Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 21:47)
kaip galima fotki albume vienu metu daug fotografiju ikelt?man kazkas nesigauna  unsure.gif

ten yra kazkoks uploaderis, kuris leidzia ta padaryt... g.gif as tai keliu po viena... ax.gif

ooooooo - jau galima balsuot thumbup.gif

kas bus pirmas ? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 vasario 2009 - 22:08
Na ką? Lendam balsuoti ? lotuliukas.gif
Atsakyti
dar trumpai apie balu paskirstyma per balsavima priminkit ax.gif
Atsakyti
As supratau, kad 5 balsai? Butinai pasirasyti, tik nzn ar butina komentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 02 01, 22:12)
dar trumpai apie balu paskirstyma per balsavima priminkit  ax.gif

kaip suprantu, skiriam nuo 1 iki 5 balo patikusiam darbui...
Na ir gal paaiškinam, už ką tuos balus duodam? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, viena is Mamyciu pasiule kreitis i Jusu skyreli blush2.gif
Gal kas turite miskio tema nuotrauku ir norite,kad jos butu iskabintos naujai atidaromo iesbucio kambariuose? Prasau pasykite a.z. jei kuri susidomes ir tures tokiu nuotraukeliu. Nelabai tinka ziemos vaizdas, nes noriu siltu nuotrauku.
Viesbucio pavadinimas gile, tai labai tiktu nuotraukos su gilemis, azuolais....

ax.gif
Atsakyti
5 balai geriausiam, 1 maziausiai geriausiam smile.gif o komentuot - butu gerai smile.gif
Atsakyti
Sveiko gyvos bendramintes ax.gif blush2.gif

jau net geda pasidare, kad visai atsilikau nuo jusu, bet tikrai saziningai viska perskaiciau, daug ka uzsiseivinau. Tikrai daug naudingos info radau wink.gif jus tikros shaunuoles wink.gif

Na gi, stai ir pirmojo balsavimo metas atejo biggrin.gif - lysiu i albumeli paziuret musiskiu sedevru thumbup.gif

p.s. jei darytumet kaunietes meeta - mielai pasijungciau pabendraut pasirodyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 01, 22:22)
Sveikos,
Aš čia su tokiu nekukliu klausimu smile.gif Ar galima balsuot jūsų namų darbukuose ir labai norėtųsi su Jumis susipažint, tai jei, galima, mielai prisijungčiau meete  4u.gif  ax.gif

prasom prasom bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
nugi greit balsuojam visos mirksiukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 21:47)
dovanele uzsidejai ant avataro bigsmile.gif

aga tongue.gif kazkaip sita dovanele geriausiai atrode, nors ir kitos neprastos biggrin.gif
ar susitvarkei su ISO?
Atsakyti
Jau perziurejau kiausus - ir jau susirasiau ant lapuko kuri kiek wink.gif

tik vat su komentarais tai man kuuudai - na nemoku komentuot is vis doh.gif va akis mato kad puikiai, gerai, grazu, maziau gerai, atitinka, neatitinka, o vat placiau pakomentuot neiseina man unsure.gif
Atsakyti