Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(RamuteS @ 2009 02 01, 20:33)
Gaila, bet su vertimu negaliu visiskai padet, nes su anglu kalba visiskai nedraugauju  blush2.gif
O del lasiuku manau gali but ir lasai ir daiktai metomi, ir fontanai ar dar kas nors, nes jei tik desim  tokias nuotraukas kaip siomis dienomis rodem, manau bus nuobodoka  g.gif

niekis mirksiukas.gif , mes tau duosim ka nors vokisko, kai rasim hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 20:33)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif siusk  blush2.gif  edevak(eta)gmail.com

del lasiuku nu gal paliekam bet kokius  bigsmile.gif  bus idomiau pamatysim ne tik ta pati per ta pati  blush2.gif va ant savaites galo pranesa atsilima turetu but ir lauke lasiuku  bigsmile.gif

va is cia http://www.morguefil...uqpkgjk6f3j05t2 ir cia http://www.morguefil...uqpkgjk6f3j05t2 nukopink i worda wink.gif

----------------------
panasu, kad prirodzius tu fotkiu is neto ne juokais sudominau su tais lasais MB lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 vasario 2009 - 20:37
Miargynos, tai del meet'o stabdot? g.gif

Del pasiskaitymo apie foto technika tai galetume atsidaryt koki yahoo ir sukraut ten ivairius straipsnius... ax.gif o kam reiks pasiskaitys apie ka nori... cool.gif tureciau ka idet..
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 20:50)
Miargynos, tai del meet'o stabdot? g.gif

Del pasiskaitymo apie foto technika tai galetume atsidaryt koki yahoo ir sukraut ten ivairius straipsnius... ax.gif o kam reiks pasiskaitys apie ka nori... cool.gif tureciau ka idet..

as galiu 9 diena, ne pats geriausias variantas, bet prisiderinciau smile.gif

------

as irgi galvoju, kad be kazkokio blog'o vis tik neapsieisim... g.gif inofrmacijos vis daugeja ir daugeja... thumbup.gif

tik tiek, kad niekad tuo nesu uzsiemus... g.gif
Atsakyti
Peperoni,
*nu jei 9d tai jungciausi drinks_cheers.gif
**as apie blogus nieko nzn unsure.gif

kiek laiko vyksta balsavimas?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 21:36)

tai as tada 5,6 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 19:22)

Tai ISO reguliuojasi pas mane ant visu nustatymu

tai sumazink ISO, as siaip fotkinu ant 200, man uztenka wink.gif nes pas tave lasiukuose matosi kad labai triuksmingos nuotraukos
darkart aciu merginoms uz sveikinimus wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš čia su tokiu nekukliu klausimu smile.gif Ar galima balsuot jūsų namų darbukuose ir labai norėtųsi su Jumis susipažint, tai jei, galima, mielai prisijungčiau meete 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 01, 21:22)
Sveikos,
Aš čia su tokiu nekukliu klausimu smile.gif Ar galima balsuot jūsų namų darbukuose ir labai norėtųsi su Jumis susipažint, tai jei, galima, mielai prisijungčiau meete  4u.gif  ax.gif

as manau, kad balsuoti galima smile.gif

kaip kitos galvojat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 vasario 2009 - 21:27
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:55)
as irgi galvoju, kad be kazkokio blog'o vis tik neapsieisim...  g.gif inofrmacijos vis daugeja ir daugeja...  thumbup.gif

tik tiek, kad niekad tuo nesu uzsiemus...  g.gif

thumbup.gif Aš galiu tuo užsiimti ax.gif

O meet'as organizuojamas tik Kaune? Kaip Vilnius (neatseku, kas ir iš kur) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 01, 21:28)
thumbup.gif Aš galiu tuo užsiimti  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 21:13)
tai sumazink ISO, as siaip fotkinu ant 200, man uztenka wink.gif nes pas tave lasiukuose matosi kad labai triuksmingos nuotraukos
darkart aciu merginoms uz sveikinimus wink.gif

dovanele uzsidejai ant avataro bigsmile.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 21:25)
as manau, kad balsuoti galima smile.gif

kaip kitos galvojat?  g.gif

ir as manau galima
kaip galima fotki albume vienu metu daug fotografiju ikelt?man kazkas nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pagaliau jus pasivijau karsta.gif
Kokie faini lasiukai bigsmile.gif thumbup.gif Ir as siandien pabandziau blush2.gif Bet man taip graziai nesigavo blush2.gif Reikes dar bandyti ax.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 21:47)
kaip galima fotki albume vienu metu daug fotografiju ikelt?man kazkas nesigauna  unsure.gif

Reikia kelti per Fotki ActiveX Uploader v3.2 (Internet Explorer for Windows) mirksiukas.gif
Atsakyti