Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 11:48)
Tai kaunietes - ar bus tas meetas?  bigsmile.gif  noriu susiplanuoti laisva diena ta proga  biggrin.gif

man 7d tinka labiau, nei 9 biggrin.gif bet jei 9d vakare, tai prisitaikyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 12:53)
Nengamo - sitas gerai  thumbup.gif  taip, nuo objektyvo priklauso diafragma  drinks_cheers.gif

aciuks.gif Tai man zoomas dar liko, taip? ax.gif Gal ir aš pagaliau gausiu prizą bigsmile.gif

Dar noriu klausti. Pas mane ant makro f-jos fotikas nebesireguliuoja, viskas automatiškai. Aš čia apie lašiukus ax.gif Pas mane Canon EOS450D
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 02, 12:53)
Valetta, labai gražu  4u.gif

bandau tada rodytis su diafragma. ar gali būti kad nuo objektyvo priklauso minimalus diafragmos nustatymas? Pas mane mažiausia 4 g.gif

thumb_yello.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2009 02 02, 12:58)
aciuks.gif Tai man zoomas dar liko, taip?  ax.gif  Gal ir aš pagaliau gausiu prizą  bigsmile.gif

Dar noriu klausti. Pas mane ant makro f-jos fotikas nebesireguliuoja, viskas automatiškai. Aš čia apie lašiukus ax.gif Pas mane Canon EOS450D

pas mane irgi
naudok tam reikalaui TV arba M mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 02, 12:58)
aciuks.gif Tai man zoomas dar liko, taip?  ax.gif  Gal ir aš pagaliau gausiu prizą  bigsmile.gif

O kur pas tave makro funkcija fotike nusistato blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 30, 19:39)

kazkaip as idejau naujas baterijas tai man vos kelias foto padare ir viskas-

gal atsigavo po savaitgalio fotikas? unsure.gif

as pirkau tevo aparatui sony batrakes ir viena syki, ir kita thumbup.gif bet jos brangios thumbup.gif kazkada man patare pardaveja kokias tai kitas, aceit labai geras, irgi ne po penkis lt doh.gif -tai blyn paskui norejau jai atgal jas atvezt blush2.gif

Pacific,man tavo lasiukai neryskus unsure.gif vienoj foto gal viern as lasiukas jau normalaus ryskumo ax.gif aisku, gal ri daugiau jau pridejai -nespejaud ar perskaityt doh.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 31, 12:07)

Vakar buvau pas drauge sveciuose. Siek tiek alc.gif abi Ji man savo nuotraukas pasirode. Tai man liezuvis kiek atsirises jau buvo, tad emiau kritikuoti wb, nukirstas galunes, kompozicijas.  Ji net isizeide. Blyn, galvoju, reiks kontroliuoti save.  blush2.gif Nes tikrai kitoks nuotrauku vertinimas, kai pradejome mokytis cia.

prajuokinai tongue.gif lotuliukas.gif as tai tyliu -tik pagalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 02, 11:58)

Taip - makro funkcijoj fotikas pasirenka viska pats smile.gif
Nesinaudok tom automatinem funkcijom wink.gif geriausias rezultatas bus jeigu nusistatysi rankiniu budu diafragma, islaikyma, ISO wink.gif

kaip ir ka nusistatyti - gali paziuret pvz cia: http://search.pbase....r...Photos&c=sp

po foto yra exifai smile.gif o visa kita - experimentai, experimentai, experimentai smile.gif taip geriausia pajusti savo fotika smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:25)
  tie rankdarbiai kazkaip i fotografavima daugeli patrauke...  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif senai pastebejau tongue.gif nieko -tuoj atsils -pulsim kiepku nert tongue.gif lotuliukas.gif as dabar siuvinejimu uzsiimu -bet ta daikta jau treti metai turbut doroju doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 02, 13:00)
thumb_yello.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
pas mane irgi
naudok tam reikalaui TV arba M  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 02, 13:01)
O kur pas tave makro funkcija fotike nusistato blush2.gif unsure.gif

Na su tuo ratuku mirksiukas.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 13:02)
Taip - makro funkcijoj fotikas pasirenka viska pats smile.gif
Nesinaudok tom automatinem funkcijom wink.gif geriausias rezultatas bus jeigu nusistatysi rankiniu budu diafragma, islaikyma, ISO wink.gif
kaip ir ka nusistatyti - gali paziuret pvz cia: http://search.pbase....r...Photos&c=sp
po foto yra exifai smile.gif  o visa kita - experimentai, experimentai, experimentai smile.gif taip geriausia pajusti savo fotika smile.gif

Ačiū 4u.gif Turiu dar vieną bėdą,man su anglų kalba schmoll.gif Dėl tų exifų irgi doh.gif Programėlė kur įmetėt anglų kalboje doh.gif Žodžiu vargstu lotuliukas.gif
Papildyta:
Siaubas doh.gif Tai kad lašiukus fotkint man reiks naujo abjektyvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 01 31, 14:17)
Rodau lašiukus:

man tavo abu pirmi patiko -rysku, grazu wub.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 01 31, 18:18)
Reguliavau krana kad lasetu , kol nulauziau rankenele. vanduo kad pradejo bekt nesustodamas, gerai kad vyras dirba netoli ir galejo grait namo grizt uzsukt kranus  doh.gif To pasekoje vaziavom siandien naujo krano pirkt voniai. Na bant jau nebereikes nuotraukose nukirpinet ciaupo, bus naujas grazus blizgantis  biggrin.gif
Tuoj vyras man uzdraus namu darbus atlikinet  rolleyes.gif

nu8 zinok, pralinksminai su savo nuotykiais tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 31, 22:39)
susiskaiciuosim. O kad sumazes tai tikrai, nes jau jauciu, kad siek tiek pati vis tolstu nuo jusu su savo miulinuke. Labai gaila butu likti nuosaly,  unsure.gif , tai kol kas stengiuosi nors kiek imanoma teorijos pasisemt ir neprarast vilties isigyti veidodziui. (prisimenu vasara, kur beeiciau vis emiau fotika, tai sesuo paskui pasakojo, kad jos vaikas klausinejo,:ko ten teta viska fotografuoja. Kaip kazkokia lyga prisikabinusi) ax.gif

ot sesers vaikai tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vo, užmačiau, kad Nengamo Šiauliete biggrin.gif teks mums dviems meetintis bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 02, 13:17)
Vo, užmačiau, kad Nengamo Šiauliete biggrin.gif teks mums dviems meetintis  bigsmile.gif  hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip tik norėjau klausti, ar yra šiauliečių biggrin.gif
Atsakyti
gaila ta srove motera+vyras neryski gavos -o siaip butu wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 13:36)
Siulau dar apsitart, kaip mes suprantam savoka "jausmai" ...  g.gif  ar imam tik meile/draugyste, ar ir neigiamus jausmus... g.gif  ir ar i ta jausmu savoka ieina emocijos...

as uz butent meile/artuma/siltuma/svelnuma ir t.t. wub.gif ir nesvarbu ar motera + vyras, ar mama+vaikas, ar zmogus + gyvunas, ar gyvunai -ne belekas- kas ka supranta biggrin.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:15)
:.Merginos jus su makro fotkinat?

as su macro mirksiukas.gif lasus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:22)

p.p.s. bandziau vakar blyksta su folga apvyniot tai rezultatas lb nustebino thumbup.gif

reiks imegint butinai mirksiukas.gif nes jau ir nuo juosteles deklas irgi pradeda patikt thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:52)
cia prie lango

biski ryskumo trukumas unsure.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 16:31)
Nu idedu viena per fuksa pagauta kazkaip doh.gif

neblogai thumbup.gif bet kai toki fabrikeli pasidarius -tai ka noret tongue.gif saunuole siaip -sumastei thumbup.gif

as pries beveik du metus lotuliukas.gif (net fotkes exife pasitikrinau lotuliukas.gif ) kankinau doh.gif lotuliukas.gif savo vaika blush2.gif zodziu, cia fotkintas ne vaikas, o lasiukai lotuliukas.gif kazkada pas jua pazengusias prisiskaicius apie lasus lotuliukas.gif foto -nekritikai biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Belly @ 2009 02 01, 18:27)
Savo gamybos lasiuku inmetu  ax.gif  Biski bardakelis  biggrin.gif

kai mazos foto -tai ir ryskumo trukumas turbut unsure.gif

QUOTE(ediper @ 2009 02 01, 19:22)

karoliukai

2 ir 3 thumbup.gif
Atsakyti