Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

labas 4u.gif

na ir priplepejot doh.gif savaitgali sunku prie kompo prieit, tai ir skaitymo yra dry.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 10:46)
nesisaipom, man irgi matosi vyras ir moteris biggrin.gif

bigsmile.gif geras tikrai matosi thumbup.gif

wacko.gif kaip reiks kaiusiniams balsus paskirstyt, tai nezinau doh.gif
Atsakyti
Almante k su gimtadieniu tave happybday.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu Almante K 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 01, 13:05)
wacko.gif kaip reiks kaiusiniams balsus paskirstyt, tai nezinau  doh.gif

Tikrai bus sunku unsure.gif Labai daug gerų darbų yra, kažin kaip reiks išsitekt su 5 balais mastau.gif
Atsakyti
jau lasu laseliu pridejot bigsmile.gif as irgi bandziau,tai tikrai ner taip ir sudetinga ,tik va su fokusu daugiau vargo doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif nzn kiausu begale teks kazka mastyt g.gif nors turiu favoritus wub.gif tik ju daugoka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

oi atsilikau as nuo Jusu doh.gif , sudege mano kompas, tai pora savaiciu buvau atitrukus nuo pasaulio doh.gif Teko pirktis nauja.

Oi net nepamenu ties kuria tema baigiau, berods dariau ND baldus kiausus, bet taip ir nepadariau. Ar dar nevelu?
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 02 01, 13:32)
Sveikutes,

oi atsilikau as nuo Jusu  doh.gif , sudege mano kompas, tai pora savaiciu buvau atitrukus nuo pasaulio  doh.gif Teko pirktis nauja.

Oi net nepamenu ties kuria tema baigiau, berods dariau ND baldus kiausus, bet taip ir nepadariau. Ar dar nevelu?

Iki siandien 22h dar gali suspeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 01, 13:33)
Iki siandien 22h dar gali suspeti mirksiukas.gif

o gal galit priminti prisijungima i fotki.com, nepamenu, anam kompe buvo automatiskai jau suvesta
Atsakyti
Siulau dar apsitart, kaip mes suprantam savoka "jausmai" ... g.gif ar imam tik meile/draugyste, ar ir neigiamus jausmus... g.gif ir ar i ta jausmu savoka ieina emocijos...

zodziu reiktu siek tiek susikontretint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 13:36)
Siulau dar apsitart, kaip mes suprantam savoka "jausmai" ...  g.gif  ar imam tik meile/draugyste, ar ir neigiamus jausmus... g.gif  ir ar i ta jausmu savoka ieina emocijos...

zodziu reiktu siek tiek susikontretint smile.gif

Man irgi labai butu idomu suzinoti ax.gif
Atsakyti
Nepasveikinau Almantes su gimtadieniu blush2.gif happybday.gif

gal ir emocijas priskiriam prie jausmu g.gif
Atsakyti