Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

ai tiesa, dar nebaigiau hihihi.gif
ka su meetu darom? vienos buvo uz savaitgali kitos uz darbo dienas tai gal balsuojam? siulau 7d arba 9d. kada kam geriau tinka?

p.s. kodel visos su lasiukais i vonias sulenda? pas mane pvz vonioj tamsiausia vieta visam bute.. tai jei vistiek su kokiais sauksteliais, pipetem, sniegais varvinat tai gal geriau prie lango kraustykites?

p.p.s. bandziau vakar blyksta su folga apvyniot tai rezultatas lb nustebino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:15)
blink.gif  blink.gif  biggrin.gif  kad tik prieš skirybas iš namu su visu kranu neišmestu  blink.gif  lotuliukas.gif
man atrodo viskas gaunasi nu blyn ikeliu i PC ir š...nebesuprantu
maniau,kad vonioj per tamsu tada pasiemiau lekste ir saukteli ir pradejau lasinti is saukstelio.nu vistiek kazkas negerai.visas funkcijas kankinau.paskutines foto lasiuku man gaunasi su tokiu kaip dumu blink.gif nezinau kaip paaiskint.Merginos jus su makro fotkinat?
man labai triuksmai matosi visose foto doh.gif kas negerai?

Papildyta:

prašom  biggrin.gif
user posted image

aciu wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
visu prima, jei foto triuksminga, vadinasi ISO per didelis. rekomenduojamas max ISO 400. o koks pas tave? siaip pasitelk daugiau sviesos, nes kai per tamsu, yra daug sunkiau sufokusuoti. siaip makro tinkamiausia fotkint, kai atstumas yra maziau nei 1 metras, tad gali pabandyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 01 vasario 2009 - 15:26
almante_k, su gimtadieniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 15:21)

Gal idek nuotrauka cia su exif'u, nes kol nuotraukos nematom, tai sunku ka ir patarti ax.gif

EXIFU AS NEGALESIU PASAKYT NET NUOTRAUKU VIRS SIMTO IR VISOS SU SKIRTINGAIS NUSTATYMAIS blush2.gif Ar jus kazkaip kitaip ziurit.o foto galiu idet neapkarpyta.nu fonas baisus ir pan blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:22)

p.s. kodel visos su lasiukais i vonias sulenda? pas mane pvz vonioj tamsiausia vieta visam bute.. tai jei vistiek su kokiais sauksteliais, pipetem, sniegais varvinat tai gal geriau prie lango kraustykites?

p.p.s. bandziau vakar blyksta su folga apvyniot tai rezultatas lb nustebino thumbup.gif

as siandien jau prie lango fotografavau pasiemusi lekste ir sauksteli ir viestiek nieko gero doh.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 15:22)
aciu wub.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
visu prima, jei foto triuksminga, vadinasi ISO per didelis. rekomenduojamas  max ISO 400. o koks pas tave? siaip pasitelk daugiau sviesos, nes kai per tamsu, yra daug sunkiau sufokusuoti. siaip makro tinkamiausia fotkint, kai atstumas yra maziau nei 1 metras, tad gali pabandyt wink.gif

pas mane muiline canon a640
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:17)
as tai buciau uz MEILE ...

nu va, labai graziai viska surasei - as pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 01, 15:21)
Oj negaliu kaip juokinga, taip ir isivaizduoju kaip su kranu stovi gatveje  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 02 01, 15:22)
ai tiesa, dar nebaigiau hihihi.gif
ka su meetu darom? vienos buvo uz savaitgali kitos uz darbo dienas tai gal balsuojam? siulau 7d arba 9d. kada kam geriau tinka?

7 dienai turiu planu... o 9 irgi neypatingai gerai biggrin.gif o savaites vidury neiseitu? g.gif pirmadienis tokia nelabai kokia diena... unsure.gif

parodyk rezultatus, kaip gavos su ta folija bigsmile.gif
Atsakyti
cia prie lango
user posted image
cia vonioj
zinau fonas tragiskas ir per sviesus.bandziau kazka tamsasu deti tai dar baisiau gavosi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 15:09)
hihihi.gif  as tai manau, kad geriausia sufokusuot tarkim savo pirsta, neatleidus mygtuko perjungt i MF, ir tada jau tik spet gaudyt...  ax.gif

g.gif as bandziau perjunkti is af i mf nesigavo g.gif kaip suprast neatleidus pirsto?nuo fotkinimo mygtuko?ko gero kazka netaip darau blush2.gif bet fokusuoju su mf doh.gif af schmoll.gif 1 is 10000000karto gaunasi doh.gif
Atsakyti
Ne mano isteriskam charakteriui lasus fotkinti schmoll.gif Vyrui jau neatlaike nervai,kazkur isvaziavo trenkes durim blush2.gif O as kai neinu i vonia ir pasileidziu dusa,tai labai gerai ta didele srove lasiuku pasigauna,bet vienas lasas,nei per kur schmoll.gif
Atsakyti
aš tai vos krano nesulauziau kol pasidare lasiukai biggrin.gif bandziau su dusu pazais tai nea schmoll.gif
Atsakyti
na, ka... fotografuojanciuju namuose gresia remontais hihihi.gif seimu ir santechnikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:52)

O kokie nusatymai? Triuksmai tai labai matosi g.gif
Atsakyti
Almante k, su tortadieniu 4u.gif
Atsakyti