Almante, su gimtadieniu
O kiek kiaušinių
Pasiūlymas. Gal tegu kiekviena savo nuotraukos balus skaičiuoja?
Dar spėjau nuskaityti (ne viską permečiau, ką prirašėte savaitgalį), kad kitiems ND skirti tik kelias dienas nuotraukų talpinimui. Aš irgi bučiau už. Pvz, 1,5 sav fotkinam, 3-4 dienas dedam į albumą, 2 dienas balsuojam. Nes tikrai daug idėjų atsimeta, nes panašiai jau kažkas padarė. Kažkas nebenori bandyti, nes bijo prasčiau padaryti ir t.t.
O kiek lašų gal jau ND šia tema nebereikia
Jausmų temai irgi siūlyčiau visokiausius meilės/šilumos jausmus.
Belly, grazus lasiukai bet kaip pati rasai bardakelis geriau norisi didesniu foto, kad koliaze butu max 3foto nes kai daugiau labai akys klaidzioja nezino kur joms sustoti beje, su kokia programa koliaza "klijavai"?
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 19:50)
Peperoni lasinta is bonkos nuo mineralinio,prie kurios pritaisyta slangute pasiskolonta is akvariumo ir ant kurios uzdetas vandens begimo reguliatoriu(per ja zuvytem oras burbuliuoja,nu bet per kelias dienas nenumirs tikiuosi jos be burbuliuku).Bega i kepimo inda stiklini(didziausias kuri pavyko namie rasti).Po juo patiestas ranksluostis,nes taskosi visur tas vanduo.Papildomai apsviesta su 1500W lempa is virsaus.Stai ir viskas.
oho kox pasiruosimas
reix ir man SB ir jo augintines pakankint
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 16:38)
Ant S,tai yra shutter priority.
Pas mane yra shutter speed priority ant TV
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 17:12)
man atrodo turetu reguliuotis ISO net ir ant muiliniu pas mano sese kazkokia Nikon pinigines dydzio muiline yra, net ant tos reguliuojasi...
o kartais nereikia ant pacio blykstes kazkokio kaip celofano uzklijuot o folija aplinkui? man kazkaip nesiseke vien tik su folija apvyniot, vistiek blykste pliekia smarkiai
o kartais nereikia ant pacio blykstes kazkokio kaip celofano uzklijuot o folija aplinkui? man kazkaip nesiseke vien tik su folija apvyniot, vistiek blykste pliekia smarkiai
Tai ISO reguliuojasi pas mane ant visu nustatymu
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 19:01)
nu va....dasigyvenom
kol vaikas miegojo as irgi gaudziau lasiukus su seseliais tai problema
karoliukai
karoliukai
Ediper - sauniai
MB pasisiule man lasiukus lasint kol as fotkinsiu
kazi katro kantrybe baigsis pirmutine
QUOTE(ediper @ 2009 02 01, 19:22)
kol vaikas miegojo as irgi gaudziau lasiukus su seseliais tai problema
Labai labai gražūs karoliukai
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 19:29)
Kad man taip pasiūlytų
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 20:29)
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 20:29)
Ediper man grazu Ir as noreciau ismokti butent tokius lasus pagauti
QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 20:34)
Aciu mergaites
dabar reix dar SB idarbinti,labai noriu tas bangeles pabandyti gaudyti
Nu vsio - atsirinkau uz ka balsuosiu, pasidalinau visiems balus - dabar reik tiketis, kad nieks nebepasikeis
merginos , tai nepasakysit prisijungimo prie albumo
nes suradau senose temose pradziamoksles nuotraukos man nejungia
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 19:14)
Belly, grazus lasiukai bet kaip pati rasai bardakelis geriau norisi didesniu foto, kad koliaze butu max 3foto nes kai daugiau labai akys klaidzioja nezino kur joms sustoti beje, su kokia programa koliaza "klijavai"?
As naudoju Microsoft Digital image suite 10 Bet ten nera 3 foto . O is kur jus traukiat 3 foto koliaza? Norejau ND sudet, bet...
Papildyta:
QUOTE(fizė @ 2009 02 01, 19:53)
merginos , tai nepasakysit prisijungimo prie albumo
Issiunciau