Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 23:09)
aha - as niekaip negalejau prisiminti, katra ten buvo...  doh.gif  tikrai buciau davus balsu...  g.gif nes ideja buvo kabinanti..  g.gif

as kita gelyte radau biggrin.gif gal ir tos pacios autores smile.gif labai patiko!

viskas, balsai atiduoti, galiu eit gult biggrin.gif
Atsakyti
Ir as pagaliau atlikau pareiga ir prabalsavau thumbup.gif Tikrai sunku buvo. Dabar kaip nekantru laukt rezultatu smile.gif
Atsakyti
Pritrukau 3 balsu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 22:53)
good.gif  yu.gif  dirol.gif  victory.gif  angel.gif  bigsmile.gif  ploja.gif  sokiai.gif  assa.gif  didis.gif  mastau.gif  flirt.gif

kaži ką tai galėtų reikšti, a? mirksiukas.gif bet favoritai ryškėja thumbup.gif oj kaip man patinka tokie intriguojantys dalykai wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 23:01)
sunku man isrinkt 5 doh.gif pasutine akimirka dar pasipilde albumelis biggrin.gif  wub.gif

vat tie paskutinę minutę įdėję nuotraukas manau pralošė - trūko laiko darbam susigulėti. pasimarinuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 02, 01:08)

vat tie paskutinę minutę įdėję nuotraukas manau pralošė - trūko laiko darbam susigulėti. pasimarinuoti  g.gif

bet ir nemazai isimta ir buvusiu visai neblogu darbu unsure.gif g.gif
Atsakyti
Pagaliau atidaviau balsus karsta.gif

vat tie paskutinę minutę įdėję nuotraukas manau pralošė - trūko laiko darbam susigulėti. pasimarinuoti  g.gif

As ir taip manau unsure.gif
Atsakyti
O pas mus kaip sninga wub.gif Su vyru isejom pasivaikcioti,tai taip širdis atsigavo,kad negaliu net apsakyti.Senai jau taip apsnigta bebuvau wub.gif
Atsakyti

Labas rytas !

Nu matau nestovit vietoje. blink.gif

Einu prabalsuoti !
Atsakyti
Labas rytas,
Aš vos tik prabudau, tuoj nulėkiau prabalsuoti karsta.gif Atidaviau savo balsus favoritėms wub.gif
Dabar labai laukiu antradienio vakaro, kai sužinosim darbu autores (ir autorių) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 02 vasario 2009 - 08:53
Labas rytas, nu ką pirmasis rytinis darbas padarytas brunette.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 23:59)
man dar norisi ir kitas kazkaip pareitinguot, nes tikrai daug geru yra, o 5 balu tikrai per mazai  ax.gif reikia sugalvoti kazka...

O man rods užtenka penkių balų, nes jau daugiau būtų gal per daug rolleyes.gif paskui po balsavimo galėsim čia aptart kas patiko, kas ne taip buvo smile.gif tpsakant padaryt apibendrinimą biggrin.gif

Jooo, šiandien balsuodama tą patį pagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Galvojau, kad bus paprasciau su balsavimu, bet ni velnio !
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 02, 03:44)
O pas mus kaip sninga wub.gif Su vyru isejom pasivaikcioti,tai taip širdis atsigavo,kad negaliu net apsakyti.Senai jau taip apsnigta bebuvau wub.gif

Labas rytas......... tongue.gif kur cia taip sninga, jei nepaslaptis? Vaika nuvedziau i darzeli tai vos nosis nenukrito blink.gif , koks saltis lauke....br br br... doh.gif , sulute sviecia, bet sniego ne laselio verysad.gif verysad.gif . Cia pajurys cool.gif , einu toliau fotika kankint bigsmile.gif
Atsakyti