Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(wilma22 @ 2009 02 02, 12:21)
gal ir pasiseke...  sakykit kas negerai.. ax.gif

Auto geriausias, o reikia, kad būtų Manual biggrin.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 12:25)
o kaip jums si foto  g.gif

Ooo vaizdialis bigsmile.gif Man patinka...apskritai pati mėgstu fotografuot kai yra rūkas, gaila, kad taip retai turiu progą smile.gif Gal apačia man kiek ryškesnė galėtų būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 12:34)
Vasaraite, as irgi nemoku, galiu tik nukirpt prieki  doh.gif  lotuliukas.gif
Inessa, ryskumo ir nebus didelio, kad ir paryskinciau, nes rukas, migla uzejo  doh.gif

Gal originalu pasidalintum, bandyciau pasimokinti blush2.gif Pas mus tokiu vaizdu nera biggrin.gif

QUOTE(wilma22 @ 2009 02 02, 12:35)
tai kaip suprantu reiktu perpaveiksluoti.ar kaip cia.? g.gif

Reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau gailiuos, kad sutikau su tom dviem balsavimo parom lotuliukas.gif doh.gif negaliu net dirbt.... koks nervas jama... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 02, 12:44)
Jau gailiuos, kad sutikau su tom dviem balsavimo parom  lotuliukas.gif  doh.gif  negaliu net dirbt.... koks nervas jama...  biggrin.gif  blush2.gif

As irgi, noriu savo favoritu autorius suzinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 02, 11:40)
Gal originalu pasidalintum, bandyciau pasimokinti blush2.gif Pas mus tokiu vaizdu nera biggrin.gif

o kaip ji tau persiust g.gif bet originalas tikrai prasta foto blush2.gif

o as balsuoju wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 11:25)
ūkanotą rytą
user posted image

O jau grožis grožis bigsmile.gif Kokia čia gali būti kritika smile.gif

Atsakyti
Tai kaunietes - ar bus tas meetas? bigsmile.gif noriu susiplanuoti laisva diena ta proga biggrin.gif
Atsakyti
nu jai prikalbejot per savaitgali blink.gif tai aju prikomentuosiu tongue.gif lotuliukas.gif
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 30, 14:41)
lašeliai lašeeeeeeeeeliai  biggrin.gif

man patiko mirksiukas.gif

QUOTE(linole @ 2009 01 30, 16:53)

Sidabrine, perskaiciau Tavo beda su fotiku ir baterijom. O nebandei kitu bateriju deti, ar jas taip pat rodo, kad tuscios?

vat del batarkiu ta pati as pagalvojau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes man taip buvo su kitu fotiku -paprasciausia batarkes jau isibatareikino lotuliukas.gif pirkau kitas ir viska sbuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 12:48)
o kaip ji tau persiust  g.gif bet originalas tikrai prasta foto  blush2.gif

o as balsuoju  wacko.gif

eglute10(eta)hotmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
Valetta, labai gražu 4u.gif

bandau tada rodytis su diafragma. ar gali būti kad nuo objektyvo priklauso minimalus diafragmos nustatymas? Pas mane mažiausia 4 g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 02, 11:51)
nu jai prikalbejot per savaitgali blink.gif tai aju prikomentuosiu tongue.gif  lotuliukas.gif

man patiko mirksiukas.gif
vat del batarkiu ta pati as pagalvojau drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nes man taip buvo su kitu fotiku -paprasciausia batarkes jau isibatareikino lotuliukas.gif pirkau kitas ir viska sbuvo thumbup.gif

turejau ir as sita varianta su baterijom...

is patirties galiu pasakyt, kad neiseina ant sito reikalo pataupyt... ax.gif unsure.gif kai trukus kantrybes suplojau aukso kaina - laike kuo puikiausiai thumbup.gif

Nengamo - sitas gerai thumbup.gif taip, nuo objektyvo priklauso diafragma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 vasario 2009 - 11:54
QUOTE(Valetta @ 2009 02 02, 12:25)
ūkanotą rytą

Nu ir vaizdeliai pas taviii !

Kazkaip noretusi sviesesnes, bet gi cia rytas ! Grazu !
Atsakyti