Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(nengamo @ 2009 02 01, 16:47)

O pas mane nėra S. Ar gali taip būti?

Jeigu pagerinta muiline,tai turi buti,tik skirtingose fotikuose skirtingai vadinasi mirksiukas.gif Paieskok sito-shutter priority smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 17:43)
Galima placiau? bigsmile.gif

Na reikia folijos gabaliuką pritvirtint prie blykstės,kad išsklaidytų šviesą, čia buvo kažkuri lyg nuorodą įdėjus kaip atrodo tas reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:42)

pas mane muiline canon  a640

man atrodo turetu reguliuotis ISO net ir ant muiliniu g.gif pas mano sese kazkokia Nikon pinigines dydzio muiline yra, net ant tos reguliuojasi...

QUOTE(lamella @ 2009 02 01, 16:57)
Na reikia folijos gabaliuką pritvirtint prie blykstės,kad išsklaidytų šviesą, čia buvo kažkuri lyg nuorodą įdėjus kaip atrodo tas reikalas. biggrin.gif

o kartais nereikia ant pacio blykstes kazkokio kaip celofano uzklijuot o folija aplinkui? man kazkaip nesiseke vien tik su folija apvyniot, vistiek blykste pliekia smarkiai
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 01, 16:57)

Stai čia
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 18:12)

Va va taip ir pasidariau ant blykstės. biggrin.gif Tikrai geriau nei "nuoga blykstė".Nėra raudonų akių ir "nekala" taip smarkiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 17:12)
man atrodo turetu reguliuotis ISO net ir ant muiliniu g.gif  pas mano sese kazkokia Nikon pinigines dydzio muiline yra, net ant tos reguliuojasi...

tikrai turetu net ir pas mano nesune yra iso nuo 100 iki 800 g.gif
Atsakyti
Savo gamybos lasiuku inmetu ax.gif Biski bardakelis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 01, 17:15)
Va va taip ir pasidariau ant blykstės. biggrin.gif Tikrai geriau nei "nuoga blykstė".Nėra raudonų akių ir "nekala" taip smarkiai. biggrin.gif

man MB isverte kaip reikia daryt. kai primakart dariau, galvojau kad reikia padaryti tiki kaip gaubteli is folijos doh.gif del to nieko nesigavo. nors dabar palyginau foto kur visai be blykstes ir kur su filija, tai mazai kuo skiriasi, tik ten kur su folija daugiau sviesos aplink objekta. ar cia taip turi but?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 18:29)
man MB isverte kaip reikia daryt. kai primakart dariau, galvojau kad reikia padaryti tiki kaip gaubteli is folijos doh.gif del to nieko nesigavo. nors dabar palyginau foto kur visai be blykstes ir kur su filija, tai mazai kuo skiriasi, tik ten kur su folija daugiau sviesos aplink objekta. ar cia taip turi but?

taip, nes folija isklaido sviesos srauta mirksiukas.gif

Inesas - nu zinok sauniai thumbup.gif o ka, is ko ir i kur lasinai? g.gif

Belly - apacioj is desine du thumbup.gif kituose, kazkaip truksta astrumo g.gif
Atsakyti
Peperoni lasinta is bonkos nuo mineralinio,prie kurios pritaisyta slangute pasiskolonta is akvariumo ir ant kurios uzdetas vandens begimo reguliatoriu(per ja zuvytem oras burbuliuoja,nu bet per kelias dienas nenumirs tikiuosi jos be burbuliuku).Bega i kepimo inda stiklini(didziausias kuri pavyko namie rasti).Po juo patiestas ranksluostis,nes taskosi visur tas vanduo.Papildomai apsviesta su 1500W lempa is virsaus.Stai ir viskas. mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif

pasirodo kankinam jau ne tik vyrus, bet ir augintinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 19:01)
thumbup.gif 

pasirodo kankinam jau ne tik vyrus, bet ir augintinius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Toks jau ju likimas lotuliukas.gif Cia maniskis auksiniu minciu galiunas. doh.gif Taip,kad jis zuvytes kankina,nes burbulus is ju ateme,o as ji ax.gif
Atsakyti