -bet dar neiznau kodel ax.gif o pirma -triuksmai, ryskumo maza unsure.gif
Atsakyti
Peledike, juodoji jūra super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 19:54)
biggrin.gif  turejau omeniuos, kad megstu juos labai ir megstu ju daug  biggrin.gif  tai kai privalgau - va taip ir atrodau  lotuliukas.gif

tikrai ne nestukas esu  biggrin.gif

aaaa biggrin.gif o aš jau galvoju biggrin.gif nestuke.gif nestuke.gif
kepu skanu bet riebu namini pyraga wub.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 02 02, 20:20)
Sveikos.
Ar dar galima senus namų darbus dėti?
Mačiau, lašiuku fotkinat. Ir aš bandžiau. Bet nieko gražaus kolkas nepavyko.
Bandysim rytoj.

sveika,aisku galima thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 02, 20:55)
Jums tai juokas,o man ten gyventi reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man vakar drauge is usa skambino tai kazkaip is tos laimes pamirsau paklaust ar yra sniego doh.gif
as kai gyvenau norvegijoj tai jie net kai sniego yra/kas pas juos neiprasta,bent ose mieste/vaiksto tik su megstiniais doh.gif doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 22:49)
Nikki - nu labai neblogai  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 02, 23:03)
labiausiai šiandien patiko Peperoni įkeltas geriantis katulis    gaila, kad ne pačios fotkintas 

aha, man irgi gaila hihihi.gif dar toli toli iki tokios kokybes biggrin.gif o ir kranai visi tamsiuose kampuose isslapsyti unsure.gif doh.gif noreciau virtuvej kriaukles prie lango........ cool.gif

QUOTE(Teka @ 2009 02 03, 09:18)
doh.gif tu mane pribaigsi  biggrin.gif

biggrin.gif per kancias i zvaigzdes smile.gif ten tiesiog sujudintas fotikas mirksiukas.gif sudrebejo tavo ranka smile.gif o jei nori, kad butu platesne ryskumo zona, reik privert diafragma smile.gif

-----------

Tarp kitko, vakar verciau iki velumos ta antra pamoka, snd akis pasiramscius degtukais sedziu biggrin.gif doh.gif nu bet taip uzkabliavo.... thumbup.gif aisku, dar liko puse isverst, bet ka norejau pasakyt, kad ten apie diafragma ir islaikyma taaaaip aiskiai paaiskinta, kad net nesitiki blink.gif thumbup.gif zodziu superine moteryte ta Jodie Coston thumbup.gif

Ir dar ten radau viena pamoka apie kompozicija - tik jau kito autoriaus - bet ir ta ,sprendziant is pirmo zvilgsnio, - nereali thumbup.gif http://www.morguefil...m.php?lesson=11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 03 vasario 2009 - 10:01
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 03, 09:58)
biggrin.gif  per kancias i zvaigzdes smile.gif ten tiesiog sujudintas fotikas  mirksiukas.gif  sudrebejo tavo ranka smile.gif o jei nori, kad butu platesne ryskumo zona, reik privert diafragma smile.gif

nu ja ja, drebėjo ta mano ranka ten, stovo neturėjau po ranka, tai va taip ir gavos doh.gif turiu žiauriai drebančias rankas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti