Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 21:48)
ai ir dar noriu pasiulyti po balsavimo ne tik pasirasyt po foto, bet ir parodyt ar tenai, ar cia originala be jokio apdirbimo...  ax.gif

Dar vakar ir originala pataisiau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)

sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri  cool.gif (prasom nesisaipyti  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) NORS FOKUSAS galetu but geresnis  schmoll.gif

Geras thumbup.gif Pas mane ir gavosi einantis zmogus, bet kokybe nekokia, tai nerodau biggrin.gif

Almante_K su gimtadieniu happybday.gif: birthday.gif 4u.gif

Del balsu skaiciavimo, tai manau, kiekviena gali po savo nuotrauka parasyt kiek suskaiciavo, ( jei bus ka skaiciuot biggrin.gif ) nereiks nieko apkraut ax.gif

Lasiukai jau gaunasi puse velnio, kol neperskaiciau, kad reik blico, nekas gaudavosi doh.gif

Del jausmu temos, tai manau, lai buna silti jausmai, vis del to vasario 14-ta... wub.gif
Atsakyti
Almante k, su gimtadieniu tave !!! 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 13:36)
Siulau dar apsitart, kaip mes suprantam savoka "jausmai" ...  g.gif  ar imam tik meile/draugyste, ar ir neigiamus jausmus... g.gif  ir ar i ta jausmu savoka ieina emocijos...

zodziu reiktu siek tiek susikontretint smile.gif

aš siūlyčiau jungti ir jausmus, ir emocijas. juk meilė neįmanoma be emocijų. taip ir su teigiama/neigiama. juk visko yra gyvenime ir viską galima fiksuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 01, 14:33)
Del balsu skaiciavimo, tai manau, kiekviena gali po savo nuotrauka parasyt kiek suskaiciavo, ( jei bus ka skaiciuot  biggrin.gif ) nereiks nieko apkraut  ax.gif

Lasiukai jau gaunasi puse velnio, kol neperskaiciau, kad reik blico, nekas gaudavosi  doh.gif

Del jausmu temos, tai manau, lai buna silti jausmai, vis del to vasario 14-ta...  wub.gif

Puiki mintis ax.gif

Aš irgi manau, kad gal užteks šiltų jausmų ax.gif .
Atsakyti
As turbut irgi linkus prie siltu jausmu... g.gif
meile, draugyste... meile vaikui/mamai/teciui/mylimajam ir etc...
Atsakyti
Almante k
su gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Tau
user posted image
ir dovana aišku priklauso biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 14:39)
As turbut irgi linkus prie siltu jausmu... g.gif
meile, draugyste... meile vaikui/mamai/teciui/mylimajam ir etc...

o as jau buvau sugalvojus kaip pykti iamzint, tik modelio reikejo biggrin.gif

ACIU UZ SVEIKINIMUS, MIELOSIOS smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Panos,kaip jus tuos lasus sufokusuojat? g.gif As jau su diedu skiriuosi,per ta lasu fotkinima doh.gif
Atsakyti
na as nzn kaip cia geriau tuos jausmus apibendrint... g.gif galim palikt ir taip, kaip kam patinka ar norisi iamzint... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 15:08)
Panos,kaip jus tuos lasus sufokusuojat? g.gif As jau su diedu skiriuosi,per ta lasu fotkinima doh.gif

hihihi.gif as tai manau, kad geriausia sufokusuot tarkim savo pirsta, neatleidus mygtuko perjungt i MF, ir tada jau tik spet gaudyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:05)
Almante k
su gimtadieniu birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif
Tau
user posted image
ir dovana aišku priklauso  biggrin.gif
user posted image

ech...puikios dovanos wub.gif dievinu geles o dar labiau fotoaparatus wub.gif . dar kaciuko labai noriu ir bus pilnas komplektas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 15:08)

blink.gif blink.gif biggrin.gif kad tik prieš skirybas iš namu su visu kranu neišmestu blink.gif lotuliukas.gif
man atrodo viskas gaunasi nu blyn ikeliu i PC ir š...nebesuprantu
maniau,kad vonioj per tamsu tada pasiemiau lekste ir saukteli ir pradejau lasinti is saukstelio.nu vistiek kazkas negerai.visas funkcijas kankinau.paskutines foto lasiuku man gaunasi su tokiu kaip dumu blink.gif nezinau kaip paaiskint.Merginos jus su makro fotkinat?
man labai triuksmai matosi visose foto doh.gif kas negerai?
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 15:10)
ech...puikios dovanos wub.gif dievinu geles o dar labiau fotoaparatus wub.gif . dar kaciuko labai noriu ir bus pilnas komplektas lotuliukas.gif

prašom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Almantei birthday.gif
QUOTE(nengamo @ 2009 01 31, 20:27)
Nu nepagavau taip staigiai jokio idealiai balto daikto rolleyes.gif

baltas lapas ir per vidury sypsenele biggrin.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 14:36)
zodziu reiktu siek tiek susikontretint smile.gif

as tai buciau uz MEILE nes kaip bebutu toks menuo + pavasaris arteja daugumos sirdyse grazus silti jausmai.. ir lb sunku butu ivertinti.. kas graziau meile, neapykanta ar baime? o juk visus siuos jausmus isreikstai uzfiksuoti reikia ir atitinkamos kokybes, ir atitinkamos idejos ir jos ispildymo.. ax.gif cia lygiai taip kaip kazkokiam psicholog teste buvo klausimas kas graziau vaiko sypsena ar deimantinis ziedas? (aisku emociskai linktum prie vaiko, bet kai vaizduotej galimybiu nuo a iki z... gal tas ziedas nerealaus grozio, o vaikas visiskai nefotogeniskas... g.gif) vienzo, as UZ MEILE bigsmile.gif o kam ir kokia ta meile cia nuo kiekvieno supratimo priklauso.. vienam meile- moteris apsizergus vyra, kitam meile- vaikiukas su balioneliu rankutej, treciam- dvi gelytes susiglaude "galvomis".. va cia ir duokit green light savo fantazijai 4u.gif
vsio baigiau karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 01, 15:12)
blink.gif  blink.gif  biggrin.gif  kad tik prieš skirybas iš namu su visu kranu neišmestu blink.gif  lotuliukas.gif
man atrodo viskas gaunasi nu blyn ikeliu i PC ir š...nebesuprantu
maniau,kad vonioj per tamsu tada pasiemiau lekste ir saukteli ir pradejau lasinti is saukstelio.nu vistiek kazkas negerai.visas funkcijas kankinau.paskutines foto lasiuku man gaunasi su tokiu kaip dumu blink.gif nezinau kaip paaiskint.Merginos jus su makro fotkinat?
man labai triuksmai matosi visose foto doh.gif kas negerai?

Oj negaliu kaip juokinga, taip ir isivaizduoju kaip su kranu stovi gatveje lotuliukas.gif

Gal idek nuotrauka cia su exif'u, nes kol nuotraukos nematom, tai sunku ka ir patarti ax.gif
Atsakyti