Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(wite @ 2009 02 02, 22:13)
Stikline, neredaguotą foto reikia parodyt, nes yra nemažai redaguotų su įvairiom manipuliacijų programom (pvz.: PS...), įdomu, kaip atrodo nuotrauka be spalvų keitimų, šviesinimų.

Nu tą supratau, a kur jas įdėsim?? biggrin.gif
Atsakyti
Jei Peperoni pasakė, kad ne čia, tai matyt kad į komentarus.. blush2.gif lotuliukas.gif
Daug aš čia nuaiškinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 02, 19:28)
Gražus filmukas: apie mus (beveik) Tūkstantis žodžių PS šiaip, jokios teorijos, tik praktika biggrin.gif

Jėtau kaip gražu...romantiška...muzika wub.gif man kaip nerealiai romantikei žiauriai tokie patinka... flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(wite @ 2009 02 02, 22:18)
Jei Peperoni pasakė, kad ne čia, tai matyt kad į komentarus..  blush2.gif  lotuliukas.gif
Daug aš čia nuaiškinsiu  biggrin.gif

Nu žodžiu...kai ateis laikas, bus aišku biggrin.gif
Atsakyti
nu jau juokiaus is tu 3 snaigiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 21:20)
Jėtau kaip gražu...romantiška...muzika  wub.gif  man kaip nerealiai romantikei žiauriai tokie patinka... flirt.gif
Papildyta:
Nu žodžiu...kai ateis laikas, bus aišku  biggrin.gif

galim deti i ta pati albuma... galim atsidaryti atskira - reik tiketis mastau.gif , kad atskirsim, katros foto originala matom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 vasario 2009 - 21:28
QUOTE(wite @ 2009 02 02, 21:05)
Tai dedam orginalą į komentarus po savo foto?  4u.gif
Offtopinu, bet...
Aš prieš porą savaičių gavau laišką iš Vokietijos, draugės. Ten taipogi rašė apie sniegą. Cituoju: "bet vokiečiai tokie mižniai (t.y. bailiai), kad vos pradeda snigt, jie bėga su šiūpelėm, druska ir smėliu ir gramdo, barsto ant tų 3 snaigių"  lotuliukas.gif
Nu iš UK man juokinga. Aš atsiprašau ten gyvenančių merginų ir mamyčių, bet..  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif nebutu tie vokieciai pedantai ir gyvenantys pagal taisykles biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 02, 21:12)
..................O kastuvu sniegui kasti,tai net nemaciau pirkti smile.gif

unsure.gif nu zinai, o tai savo kiemukus kuom atkasineja - zidinio kastuveliu gal hihihi.gif

sorry, uz offtopic, ale labai jau keisti tie uzsienieciai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 14:14)
prisiminiau, ka norejau parodyt ...  doh.gif  blush2.gif

vakar bebludydama po tas lasu galerijas pamaciau sita foto  biggrin.gif  nu kadras tai nerealus pagautas  thumbup.gif  laimejus jinai kazkokio forumo konkurse 1 vieta  biggrin.gif

user posted image

gerule foto!!! thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 21:50)
paofftopinsiu  blush2.gif

Per Panorama rodo, kiek UK prisnigo sniego biggrin.gif

nu rimtai mirk iš juoko biggrin.gif pas mus praeita nakti tiek pasnigo biggrin.gif ka butu britai dare, jei butu prisinige tiek, kiek pas mus sausio pradzioje buvo  lotuliukas.gif  doh.gif

oioi cia jie tokiems orams visai nepasiruose cool.gif musu akimis tai tikrai juokingai atrodo,bet is kitos puses juk nesninga,nesala cia beveik... niu bet laimes visiems,parkuose tik filmuoja/fotografuoja vieni kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 22:23)
galim deti i ta pati albuma...  galim atsidaryti atskira - reik tiketis mastau.gif , kad atskirsim, katros foto originala matom  lotuliukas.gif

Nelabai tikiu, kad ten albuma albume bus galima sukurti... g.gif Jei butu leidziama, tai tam paciam kiausiniu albume galima butu sukurti albuma"originalai". Bet manau, kad bus negalima bigsmile.gif Tad neapsikraukim mes tais atskirais albumais gal? mirksiukas.gif Idesim originala ir nuotraukos pavadinima-atskirsim. mirksiukas.gif
Siaip jau irgi labai idomu pamatyti originalus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 02 02, 22:50)
Nelabai tikiu, kad ten albuma albume bus galima sukurti...  g.gif Jei butu leidziama, tai tam paciam kiausiniu albume galima butu sukurti albuma"originalai". Bet manau, kad bus negalima  bigsmile.gif Tad neapsikraukim mes tais atskirais albumais gal?  mirksiukas.gif Idesim originala ir nuotraukos pavadinima-atskirsim.  mirksiukas.gif
Siaip jau irgi labai idomu pamatyti originalus.  smile.gif

Na esant norui galima atsidaryti naują papkę originalioms foto ir susikurt albumą apie kiašinius ir ten sudėt originalus. Jei visada planuojam dėt originalus, tai nepamaišys tokia papkutė smile.gif
Atsakyti
Tai dedam orginalą į komentarus po savo foto?  4u.gif
Offtopinu, bet...
Aš prieš porą savaičių gavau laišką iš Vokietijos, draugės. Ten taipogi rašė apie sniegą. Cituoju: "bet vokiečiai tokie mižniai (t.y. bailiai), kad vos pradeda snigt, jie bėga su šiūpelėm, druska ir smėliu ir gramdo, barsto ant tų 3 snaigių"  lotuliukas.gif
Nu iš UK man juokinga. Aš atsiprašau ten gyvenančių merginų ir mamyčių, bet..  lotuliukas.gif

o taip yra todėl, kad vokiečiai yra atsakingi už takelį priešais savo namą. nes, jei kas eis ir susilaužys koją priešais jo namą, tai namo savininkas atsakys už tai cool.gif smile.gif Tvarka yra tvarka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 21:55)
Na esant norui galima atsidaryti naują papkę originalioms foto ir susikurt albumą apie kiašinius ir ten sudėt originalus. Jei visada planuojam dėt originalus, tai nepamaišys tokia papkutė smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi ir as prie jusu. 4u.gif
Sugundet savo lasiukais... tongue.gif Puoliau ir as lasinti ir lasiukus gaudyti... hihihi.gif Rodau rezultata...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Offtopinu, bet...

bebe.gif

lotuliukas.gif siaip tai cia pas mus sniego ne su ziburiu nerasi. (As prie siaures juros gyvenu).Tai dziaugiames ir tomis 3 snaigem.As savo vyrui neleidziu druskos barstyt.

QUOTE(Rasytce @ 2009 02 02, 21:25)
doh.gif  lotuliukas.gif nebutu tie vokieciai pedantai ir gyvenantys pagal taisykles  biggrin.gif

Vot butent...Pagal taisykles. mirksiukas.gif

Merginos,kada nugaletojus skelbsit.Baisiai idomu. ax.gif
Atsakyti