Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Armana @ 2009 02 02, 11:48)

4u.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 02, 11:51)

bandau siust, bet nzn ar kas gausis, kazko nekelia mano gmail tokiu baisiu foto(originalo) laugh.gif
QUOTE(nengamo @ 2009 02 02, 11:53)

QUOTE(olo @ 2009 02 02, 11:56)

dekui dekui bigsmile.gif
Atsakyti
Labos .. ir as prabalsavau 4u.gif

as siulyciau laso nuotraukas daryt tiesiog kaip "slapias foto" , kad nebutu vien tik lasai, o kaip buvo pas pazengusias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:26)

dabar dairausi po neta tu lasiuku foto ir kilo klausimas... galima fotkint bet kokias lasu formas...  g.gif  gali buti krentantys lasai, gali buti metomi kazkokie daiktai i vandeni, gali buti rasos lasai... gali buti dazai, kava, sultys, pienas ir etc...

ar pasiliekam visiska laisve sitoj temoj?

as tai jauciu buciau labiau uz krentanti, tyskanti lasa -na kuri reik pagaut bigsmile.gif , o ne tas kur guli tongue.gif bet nesvarbu, koks skystis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 23:01)

siaip speju autores kai kuriu foto blush2.gif

as irgi biggrin.gif biggrin.gif

bet dar balsuot nebuvau -nu nespeju..neiveikiau dar temos sitos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Eiii - kas tik ka islupo viena kiausa is albumo schmoll.gif nono.gif: taip negaaalima unsure.gif

As vis tik uz ivairiapusiskai slapias foto - kad butu ivairove ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 vasario 2009 - 12:47
QUOTE(wilma22 @ 2009 02 02, 11:21)
pUuodeliai WB
bandau ikelti nuotraukas, nepykit jei nesigavo blush2.gif .
gal ir pasiseke...  sakykit kas negerai.. ax.gif

Tai kad nelabai baltas tas rankinis WB (auto geriau atrodo). Tad imkis vėl darbo (jei nesigauna, keisk baltą lapą (ar kokį kitą daiktą, kuri naudoji kaip baltą).

Bonda, tai tu pirma balsuok smile.gif paskui temą įveiksi lotuliukas.gif
Atsakyti
Zoomas

user posted image
user posted image
user posted image

Ir paskutinis keičiant atstumą

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kieciant atstuma antra neryski wink.gif visa ktia puikiai smile.gif

O pati pagavai esme? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 02, 10:11)
O cia mano savaitgalinis eksperimentas, ka manot blush2.gif

man grazu thumbup.gif spalvos wub.gif ir jura grazi -megstu as jura be prot -tai dazniausia ji buna grazi tongue.gif wub.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 11:25)
ūkanotą rytą

patiko wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 11:53)
is patirties galiu pasakyt, kad neiseina ant sito reikalo pataupyt...  ax.gif  unsure.gif 

aha, drinks_cheers.gif bet mano ir, kur patare buvo beveik ta kaina, kaip sony doh.gif bet net nepalyginsi... uztat jau sau fotika pirkau su akumu tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 12:45)
As vis tik uz ivairiapusiskai slapias foto - kad butu ivairove  ax.gif

bet vart yra didelis skirtumas, kur lasiukai ant kazko, ir kur pagaut krentanti, ar tyskanti mirksiukas.gif geriau ateiciai butu tema 'gulintis/kabantis lotuliukas.gif lasiukas- pavasariop wub.gif wub.gif ar rudeniop wub.gif (voratinkliai -emmmm wub.gif ).. arba dabar butent nekrentantis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 vasario 2009 - 12:57
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:54)
Kieciant atstuma antra neryski wink.gif visa ktia puikiai smile.gif

O pati pagavai esme?  ax.gif

Reikia perdaryt? Vakar svečių turėjau iki vėlumos,tai ranka dreba šiandien nuo vakarykščio šampano blush2.gif
Sunkiausia man buvo su WB. Diafragmą padariau lengvai, kiek su fotiku pažaidus, o paskutiniai tai savaime suprantami ax.gif Man svarbiausia praktikuotis kad aparatą perprasčiau, nes iki šiol su muilinuke darbavausi.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 02, 12:47)

Bonda, tai tu pirma balsuok smile.gif paskui temą įveiksi  lotuliukas.gif

kad man cia idomiau bigsmile.gif vis ka naujo suzinau, prisikopinu kruvele thumbup.gif thumbup.gif o tam dar laiko yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 13:38)
bandau siust, bet nzn ar kas gausis, kazko nekelia mano gmail tokiu baisiu foto(originalo) laugh.gif

laukiu biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 02, 13:56)
1)man grazu thumbup.gif spalvos wub.gif  ir jura grazi -megstu as jura be prot -tai dazniausia ji buna grazi tongue.gif  wub.gif

2)bet vart yra didelis skirtumas, kur lasiukai ant kazko, ir kur pagaut krentanti, ar tyskanti mirksiukas.gif geriau ateiciai butu tema 'gulintis/kabantis lotuliukas.gif  lasiukas- pavasariop wub.gif  wub.gif  ar rudeniop wub.gif (voratinkliai -emmmm wub.gif ).. arba dabar butent nekrentantis

1) aciu 4u.gif
2) as ir noreciau konkretumo blush2.gif Jei lasantys tai lasantys, nes taip tecniskai nufotkint sunkiau, nei gulinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 02, 12:56)

bet vart yra didelis skirtumas, kur lasiukai ant kazko, ir kur pagaut krentanti, ar tyskanti mirksiukas.gif geriau ateiciai butu tema 'gulintis/kabantis lotuliukas.gif  lasiukas- pavasariop wub.gif  wub.gif  ar rudeniop wub.gif (voratinkliai -emmmm wub.gif ).. arba dabar butent nekrentantis

ok smile.gif man tinka smile.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 02, 12:59)
Reikia perdaryt? Vakar svečių turėjau iki vėlumos,tai ranka dreba šiandien nuo vakarykščio šampano blush2.gif
Sunkiausia man buvo su WB. Diafragmą padariau lengvai, kiek su fotiku pažaidus, o paskutiniai tai savaime suprantami  ax.gif Man svarbiausia praktikuotis kad aparatą perprasčiau, nes iki šiol su muilinuke darbavausi.

biggrin.gif va va - tas sampanas biggrin.gif tongue.gif

perdaryk ta viena smile.gif - cia viskas del tos praktikos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti