Almante, su gimtadieniu!!!!!!!!
Eisiu peržvelgt kiaušus, bet jau kaip sunku išsirinkt...
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)
sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri (prasom nesisaipyti ) NORS FOKUSAS galetu but geresnis
nesisaipom, man irgi matosi vyras ir moteris
balsavimas nuo ryt ryto, taip?
as tyliai skaitau saunu lasiuku prigaudet pabandziau ant greicio, nepavyko krano "pralasint", kai pavyko, lasiukai nesigavo vyras pasiule atnest is lauko ledo ir man dienos sviesoj patirpdy ji
Labas rytas
Almante_k, su gimtadieniu!
Edeva, ir aš matau figūras
Aš tai irgi viena sergu šita liga. Gal ir gerai, nėra konkurencijos prie aparato
Eisiu bandyt pratęst ND, jei priimat vakarykštį darbelį prie dirbtinio apšvietimo
Almante_k, su gimtadieniu!
Edeva, ir aš matau figūras
Aš tai irgi viena sergu šita liga. Gal ir gerai, nėra konkurencijos prie aparato
Eisiu bandyt pratęst ND, jei priimat vakarykštį darbelį prie dirbtinio apšvietimo
QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 10:46)
as tyliai skaitau saunu lasiuku prigaudet pabandziau ant greicio, nepavyko krano "pralasint", kai pavyko, lasiukai nesigavo vyras pasiule atnest is lauko ledo ir man dienos sviesoj patirpdy ji
del ledo tai gera mintis. Pakabint kur virs dubenelio ir gaudyt kai prades varvet
Almante :
a pasiutot jus visai sitiek sveikinimu aciu jums labai is kur jus zinot kad mano gimce? vat idomu ar MB prisimins apie sia diena ar ne
Edevos lasiukai nerealus, tokie hm... net nemoku nusakyt, man melyna visada asocijuojasi su svariu skaidriu vandeniu, gal neveltui baseinai dazomi melynai, nu bet cia tai pasaka
Edevos lasiukai nerealus, tokie hm... net nemoku nusakyt, man melyna visada asocijuojasi su svariu skaidriu vandeniu, gal neveltui baseinai dazomi melynai, nu bet cia tai pasaka
Gimtadieniai yra Sm kalendoriuj...
bet dar yra toks protingas dalykas - Skype katras iskart po vidurnakcio pradeda mojuot raudonom veliavelem
bet dar yra toks protingas dalykas - Skype katras iskart po vidurnakcio pradeda mojuot raudonom veliavelem
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 12:00)
Gimtadieniai yra Sm kalendoriuj...
aaa as mazai kur lankausi, tik keliose pagrindinese temose, tai ne viska zinau, nors SM nare esu nuo 2005uju
dar norejau paklaust o kaip bus galima balsuot uz nuotrauka, kur savo balsa irasyt?
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 12:09)
aaa as mazai kur lankausi, tik keliose pagrindinese temose, tai ne viska zinau, nors SM nare esu nuo 2005uju
dar norejau paklaust o kaip bus galima balsuot uz nuotrauka, kur savo balsa irasyt?
tai komentaruose po nuotraukom - parasysi, kad sitai foto duodu tiek ir tiek balu
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)
sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri (prasom nesisaipyti
nu bent jau moteris su atsikišusiu užpakaliuku tikrai labai gerai matosi
QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 10:46)
vyras pasiule atnest is lauko ledo ir man dienos sviesoj patirpdy ji
ale kur jūs tokių vyrų randat???
QUOTE(Sadi @ 2009 02 01, 12:27)
man irgi kyla toks klausimas
maniskis tai daugiau konkuruoja su fotiku ir pc del mano demesio, nei kad domisi , kaip ka ir is ko as isgaunu fotografuodama
maniskis didziausias mano foto kritikas
o kas skaiciuos balsus
o kas skaiciuos balsus
nu kaip nors bendrom pajegom suskaiciuosim