Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

Peperoni turi katina??
kokie lasiukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 02, 13:22)
Peperoni turi katina??
kokie lasiukai  biggrin.gif

Turiu biggrin.gif bet maniskis poooooniskas - is krano negeria... lotuliukas.gif vakar zvengem su MB, kad reiks neduot gert kokia dienele, gal kaip nors isdresiruosim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:14)

vakar bebludydama po tas lasu galerijas pamaciau sita foto  biggrin.gif  nu kadras tai nerealus pagautas  thumbup.gif  laimejus jinai kazkokio forumo konkurse 1 vieta  biggrin.gif

labai geras kadras..labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 14:22)
dabar  thumbup.gif  a jau uzsidirbai priza? biggrin.gif

Nu lyg ir užsidirbau biggrin.gif Labai jau knieti tuos kiaušinius pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 02 vasario 2009 - 13:26
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 14:14)
prisiminiau, ka norejau parodyt ...  doh.gif  blush2.gif

vakar bebludydama po tas lasu galerijas pamaciau sita foto  biggrin.gif  nu kadras tai nerealus pagautas  thumbup.gif  laimejus jinai kazkokio forumo konkurse 1 vieta  biggrin.gif

Jėga lotuliukas.gif Reikia ir man katiną mokint lašus gaudyt iš čiaupo. thumbup.gif
Atsakyti
prabalsavau tongue.gif
labai sunku nebuvo -norsss...buciau dar porai dejus balsu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 vasario 2009 - 13:32
QUOTE(bonda @ 2009 02 02, 13:31)
prabalsavau tongue.gif
labai sunku nebuvo -norsss...buciau dar porai dejus balsu tikrai biggrin.gif

nu vat vat... man tas pat - atsirinkau favoritus iskart - tik ju buvo 8, ne 5... tad skaudama sirdim atkraciau 3 ir dar sunku buvo sureitinguot likusius... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:35)
nu vat vat... man tas pat - atsirinkau favoritus iskart - tik ju buvo 8, ne 5... tad skaudama sirdim atkraciau 3 ir dar sunku buvo sureitinguot likusius...  unsure.gif

as 7 atrinkau biggrin.gif nors tikria ten dauguma verti balsu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:14)

user posted image

nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:23)
Turiu biggrin.gif bet maniskis poooooniskas - is krano negeria...  lotuliukas.gif  vakar zvengem su MB, kad reiks neduot gert kokia dienele, gal kaip nors isdresiruosim hihihi.gif

vargšiukas kas jo laukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif modelio karjera lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal man pavyktų savo mopsę išdresuot iš krano gert g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 13:45)
O gal man pavyktų savo mopsę išdresuot iš krano gert  g.gif  lotuliukas.gif

dar viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti