MB lašiukus fotkina pasidejo stiklinę vandens, mėto visokius daiktus ir gaudo aišku, ant auto
QUOTE(Peledike @ 2009 01 31, 22:55)
MB lašiukus fotkina pasidejo stiklinę vandens, mėto visokius daiktus ir gaudo aišku, ant auto
geras
Ir man su vyru pasiseke Paprastai tai as fotkinu,fotkinu ir pradedu niurzgeti,kad neiseina.Tas aisku aiskina,kad iseina As tada jam jusu foto tik obas ir parodau,sakau pasiziurek kaip panos duoda.Tada as jau nematau fotiko kokia valanda,nes MB isijuosias fotkina,fotkina,tada paklausia kaip ta Light box padaryti ir t.t.O kai as sakau,kad reikia,tai tada kazkaip neisgirsta,bet kaip jam neiseina,tada viskas staigiai buna padaryta
oj negaliu... nu tie vyrai
uzsikrete.
maniskiui tai negresia, nes lyga auto...
Almante_k - su gimtadieniu Grazios tau ateinancios dienos
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 21:48)
ai ir dar noriu pasiulyti po balsavimo ne tik pasirasyt po foto, bet ir parodyt ar tenai, ar cia originala be jokio apdirbimo...
aš dar siūlyčiau balsuojant rašyti kodėl balsuom (ta prasme už ką siriam balus)
QUOTE(inesaS @ 2009 01 31, 23:01)
Ir man su vyru pasiseke Paprastai tai as fotkinu,fotkinu ir pradedu niurzgeti,kad neiseina.Tas aisku aiskina,kad iseina As tada jam jusu foto tik obas ir parodau,sakau pasiziurek kaip panos duoda.Tada as jau nematau fotiko kokia valanda,nes MB isijuosias fotkina,fotkina,tada paklausia kaip ta Light box padaryti ir t.t.O kai as sakau,kad reikia,tai tada kazkaip neisgirsta,bet kaip jam neiseina,tada viskas staigiai buna padaryta
ale kaip jums pasisekė... aš vis bandau įtraukt, rodau kiaušus, ale kažkaip nekabina maniškio
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 00:03)
Almante_k - su gimtadieniu Grazios tau ateinancios dienos
Labas rytas ,
Oj prisijuokiau Reikia ir kranus po truputį atnaujinti
Almante_k - su tortadieniu
QUOTE(RamuteS @ 2009 01 31, 18:18)
Sveiki,
O as vakar vel prisidirbau befotkindama lasiukus . Reguliavau krana kad lasetu , kol nulauziau rankenele. vanduo kad pradejo bekt nesustodamas, gerai kad vyras dirba netoli ir galejo grait namo grizt uzsukt kranus To pasekoje vaziavom siandien naujo krano pirkt voniai. Na bant jau nebereikes nuotraukose nukirpinet ciaupo, bus naujas grazus blizgantis
Tuoj vyras man uzdraus namu darbus atlikinet
O as vakar vel prisidirbau befotkindama lasiukus . Reguliavau krana kad lasetu , kol nulauziau rankenele. vanduo kad pradejo bekt nesustodamas, gerai kad vyras dirba netoli ir galejo grait namo grizt uzsukt kranus To pasekoje vaziavom siandien naujo krano pirkt voniai. Na bant jau nebereikes nuotraukose nukirpinet ciaupo, bus naujas grazus blizgantis
Tuoj vyras man uzdraus namu darbus atlikinet
Oj prisijuokiau Reikia ir kranus po truputį atnaujinti
Almante_k - su tortadieniu
Almante_k, su Gimtadieniu!!!
Pritariu Sadi minciai, kad pasirasom, kodel tiek ar kitiek balu skiriam.
O del nuotrauku idejimo - itikinot.
Su lasiukais reiks galva pasukti, ka daryti, kad nuotrauka kiek skirtusi nuo kitu. Ko gero kokybe bus labai labai didelis kriterijus.
Fainos jusu fotografavimo istorijos.
Mano namiskiams tai "dzin" kai as ka fotografuoju. Nebent tik is pradziu, pamate, kad fotografuoju kiausini ar su aparatu nusikeliau i vonia, saipesi. Bet daugiau tai jiems - vienodai. Mergicka musu prie meno, bet vos prisikvieciu nuomone apie nuotrauka pasakyti.
Akies vokas istino... Sakiau, gal i miska nueisiu-grazi diena nusimato... Bet dabar susilaikysiu.
Pritariu Sadi minciai, kad pasirasom, kodel tiek ar kitiek balu skiriam.
O del nuotrauku idejimo - itikinot.
Su lasiukais reiks galva pasukti, ka daryti, kad nuotrauka kiek skirtusi nuo kitu. Ko gero kokybe bus labai labai didelis kriterijus.
Fainos jusu fotografavimo istorijos.
Mano namiskiams tai "dzin" kai as ka fotografuoju. Nebent tik is pradziu, pamate, kad fotografuoju kiausini ar su aparatu nusikeliau i vonia, saipesi. Bet daugiau tai jiems - vienodai. Mergicka musu prie meno, bet vos prisikvieciu nuomone apie nuotrauka pasakyti.
Akies vokas istino... Sakiau, gal i miska nueisiu-grazi diena nusimato... Bet dabar susilaikysiu.
labas rytas
parodysiu ir savo lasiukus nera idealus mokintis dar laaabai daug bet manau pirmas bandymas puse velnio su seseliais bandau dabar kovoti bet nelabai gaunasi
srovele
efix
Flash Used: Yes (manual)
Focal Length: 42.0mm
Exposure Time: 0.067 s (1/15)
Aperture: f/5.6
ISO Equiv.: 800
Exposure Bias: 2.30
Whitebalance: Manual
Metering Mode: spot
Exposure: shutter priority (semi-auto)
Exposure Mode: Manual
sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri (prasom nesisaipyti ) NORS FOKUSAS galetu but geresnis
efix
Papildyta:
Almante_K su tortadieniu :
parodysiu ir savo lasiukus nera idealus mokintis dar laaabai daug bet manau pirmas bandymas puse velnio su seseliais bandau dabar kovoti bet nelabai gaunasi
srovele
efix
sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri (prasom nesisaipyti ) NORS FOKUSAS galetu but geresnis
efix
Papildyta:
Almante_K su tortadieniu :
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)
Antroj nuotraukytėj aš irgi matau moters ir vyro siluetus , bet man norėtūsi matyti ryškesnius lašelius Pažiūrėjau į exif'ą, tai kažkaip užkliuvo per ilgas išlaikymas, pabandyk fotografuoti su trumpesniu