Peperoni turi katina??
kokie lasiukai
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 02, 13:22)
Turiu bet maniskis poooooniskas - is krano negeria... vakar zvengem su MB, kad reiks neduot gert kokia dienele, gal kaip nors isdresiruosim
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:14)
vakar bebludydama po tas lasu galerijas pamaciau sita foto nu kadras tai nerealus pagautas laimejus jinai kazkokio forumo konkurse 1 vieta
labai geras kadras..labai
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 14:22)
dabar a jau uzsidirbai priza?
Nu lyg ir užsidirbau Labai jau knieti tuos kiaušinius pamatyt
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 14:14)
prisiminiau, ka norejau parodyt ...
vakar bebludydama po tas lasu galerijas pamaciau sita foto nu kadras tai nerealus pagautas laimejus jinai kazkokio forumo konkurse 1 vieta
Jėga Reikia ir man katiną mokint lašus gaudyt iš čiaupo.
prabalsavau
labai sunku nebuvo -norsss...buciau dar porai dejus balsu tikrai
labai sunku nebuvo -norsss...buciau dar porai dejus balsu tikrai
QUOTE(bonda @ 2009 02 02, 13:31)
nu vat vat... man tas pat - atsirinkau favoritus iskart - tik ju buvo 8, ne 5... tad skaudama sirdim atkraciau 3 ir dar sunku buvo sureitinguot likusius...
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:35)
nu vat vat... man tas pat - atsirinkau favoritus iskart - tik ju buvo 8, ne 5... tad skaudama sirdim atkraciau 3 ir dar sunku buvo sureitinguot likusius...
as 7 atrinkau nors tikria ten dauguma verti balsu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:14)
nerealu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:23)
Turiu bet maniskis poooooniskas - is krano negeria... vakar zvengem su MB, kad reiks neduot gert kokia dienele, gal kaip nors isdresiruosim
vargšiukas kas jo laukia modelio karjera
O gal man pavyktų savo mopsę išdresuot iš krano gert
QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 13:45)
O gal man pavyktų savo mopsę išdresuot iš krano gert
dar viena