Man laaaabai pritruko balsu dar liko daug nuotrauku, kurios patiko ir uzkabino... o siaip pagalvojau, butu gerai, jei butu galima zvaigzdutes delioti prie nuotrauku
laukiu antradienio vakaro
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 20:50)
Miargynos, tai del meet'o stabdot?
Del pasiskaitymo apie foto technika tai galetume atsidaryt koki yahoo ir sukraut ten ivairius straipsnius... o kam reiks pasiskaitys apie ka nori... tureciau ka idet..
Del pasiskaitymo apie foto technika tai galetume atsidaryt koki yahoo ir sukraut ten ivairius straipsnius... o kam reiks pasiskaitys apie ka nori... tureciau ka idet..
aš galiu bet kurią dieną dėl fototechnokos įdpmu būtų pasiskaityt labai
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 01, 21:22)
Sveikos,
Aš čia su tokiu nekukliu klausimu Ar galima balsuot jūsų namų darbukuose ir labai norėtųsi su Jumis susipažint, tai jei, galima, mielai prisijungčiau meete
Aš čia su tokiu nekukliu klausimu Ar galima balsuot jūsų namų darbukuose ir labai norėtųsi su Jumis susipažint, tai jei, galima, mielai prisijungčiau meete
galima
QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 22:49)
Man laaaabai pritruko balsu dar liko daug nuotrauku, kurios patiko ir uzkabino... o siaip pagalvojau, butu gerai, jei butu galima zvaigzdutes delioti prie nuotrauku
žvaigždutes sunkiau skaičiuot.
nu einu balsuot
QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 22:49)
ka reiskia zvaigzdutes? ar tu turi omeny, kad isdalintum balus jau pacioms pacioms, o zvaigzdutemis pazymetum likusius favoritus?
as apie tokias zvaigzdutes, kurios pacios pasiskaiciuoja kaip reitingas
man dar norisi ir kitas kazkaip pareitinguot, nes tikrai daug geru yra, o 5 balu tikrai per mazai reikia sugalvoti kazka...
Papildyta:
Idomu ar as atspejau tavo foto
man dar norisi ir kitas kazkaip pareitinguot, nes tikrai daug geru yra, o 5 balu tikrai per mazai reikia sugalvoti kazka...
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 22:53)
na, ka kulminacija
sunku man isrinkt 5 pasutine akimirka dar pasipilde albumelis
del myto sutinku bandyciau jungtis
siaip speju autores kai kuriu foto
sunku man isrinkt 5 pasutine akimirka dar pasipilde albumelis
del myto sutinku bandyciau jungtis
siaip speju autores kai kuriu foto
QUOTE(Uogienė @ 2009 02 01, 22:59)
as apie tokias zvaigzdutes, kurios pacios pasiskaiciuoja kaip reitingas
Papildyta:
Papildyta:
oj nezinau oi nezinau
siaip tikrai - man pritruko kokiu 3 balu
o kur dingo foto su nupiestu koteliu gelytes man buvo idomi
QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 23:05)
o kur dingo foto su nupiestu koteliu gelytes man buvo idomi
aha - as niekaip negalejau prisiminti, katra ten buvo... tikrai buciau davus balsu... nes ideja buvo kabinanti..
Sveikos pleputes
Nu is manes tooookia pagalbininke Bet susitikti tikrai butu smagu
almantė_k, su gimtadieniu
matau startuojat su balsavimais Na einu ir as sarasiuka bent pakoreguoti, nes matau kiausiniu padaugejo
QUOTE(wilma22 @ 2009 01 31, 15:43)
butu labai saunu, susitikti, as galiu tik darbo dienom. Nes man vienai nelabai iseina fotkinti, su pagalba, pramokciau. jei nieko pries.
Nu is manes tooookia pagalbininke Bet susitikti tikrai butu smagu
almantė_k, su gimtadieniu
matau startuojat su balsavimais Na einu ir as sarasiuka bent pakoreguoti, nes matau kiausiniu padaugejo
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 23:16)
5 balai geriausiam, 1 maziausiai geriausiam o komentuot - butu gerai
oi sunku tik su 5 balais kai tiek foto,turbut reiketa visa 10 balu sist.