Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

Almante, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kiek kiaušinių blink.gif bigsmile.gif
Pasiūlymas. Gal tegu kiekviena savo nuotraukos balus skaičiuoja? ax.gif

Dar spėjau nuskaityti smile.gif (ne viską permečiau, ką prirašėte savaitgalį), kad kitiems ND skirti tik kelias dienas nuotraukų talpinimui. Aš irgi bučiau už. Pvz, 1,5 sav fotkinam, 3-4 dienas dedam į albumą, 2 dienas balsuojam. Nes tikrai daug idėjų atsimeta, nes panašiai jau kažkas padarė. Kažkas nebenori bandyti, nes bijo prasčiau padaryti ir t.t.

O kiek lašų bigsmile.gif gal jau ND šia tema nebereikia lotuliukas.gif

Jausmų temai irgi siūlyčiau visokiausius meilės/šilumos jausmus.
Atsakyti
Belly, grazus lasiukai bet kaip pati rasai bardakelis geriau norisi didesniu foto, kad koliaze butu max 3foto nes kai daugiau labai akys klaidzioja nezino kur joms sustoti 4u.gif beje, su kokia programa koliaza "klijavai"?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 19:50)
Peperoni lasinta is bonkos nuo mineralinio,prie kurios pritaisyta slangute pasiskolonta is akvariumo ir ant kurios uzdetas vandens begimo reguliatoriu(per ja zuvytem oras burbuliuoja,nu bet per kelias dienas nenumirs tikiuosi jos be burbuliuku).Bega i kepimo inda stiklini(didziausias kuri pavyko namie rasti).Po juo patiestas ranksluostis,nes taskosi visur tas vanduo.Papildomai apsviesta su 1500W lempa is virsaus.Stai ir viskas. mirksiukas.gif

oho kox pasiruosimas bigsmile.gif
reix ir man SB ir jo augintines pakankint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 16:38)
Ant S,tai yra shutter priority. mirksiukas.gif

Pas mane yra shutter speed priority ant TV g.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 17:12)
man atrodo turetu reguliuotis ISO net ir ant muiliniu g.gif  pas mano sese kazkokia Nikon pinigines dydzio muiline yra, net ant tos reguliuojasi...
o kartais nereikia ant pacio blykstes kazkokio kaip celofano uzklijuot o folija aplinkui? man kazkaip nesiseke vien tik su folija apvyniot, vistiek blykste pliekia smarkiai

Tai ISO reguliuojasi pas mane ant visu nustatymu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 19:01)
thumbup.gif 

pasirodo kankinam jau ne tik vyrus, bet ir augintinius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va....dasigyvenom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kol vaikas miegojo as irgi gaudziau lasiukus rolleyes.gif su seseliais tai problema doh.gif

karoliukai
user posted image
Atsakyti
Ediper - sauniai thumbup.gif

MB pasisiule man lasiukus lasint kol as fotkinsiu blink.gif g.gif

kazi katro kantrybe baigsis pirmutine g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ediper man grazu wub.gif Ir as noreciau ismokti butent tokius lasus pagauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 01, 19:22)
kol vaikas miegojo as irgi gaudziau lasiukus  rolleyes.gif su seseliais tai problema  doh.gif

Labai labai gražūs karoliukai thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 19:29)
MB pasisiule man lasiukus lasint kol as fotkinsiu  blink.gif  g.gif 

kazi katro kantrybe baigsis pirmutine  g.gif  lotuliukas.gif

Kad man taip pasiūlytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:29)
Ediper - sauniai  thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 20:29)
Ediper man grazu wub.gif Ir as noreciau ismokti butent tokius lasus pagauti smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 20:34)
Labai labai gražūs karoliukai thumbup.gif

Aciu mergaites 4u.gif

dabar reix dar SB idarbinti,labai noriu tas bangeles pabandyti gaudyti blush2.gif
Atsakyti
Nu vsio - atsirinkau uz ka balsuosiu, pasidalinau visiems balus karsta.gif - dabar reik tiketis, kad nieks nebepasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 vasario 2009 - 19:50
merginos , tai nepasakysit prisijungimo prie albumo unsure.gif

nes suradau senose temose pradziamoksles nuotraukos man nejungia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 19:14)
Belly, grazus lasiukai bet kaip pati rasai bardakelis geriau norisi didesniu foto, kad koliaze butu max 3foto nes kai daugiau labai akys klaidzioja nezino kur joms sustoti 4u.gif beje, su kokia programa koliaza "klijavai"?

As naudoju Microsoft Digital image suite 10 Bet ten nera 3 foto verysad.gif . O is kur jus traukiat 3 foto koliaza? unsure.gif Norejau ND sudet, bet...
Papildyta:
QUOTE(fizė @ 2009 02 01, 19:53)
merginos , tai nepasakysit prisijungimo prie albumo  unsure.gif

nes suradau senose temose pradziamoksles nuotraukos man nejungia sad.gif

Issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti