Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(ediper @ 2009 02 01, 23:21)
oi sunku tik su 5 balais  doh.gif kai tiek foto,turbut reiketa visa 10 balu sist.  bigsmile.gif

o kaip gi SM konkurse, isvis buna sunku gi, kai vis 100 nuotrauku ir tik 3 balsai. mirksiukas.gif

Sveikutes.
Einu ir as bandysiu balsuot. tongue.gif
Atsakyti
Prabalsavau ax.gif Nu tikrai pritrūko balų blush2.gif kokių 3 balų smile.gif Bet labai norisi visas pagirti - jūs šaunuolės! Visų darbai daryti su meile, ieškota, bandyta. Galima į parodą keliaut su tokiomis nuotraukomis ir idėjomis. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Almante su gimtadieniu 4u.gif
prabalsavau pioneer.gif , bet noriu iskart pasakyt, kad labai daug darbu patiko ir technika, ir svarumu, ir originalumu , tiesiog pritruko balu . Ypac jie vertingi pasidare kai pati prasikankinau prie tu kiausu (eina jie peklon) ir neigavau to ko norejau ....
Atsakyti
Labas rytas, prabalsavau, atlikau pilietinę pareigą. lotuliukas.gif
O kas dėl balsų man pilnai užteko penkių. thumbup.gif
Dabar smalsu kas kurios nuotraukos autorius. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif as vakar irgi prabalsavau doh.gif nu negalvojau kad bus taip sunku. Saunuoles, tokie geri darbai,ir tiek daug blink.gif man irgi pritruko kokiu 4 balu. Mirsiu is smalsumo iki antradienio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 vasario 2009 - 10:10
Labas rytas,

O cia mano savaitgalinis eksperimentas, ka manot blush2.gif

user posted image

F/6.3
1/4
ISO 100
Flash Mode: Off
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 02 vasario 2009 - 10:12
QUOTE(Anasko @ 2009 02 02, 11:08)
Mirsiu is smalsumo iki antradienio  bigsmile.gif

Ei, nemirk, paskui nesužinosi nuotraukų autorių. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, jau 18 žmonių balsavo, yra 4 lyderiai thumbup.gif ir dar 5 darbai kurie juos vejasi thumbup.gif
Atsakyti
Dar keleta g.gif

user posted image
F/8
1/80
ISO 100

user posted image
F/8
1/30
ISO 100

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 02, 10:16)

user posted image
F/8
1/30
ISO 100

sita labai patiko, dar nezinau kuo, gal vandens bangavymu ir kad matosi smelio krastelis. na vnz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 02, 10:11)
Labas rytas,

O cia mano savaitgalinis eksperimentas, ka manot blush2.gif

man tai pirma tokia grafiška bigsmile.gif
Atsakyti
Vasaraite, pirmoji geriausia iš trijų. Tik toks jausmas, kad horizontas kreivas, bet jis nėra kreivas tik tokį įspūdį sudaro linijos vandeny. Kitos dvi man eilinės jūros foto blush2.gif
Atsakyti