ai tiesa, dar nebaigiau
ka su meetu darom? vienos buvo uz savaitgali kitos uz darbo dienas tai gal balsuojam? siulau 7d arba 9d. kada kam geriau tinka?
p.s. kodel visos su lasiukais i vonias sulenda? pas mane pvz vonioj tamsiausia vieta visam bute.. tai jei vistiek su kokiais sauksteliais, pipetem, sniegais varvinat tai gal geriau prie lango kraustykites?
p.p.s. bandziau vakar blyksta su folga apvyniot tai rezultatas lb nustebino
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:15)
kad tik prieš skirybas iš namu su visu kranu neišmestu
man atrodo viskas gaunasi nu blyn ikeliu i PC ir š...nebesuprantu
maniau,kad vonioj per tamsu tada pasiemiau lekste ir saukteli ir pradejau lasinti is saukstelio.nu vistiek kazkas negerai.visas funkcijas kankinau.paskutines foto lasiuku man gaunasi su tokiu kaip dumu nezinau kaip paaiskint.Merginos jus su makro fotkinat?
man labai triuksmai matosi visose foto kas negerai?
Papildyta:
prašom
man atrodo viskas gaunasi nu blyn ikeliu i PC ir š...nebesuprantu
maniau,kad vonioj per tamsu tada pasiemiau lekste ir saukteli ir pradejau lasinti is saukstelio.nu vistiek kazkas negerai.visas funkcijas kankinau.paskutines foto lasiuku man gaunasi su tokiu kaip dumu nezinau kaip paaiskint.Merginos jus su makro fotkinat?
man labai triuksmai matosi visose foto kas negerai?
Papildyta:
prašom
aciu
visu prima, jei foto triuksminga, vadinasi ISO per didelis. rekomenduojamas max ISO 400. o koks pas tave? siaip pasitelk daugiau sviesos, nes kai per tamsu, yra daug sunkiau sufokusuoti. siaip makro tinkamiausia fotkint, kai atstumas yra maziau nei 1 metras, tad gali pabandyt
almante_k, su gimtadieniu
QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 15:21)
Gal idek nuotrauka cia su exif'u, nes kol nuotraukos nematom, tai sunku ka ir patarti
EXIFU AS NEGALESIU PASAKYT NET NUOTRAUKU VIRS SIMTO IR VISOS SU SKIRTINGAIS NUSTATYMAIS Ar jus kazkaip kitaip ziurit.o foto galiu idet neapkarpyta.nu fonas baisus ir pan
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:22)
p.s. kodel visos su lasiukais i vonias sulenda? pas mane pvz vonioj tamsiausia vieta visam bute.. tai jei vistiek su kokiais sauksteliais, pipetem, sniegais varvinat tai gal geriau prie lango kraustykites?
as siandien jau prie lango fotografavau pasiemusi lekste ir sauksteli ir viestiek nieko gero
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 15:22)
aciu
visu prima, jei foto triuksminga, vadinasi ISO per didelis. rekomenduojamas max ISO 400. o koks pas tave? siaip pasitelk daugiau sviesos, nes kai per tamsu, yra daug sunkiau sufokusuoti. siaip makro tinkamiausia fotkint, kai atstumas yra maziau nei 1 metras, tad gali pabandyt
pas mane muiline canon a640
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:17)
as tai buciau uz MEILE ...
nu va, labai graziai viska surasei - as pritariu
QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 15:21)
Oj negaliu kaip juokinga, taip ir isivaizduoju kaip su kranu stovi gatveje
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:22)
ai tiesa, dar nebaigiau
ka su meetu darom? vienos buvo uz savaitgali kitos uz darbo dienas tai gal balsuojam? siulau 7d arba 9d. kada kam geriau tinka?
7 dienai turiu planu... o 9 irgi neypatingai gerai o savaites vidury neiseitu? pirmadienis tokia nelabai kokia diena...
parodyk rezultatus, kaip gavos su ta folija
cia prie lango
cia vonioj
zinau fonas tragiskas ir per sviesus.bandziau kazka tamsasu deti tai dar baisiau gavosi
cia vonioj
zinau fonas tragiskas ir per sviesus.bandziau kazka tamsasu deti tai dar baisiau gavosi
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 15:09)
as tai manau, kad geriausia sufokusuot tarkim savo pirsta, neatleidus mygtuko perjungt i MF, ir tada jau tik spet gaudyt...
as bandziau perjunkti is af i mf nesigavo kaip suprast neatleidus pirsto?nuo fotkinimo mygtuko?ko gero kazka netaip darau bet fokusuoju su mf af 1 is 10000000karto gaunasi
aš tai vos krano nesulauziau kol pasidare lasiukai bandziau su dusu pazais tai nea
na, ka... fotografuojanciuju namuose gresia remontais seimu ir santechnikos