Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 02 02, 20:20)
Sveikos. 4u.gif  4u.gif
Ar dar galima senus namų darbus dėti? : )
Mačiau, lašiuku fotkinat. Ir aš bandžiau. Bet nieko gražaus kolkas nepavyko.
Bandysim rytoj.  biggrin.gif

aišku, kad galima - bile noras yra biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Tfu, nu ir rašot lotuliukas.gif Kitąkart galiu ir patingėt tiek skaityt.

Einu prabalsuosiu, bet tikslinuosi:
analitikė Sadi pasako, kiek kas surinko;
neredaguotas foto rodom čia?;
sveikinam nugalėtojus.?
Atsakyti
paofftopinsiu blush2.gif

Per Panorama rodo, kiek UK prisnigo sniego biggrin.gif

nu rimtai mirk iš juoko biggrin.gif pas mus praeita nakti tiek pasnigo biggrin.gif ka butu britai dare, jei butu prisinige tiek, kiek pas mus sausio pradzioje buvo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif drinks_cheers.gif aš tik ką MB atburbėjau visą litaniją apie tai. Atsiprašau, kad "ne į temą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 02 vasario 2009 - 20:52
QUOTE(wite @ 2009 02 02, 20:49)
Tfu, nu ir rašot  lotuliukas.gif  Kitąkart galiu ir patingėt tiek skaityt.

Einu prabalsuosiu, bet tikslinuosi:
*analitikė Sadi pasako, kiek kas surinko;
**neredaguotas foto rodom čia?;
***sveikinam nugalėtojus.?

* taip taip smile.gif

**nea - dedam i ta pati albuma smile.gif

*** ryt po 22 valandos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 20:50)
paofftopinsiu  blush2.gif

Per Panorama rodo, kiek UK prisnigo sniego biggrin.gif

nu rimtai mirk iš juoko biggrin.gif pas mus praeita nakti tiek pasnigo biggrin.gif ka butu britai dare, jei butu prisinige tiek, kiek pas mus sausio pradzioje buvo  lotuliukas.gif  doh.gif

Jums tai juokas,o man ten gyventi reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 02, 20:51)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif aš tik ką MB atburbėjau visą litaniją apie tai. Atsiprašau, kad "ne į temą".

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 02, 20:55)
Jums tai juokas,o man ten gyventi reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif hihihi.gif

vienam is vaizdialiu - sniego kokie penki cm, stumia koks tai vyruks su lakierkom auduke, vasarinem padangom, i kalniuka, a ta nivaziuooooooja biggrin.gif vyruks tik pukst i slapio niego kruva... biggrin.gif negaliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 vasario 2009 - 21:01
QUOTE(linole @ 2009 02 02, 19:11)
Galvoju, velesnis mano balsavimas butu siek tiek pakites. Nes tikrai buvo dar 4-5, kuriems norejosi bent bala duoti, o teko atmesti.

O mano būtų pakitęs nebent vienas dienos eigoje biggrin.gif nes vis mąsčiau katram duot... Daugiau visi tokie, kurie labiausiai ir patiko, krito į akę...
Atsakyti
Tai dedam orginalą į komentarus po savo foto? 4u.gif

Offtopinu, bet...
Aš prieš porą savaičių gavau laišką iš Vokietijos, draugės. Ten taipogi rašė apie sniegą. Cituoju: "bet vokiečiai tokie mižniai (t.y. bailiai), kad vos pradeda snigt, jie bėga su šiūpelėm, druska ir smėliu ir gramdo, barsto ant tų 3 snaigių" lotuliukas.gif
Nu iš UK man juokinga. Aš atsiprašau ten gyvenančių merginų ir mamyčių, bet.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 02, 22:05)
Tai dedam orginalą į komentarus po savo foto?  4u.gif

Šitos dalies nelabai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 02 02, 21:05)
Tai dedam orginalą į komentarus po savo foto?  4u.gif
Offtopinu, bet...
Aš prieš porą savaičių gavau laišką iš Vokietijos, draugės. Ten taipogi rašė apie sniegą. Cituoju: "bet vokiečiai tokie mižniai (t.y. bailiai), kad vos pradeda snigt, jie bėga su šiūpelėm, druska ir smėliu ir gramdo, barsto ant tų 3 snaigių"  lotuliukas.gif
Nu iš UK man juokinga. Aš atsiprašau ten gyvenančių merginų ir mamyčių, bet..  lotuliukas.gif

Ka cia pyksi,mes patys cia is juoko mirstam.Nesakau,pagrindines gatves cia pabarstytos nuvalytos.Britu ziema neuklumpa taip kaip lietuvos-netiketai.Cia kad ir per 20 metu karta prisnigo,bet tikrai priziuri kelius.O kastuvu sniegui kasti,tai net nemaciau pirkti smile.gif
Atsakyti
Stikline, neredaguotą foto reikia parodyt, nes yra nemažai redaguotų su įvairiom manipuliacijų programom (pvz.: PS...), įdomu, kaip atrodo nuotrauka be spalvų keitimų, šviesinimų.
Atsakyti