ačiū Belly
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 19:29)
Ediper - sauniai
MB pasisiule man lasiukus lasint kol as fotkinsiu
kazi katro kantrybe baigsis pirmutine
MB pasisiule man lasiukus lasint kol as fotkinsiu
kazi katro kantrybe baigsis pirmutine
QUOTE(Belly @ 2009 02 01, 19:56)
As naudoju Microsoft Digital image suite 10 Bet ten nera 3 foto . O is kur jus traukiat 3 foto koliaza? Norejau ND sudet, bet...
va cia instruktazas:
http://www.supermama...?...&p=23450825
Belly, as su PS elementais darydavau, bet perinstaliao kompa, puse programu istryne tai ir mano elementai i siuksliadeze iskeliavo uztat ir klausiu...
ziurejau su picasa galim daryt bet ten tokie berysio.. arba as kazko nedamatau..
ziurejau su picasa galim daryt bet ten tokie berysio.. arba as kazko nedamatau..
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 21:07)
Belly, as su PS elementais darydavau, bet perinstaliao kompa, puse programu istryne tai ir mano elementai i siuksliadeze iskeliavo uztat ir klausiu...
per ta PhotoScape programa labai lengvai darosi , Peperoni net pvz. yra padariusi
ten tos pamokeles,kur anglu kalba... tai gal pasiskirstom kas kuria pamoka vercia ir issiverciam ? labai jau jos fainos
QUOTE(ediper @ 2009 02 01, 20:14)
per ta PhotoScape programa labai lengvai darosi , Peperoni net pvz. yra padariusi
ten tos pamokeles,kur anglu kalba... tai gal pasiskirstom kas kuria pamoka vercia ir issiverciam ? labai jau jos fainos
as galiu antra isverst ir dar reikia 4-iu savanoriu, po dvi pamokeles, kad isverstu
dabar dairausi po neta tu lasiuku foto ir kilo klausimas... galima fotkint bet kokias lasu formas... gali buti krentantys lasai, gali buti metomi kazkokie daiktai i vandeni, gali buti rasos lasai... gali buti dazai, kava, sultys, pienas ir etc...
ar pasiliekam visiska laisve sitoj temoj?
QUOTE(ediper @ 2009 02 01, 20:14)
galeciau pabandyt prisijungt
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:26)
dabar dairausi po neta tu lasiuku foto ir kilo klausimas... galima fotkint bet kokias lasu formas... gali buti krentantys lasai, gali buti metomi kazkokie daiktai i vandeni, gali buti rasos lasai... gali buti dazai, kava, sultys, pienas ir etc...
Man atrodo, kad gal pasilikim visišką laisvę lašiukų fotografavimui Juk bus įdomiau, nes juk tai bus ne grynai techninė užduotis? O ar darysim balsavimą?
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:26)
as galiu antra isverst ir dar reikia 4-iu savanoriu, po dvi pamokeles, kad isverstu
Gaila, bet su vertimu negaliu visiskai padet, nes su anglu kalba visiskai nedraugauju
O del lasiuku manau gali but ir lasai ir daiktai metomi, ir fontanai ar dar kas nors, nes jei tik desim tokias nuotraukas kaip siomis dienomis rodem, manau bus nuobodoka
QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 20:32)
Man atrodo, kad gal pasilikim visišką laisvę lašiukų fotografavimui Juk bus įdomiau, nes juk tai bus ne grynai techninė užduotis? O ar darysim balsavimą?
tai aiskiais, kad balsuosim taip idomiau ir vercia pasitempt
as irgi siaip uz visiskai laisve - taip gal isvengsim vienodumo...
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:32)
tai imk 3-ia ir 4-a
siusk edevak(eta)gmail.com
del lasiuku nu gal paliekam bet kokius bus idomiau pamatysim ne tik ta pati per ta pati va ant savaites galo pranesa atsilima turetu but ir lauke lasiuku