Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

Almante, su gimtadieniu!!!!!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Eisiu peržvelgt kiaušus, bet jau kaip sunku išsirinkt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)
sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri  cool.gif (prasom nesisaipyti  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) NORS FOKUSAS galetu but geresnis  schmoll.gif
user posted image

nesisaipom, man irgi matosi vyras ir moteris biggrin.gif

balsavimas nuo ryt ryto, taip?

as tyliai skaitau blush2.gif saunu lasiuku prigaudet wub.gif pabandziau ant greicio, nepavyko krano "pralasint", kai pavyko, lasiukai nesigavo doh.gif vyras pasiule atnest is lauko ledo ir man dienos sviesoj patirpdy ji bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Almante_k, su gimtadieniu! 4u.gif

Edeva, ir aš matau figūras 4u.gif

Aš tai irgi viena sergu šita liga. Gal ir gerai, nėra konkurencijos prie aparato lotuliukas.gif

Eisiu bandyt pratęst ND, jei priimat vakarykštį darbelį prie dirbtinio apšvietimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 10:46)

as tyliai skaitau blush2.gif saunu lasiuku prigaudet wub.gif pabandziau ant greicio, nepavyko krano "pralasint", kai pavyko, lasiukai nesigavo doh.gif vyras pasiule atnest is lauko ledo ir man dienos sviesoj patirpdy ji bigsmile.gif  biggrin.gif

del ledo tai gera mintis. Pakabint kur virs dubenelio ir gaudyt kai prades varvet thumbup.gif

Almante happybday.gif:
Atsakyti
a pasiutot jus visai blink.gif blink.gif sitiek sveikinimu doh.gif aciu jums labai is kur jus zinot kad mano gimce? blush2.gif alc.gif vat idomu ar MB prisimins apie sia diena ar ne
Edevos lasiukai nerealus, tokie hm... net nemoku nusakyt, man melyna visada asocijuojasi su svariu skaidriu vandeniu, gal neveltui baseinai dazomi melynai, nu bet cia tai pasaka wub.gif
Atsakyti
Gimtadieniai yra Sm kalendoriuj... biggrin.gif

bet dar yra toks protingas dalykas - Skype biggrin.gif katras iskart po vidurnakcio pradeda mojuot raudonom veliavelem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 12:00)
Gimtadieniai yra Sm kalendoriuj...  biggrin.gif 

bet dar yra toks protingas dalykas - Skype  biggrin.gif  katras iskart po vidurnakcio pradeda mojuot raudonom veliavelem  biggrin.gif

aaa blush2.gif as mazai kur lankausi, tik keliose pagrindinese temose, tai ne viska zinau, nors SM nare esu nuo 2005uju doh.gif
dar norejau paklaust o kaip bus galima balsuot uz nuotrauka, kur savo balsa irasyt?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 01, 12:09)
aaa blush2.gif as mazai kur lankausi, tik keliose pagrindinese temose, tai ne viska zinau, nors SM nare esu nuo 2005uju  doh.gif
dar norejau paklaust o kaip bus galima balsuot uz nuotrauka, kur savo balsa irasyt?

tai komentaruose po nuotraukom - parasysi, kad sitai foto duodu tiek ir tiek balu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)
sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri  cool.gif (prasom nesisaipyti  thumbup.gif 

nu bent jau moteris su atsikišusiu užpakaliuku tikrai labai gerai matosi thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 02 01, 10:46)
vyras pasiule atnest is lauko ledo ir man dienos sviesoj patirpdy ji bigsmile.gif  biggrin.gif

ale kur jūs tokių vyrų randat???
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 01, 12:27)

ale kur jūs tokių vyrų randat???

man irgi kyla toks klausimas g.gif biggrin.gif

maniskis tai daugiau konkuruoja su fotiku ir pc del mano demesio, nei kad domisi , kaip ka ir is ko as isgaunu fotografuodama biggrin.gif
Atsakyti
maniskis didziausias mano foto kritikas lotuliukas.gif doh.gif

o kas skaiciuos balsus biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip nors bendrom pajegom suskaiciuosim biggrin.gif
Atsakyti