Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 13:58)
5 balų sistema. 5 - labiausiai patinkančiai, 1 - mažiausiai patinkančiai  smile.gif

1 balas maziausiai patinkanciai is 5 labiausiai patinkanciu lotuliukas.gif

Sadi, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 vasario 2009 - 14:12
QUOTE(Sadi @ 2009 02 02, 14:07)

bliamba, taip įdomu kad net lentelę excell pasidariau kad greičiau skaičiavimas vyktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nebūčiau informatikė-analitikė ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 02, 15:12)
1 balas maziausiai patinkanciai is 5 labiausiai patinkanciu lotuliukas.gif

Nu jaja biggrin.gif
Atsakyti
hmm, tai slaptažodžio aš negausiu?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 02, 14:17)
hmm, tai slaptažodžio aš negausiu?

ar jautiesi uzsidirbusi? biggrin.gif tongue.gif pasierzinsiu dar profilaktikai biggrin.gif

ar issiuntet kas nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 vasario 2009 - 14:20
Sveikos wink.gif

balsavimas kaip suprantu vyksta pilnu tempu - tai ir as einu savo balsus atiduosiu - tikiuosi po vakar mano nuomone nepasikeis biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:14)
prisiminiau, ka norejau parodyt ...  doh.gif  blush2.gif

na kau kadras tai nerealus - ale pagauk tu man toki momenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 15:17)
ar issiuntet kas nors?  g.gif

Šitą darbą aš jau tau palieku, nes tiesiog pastaruoju metu nelabai gaudausi situacijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 14:26)
Šitą darbą aš jau tau palieku, nes tiesiog pastaruoju metu nelabai gaudausi situacijoje  biggrin.gif

na as irgi nelabai jau viska pagaunu biggrin.gif doh.gif

labai blasko, kai tuos ND merginos deda visus atskirai, dar po kelis kartus ir po ilgu pertrauku - pasimeti ant galu galo, ar jau gali gaut ta priza ar ne dar... doh.gif blush2.gif

issiunciau Tekai pswd - nors visgi noreciau pamatyt visus nd vienoj vietoj - nes prisipazinsiu - ne viska tepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 14:26)
Šitą darbą aš jau tau palieku, nes tiesiog pastaruoju metu nelabai gaudausi situacijoje  biggrin.gif

tai gal padarom Peperoni atsakinga uz slapdazodi, tik ji gales dalint pvz. ax.gif

ta foto su katinu, tai nereali, mano drauges kate tik is krano geria, bet ja nufotkint be sansu, neprisileidzia schmoll.gif su charakteriu mergina lotuliukas.gif
Atsakyti
PRASOM PASIRASINET PO BALAIS - NES KITAIP JIE NEBUS UZSKAITYTI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 15:30)
tai gal padarom Peperoni atsakinga uz slapdazodi, tik ji gales dalint pvz.  ax.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
peeeeeeerskaičiau, prabalsuosiu ryt iš darbo, namuose prisėst prie kompo sunkiau nei darbe biggrin.gif ir už ką man pinigus moka cool.gif
Atsakyti