Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 01 30, 12:49)
tau gerai, kai mažoji dar rami, o mūsų su Edeva  doh.gif  bijau, kad netektų paskui išlaidų padengti, kai uraganas per stalą su fotikais prasineš  doh.gif  nors greičiausiai taip ir likčiau nei pusės neišgirdus ką kalbėjot, nes tektų bėgioti po visą kavinę paskui savo berną  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif kaip i desimtuka,maniske siuo metu vadinama raganele tai su ja bijau net i parde varyt nes paskutini karta toki teatra iskele kad g4edos gerokai apturejau o i kavine be sansu schmoll.gif su mb bandem tai arba jis arba as laksciau is paskos doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 30, 12:54)
taip kad galit susigundyt  biggrin.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mamkos, baikit -biski ne ta tema tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nauja tema bigsmile.gif Liamuna 4u.gif

apie meetus kalbates rolleyes.gif pasvajosiu cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
žiūriu visai gerai, kad vakar man gerklė užraudo, šiandien neeišlėkiau slidinėt, tai turėjau laiko pusantros temos perskaityt biggrin.gif

ta proga įkelsiu WB, daryta naktį, prie prasto apšvietimo. ir eisiu į vonią lašų gaudyt (gaila, kad kiaušus visus suvalgė, o man iki pardės tooooli ir dar kalnų serpantinais - neisiu biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 30, 11:20)
Kad nelabai jauku kazkaip ax.gif aplamai turiu toki psichologini barjera fotografuoti lauke doh.gif kazkaip labai jau kreivai zmones ziuri (arba man taip atrodo) blush2.gif

Tau turbūt taip tik atrodo. Nors, ir man taip atrodo biggrin.gif Žinai, koks geriausias vaistas - visiškas pasinėrimas į tai, ką darai. Kai fotografuoju gatvėje žmogų, kuriam tai patinka (na, "nuosavą modelį" wink.gif), tai nieko aplinkui negirdžiu ir nematau. Tokia nepaaiškinama transo būsena. Na, kai šiaip ką gatvėje pamatau ir reikia fotoaparatą ten nukreipti - tai sunku, ne mano charakteriui (o gatvės fotografija laaabai patinka). Kai geriau pagalvoji, tai tikrai geras fotografas turi turėti aibę sugebėjimų - nuo matematiko iki psichologo ir sprinterio (jei jau psichologija nebepadėtų)...

QUOTE(bonda @ 2009 01 30, 11:41)
aciu mirksiukas.gif reiks ismegint mirksiukas.gif  nes su tuo, nuo juosteles tai man nelabai stebuklas gavos schmoll.gif gal kai kuriose fotkes edar dar -bet is esmes -vis tiek 'kala' g.gif 

O aš esu daugmaž patenkinta šituo būdu g.gif Na, su išorinės blykstės rezultatais nepalyginsi, bet geriau nei su nuoga blykste.
Atsakyti
sveikos, matau ir mane i fotografiu sarasa itrauket smile.gif o as jau kelinta diena fotiko i rankas nepaimu nes nuotaikos nera sad.gif ir siuos kurybinius ND praleisiu sad.gif Airiska ziema is proto varo
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 30, 12:36)
del to sniegui tirpstantbigsmile.gif

Del sito irgi, nes sunkoka darosi, o ir dukryte neturesiu kur palikti, o su vaiku be sansu normaliai pabendrauti. 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 30, 12:44)
ale sniego šiandien gražiai padavė  bigsmile.gif kaip tik naujam SM fotokonkursui ruošiantis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai matyt tik Kauna graziai apsnigo, pas mus tik siek tiek pabarste ant masinu vos vos matosi. unsure.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 30, 13:24)
sveikos, matau ir mane i fotografiu sarasa itrauket smile.gif o as jau kelinta diena fotiko i rankas nepaimu nes nuotaikos nera sad.gif ir siuos kurybinius ND praleisiu sad.gif Airiska ziema is proto varo

Nenori? Kad nefotografuoji siom dienos dar gi ne beda wink.gif, svarbu kad skaitai, mokaisi, komentuoji. Juk buna gi, kad nekyla rankos ir viskas. ax.gif Svarbu dalyvauk pokalbiuose. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 30, 13:23)
Tau turbūt taip tik atrodo. Nors, ir man taip atrodo biggrin.gif Žinai, koks geriausias vaistas - visiškas pasinėrimas į tai, ką darai. Kai fotografuoju gatvėje žmogų, kuriam tai patinka (na, "nuosavą modelį" wink.gif), tai nieko aplinkui negirdžiu ir nematau. Tokia nepaaiškinama transo būsena. Na, kai šiaip ką gatvėje pamatau ir reikia fotoaparatą ten nukreipti - tai sunku, ne mano charakteriui (o gatvės fotografija laaabai patinka). Kai geriau pagalvoji, tai tikrai geras fotografas turi turėti aibę sugebėjimų - nuo matematiko iki psichologo ir sprinterio (jei jau psichologija nebepadėtų)...

oj prajuokinai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as irgi dar neperzengiau to barjero... blush2.gif unsure.gif bet labai dirbu su savim biggrin.gif
buvo cia praeita vasara fotosesija kopose su nude elementais... blush2.gif tai su drauge pradzioj ejom kaip kokios snipes hihihi.gif, kad tik kas neuzeitu, kad tik kas neuzmatytu... ale paskui kad isijautem (nu dar vyniuks biski pagelbejo blush2.gif ) tai jau praktiskai ne motais buvo.... linksma pramoga gavos thumbup.gif
Atsakyti
Meetai, super thumbup.gif Gaila šiauliečių fotografų nėr šiam skyrelį...ale buvau kažką užmačius g.gif bet turbūt nebesilanko...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 30, 12:25)
kaip faina  wub.gif  wub.gif  wub.gif koki bigsmile.gif
ir aš neturiu,bet jau vakar knygynuose nusiziurejau kelias 4u.gif
o vinietės unsure.gif

tai ir vilnietės gali biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

EEE, kur ir gražus sniegas Vilniuje? Kas matė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 30, 13:23)
O aš esu daugmaž patenkinta šituo būdu  g.gif Na, su išorinės blykstės rezultatais nepalyginsi, bet geriau nei su nuoga blykste.

tai, tirkai geriau drinks_cheers.gif , bet as gal stebuklo tikejaus doh.gif tongue.gif

o del to fotografavimo gatvej -as ir is tu sarmatlyvu blush2.gif tik va vaika -tai man dzin..bet va siaip kazka -tai blush2.gif blush2.gif blush2.gif uztat ir galvoju, jei stova tureciau -ytai i gatve beveik garantuoju, kad ne sykio neisistempciau blush2.gif tad lavinu geriau ranka tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oho tongue.gif jau nauja tema, smile.gif , nu man nesiseka su ND nors nusisauk.!!!!!!!!! bigsmile.gif , nebespeju batareiku krauti, nelemta buti man fotografe, bet tikiu kad iveiksiu g.gif g.gif g.gif . tuoj valentino diena, uzgavienes bus reiks i darzeli eiti vaikus fotkinti, tai uzsibreziau tiksla kad turiu ismokti iki svenciu. biggrin.gif

o gal yra KLAIPEDIECIU fotografiu mamyciu, galetu pagelbeti, pamokyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilma22: 30 sausio 2009 - 13:51