Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

Man laaaabai pritruko balsu sad.gif dar liko daug nuotrauku, kurios patiko ir uzkabino... o siaip pagalvojau, butu gerai, jei butu galima zvaigzdutes delioti prie nuotrauku ax.gif
Atsakyti
laukiu antradienio vakaro clap.gif clap_1.gif smoke.gif showoff.gif tease.gif scare.gif new_russian.gif yahoo.gif yess.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 20:50)
Miargynos, tai del meet'o stabdot? g.gif

Del pasiskaitymo apie foto technika tai galetume atsidaryt koki yahoo ir sukraut ten ivairius straipsnius... ax.gif o kam reiks pasiskaitys apie ka nori... cool.gif tureciau ka idet..

aš galiu bet kurią dieną thumbup.gif dėl fototechnokos įdpmu būtų pasiskaityt labai thumbup.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 02 01, 21:22)
Sveikos,
Aš čia su tokiu nekukliu klausimu smile.gif Ar galima balsuot jūsų namų darbukuose ir labai norėtųsi su Jumis susipažint, tai jei, galima, mielai prisijungčiau meete  4u.gif  ax.gif

galima thumbup.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 22:49)
Man laaaabai pritruko balsu sad.gif dar liko daug nuotrauku, kurios patiko ir uzkabino... o siaip pagalvojau, butu gerai, jei butu galima zvaigzdutes delioti prie nuotrauku  ax.gif

žvaigždutes sunkiau skaičiuot.

nu einu balsuot thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
good.gif yu.gif dirol.gif victory.gif angel.gif bigsmile.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif didis.gif mastau.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 22:49)
Man laaaabai pritruko balsu sad.gif dar liko daug nuotrauku, kurios patiko ir uzkabino... o siaip pagalvojau, butu gerai, jei butu galima zvaigzdutes delioti prie nuotrauku  ax.gif

ka reiskia zvaigzdutes? mastau.gif ar tu turi omeny, kad isdalintum balus jau pacioms pacioms, o zvaigzdutemis pazymetum likusius favoritus? smile.gif
Atsakyti
as apie tokias zvaigzdutes, kurios pacios pasiskaiciuoja kaip reitingas biggrin.gif
man dar norisi ir kitas kazkaip pareitinguot, nes tikrai daug geru yra, o 5 balu tikrai per mazai ax.gif reikia sugalvoti kazka...
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 22:53)
good.gif  yu.gif  dirol.gif  victory.gif  angel.gif  bigsmile.gif  ploja.gif  sokiai.gif  assa.gif  didis.gif  mastau.gif  flirt.gif

Idomu ar as atspejau tavo foto tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 01 vasario 2009 - 22:55
na, ka kulminacija lotuliukas.gif doh.gif

sunku man isrinkt 5 doh.gif pasutine akimirka dar pasipilde albumelis biggrin.gif wub.gif

del myto sutinku drinks_cheers.gif bandyciau jungtis bigsmile.gif

siaip speju autores kai kuriu foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 22:59)
as apie tokias zvaigzdutes, kurios pacios pasiskaiciuoja kaip reitingas  biggrin.gif
man dar norisi ir kitas kazkaip pareitinguot, nes tikrai daug geru yra, o 5 balu tikrai per mazai  ax.gif reikia sugalvoti kazka...
Papildyta:
Idomu ar as atspejau tavo foto  tongue.gif

oj nezinau oi nezinau cool.gif

siaip tikrai - man pritruko kokiu 3 balu smile.gif
Atsakyti
o kur dingo foto su nupiestu koteliu gelytes g.gif man buvo idomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 23:05)
o kur dingo foto su nupiestu koteliu gelytes g.gif man buvo idomi smile.gif

aha - as niekaip negalejau prisiminti, katra ten buvo... doh.gif tikrai buciau davus balsu... g.gif nes ideja buvo kabinanti.. g.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes biggrin.gif

QUOTE(wilma22 @ 2009 01 31, 15:43)
butu labai saunu, susitikti, as galiu tik darbo dienom. Nes man vienai nelabai iseina fotkinti, su pagalba, pramokciau. jei nieko pries.  4u.gif

Nu is manes tooookia pagalbininke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet susitikti tikrai butu smagu mirksiukas.gif

almantė_k, su gimtadieniu 4u.gif

matau startuojat su balsavimais bigsmile.gif Na einu ir as sarasiuka bent pakoreguoti, nes matau kiausiniu padaugejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 23:16)
5 balai geriausiam, 1 maziausiai geriausiam smile.gif o komentuot - butu gerai smile.gif

oi sunku tik su 5 balais doh.gif kai tiek foto,turbut reiketa visa 10 balu sist. bigsmile.gif
Atsakyti