Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

MB lašiukus fotkina lotuliukas.gif pasidejo stiklinę vandens, mėto visokius daiktus ir gaudo lotuliukas.gif aišku, ant auto hihihi.gif
Atsakyti
Nu kaip nors reikes ivertinti doh.gif Nu bet sunku bus, turbut nemaziau nei kiausinius fotkinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 31, 22:55)
MB lašiukus fotkina  lotuliukas.gif  pasidejo stiklinę vandens, mėto visokius daiktus ir gaudo  lotuliukas.gif  aišku, ant auto  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras biggrin.gif
Atsakyti
MB lašiukus fotkina  lotuliukas.gif  pasidejo stiklinę vandens, mėto visokius daiktus ir gaudo  lotuliukas.gif  aišku, ant auto  hihihi.gif

lotuliukas.gif Ir man su vyru pasiseke doh.gif Paprastai tai as fotkinu,fotkinu ir pradedu niurzgeti,kad neiseina.Tas aisku aiskina,kad iseina doh.gif As tada jam jusu foto tik obas ir parodau,sakau pasiziurek kaip panos duoda.Tada as jau nematau fotiko kokia valanda,nes MB isijuosias fotkina,fotkina,tada paklausia kaip ta Light box padaryti ir t.t.O kai as sakau,kad reikia,tai tada kazkaip neisgirsta,bet kaip jam neiseina,tada viskas staigiai buna padaryta doh.gif
Atsakyti
oj negaliu... nu tie vyrai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

uzsikrete. hihihi.gif

maniskiui tai negresia, nes lyga auto... tongue.gif
Atsakyti
Almante_k - su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Grazios tau ateinancios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 21:48)
ai ir dar noriu pasiulyti po balsavimo ne tik pasirasyt po foto, bet ir parodyt ar tenai, ar cia originala be jokio apdirbimo...  ax.gif

aš dar siūlyčiau balsuojant rašyti kodėl balsuom (ta prasme už ką siriam balus)

QUOTE(inesaS @ 2009 01 31, 23:01)
lotuliukas.gif Ir man su vyru pasiseke doh.gif Paprastai tai as fotkinu,fotkinu ir pradedu niurzgeti,kad neiseina.Tas aisku aiskina,kad iseina doh.gif As tada jam jusu foto tik obas ir parodau,sakau pasiziurek kaip panos duoda.Tada as jau nematau fotiko kokia valanda,nes MB isijuosias fotkina,fotkina,tada paklausia kaip ta Light box padaryti ir t.t.O kai as sakau,kad reikia,tai tada kazkaip neisgirsta,bet kaip jam neiseina,tada viskas staigiai buna padaryta doh.gif

ale kaip jums pasisekė... aš vis bandau įtraukt, rodau kiaušus, ale kažkaip nekabina maniškio doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 01, 00:03)
Almante_k - su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Grazios tau ateinancios dienos  4u.gif

happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

QUOTE(RamuteS @ 2009 01 31, 18:18)
Sveiki,
O as vakar vel prisidirbau befotkindama lasiukus  doh.gif . Reguliavau krana kad lasetu , kol nulauziau rankenele. vanduo kad pradejo bekt nesustodamas, gerai kad vyras dirba netoli ir galejo grait namo grizt uzsukt kranus  doh.gif To pasekoje vaziavom siandien naujo krano pirkt voniai. Na bant jau nebereikes nuotraukose nukirpinet ciaupo, bus naujas grazus blizgantis  biggrin.gif
Tuoj vyras man uzdraus namu darbus atlikinet  rolleyes.gif

Oj prisijuokiau lotuliukas.gif Reikia ir kranus po truputį atnaujinti lotuliukas.gif

Almante_k - su tortadieniu happybday.gif birthday.gif

Atsakyti
Almante_k, su Gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pritariu Sadi minciai, kad pasirasom, kodel tiek ar kitiek balu skiriam.

O del nuotrauku idejimo - itikinot. 4u.gif smile.gif
Su lasiukais reiks galva pasukti, ka daryti, kad nuotrauka kiek skirtusi nuo kitu. biggrin.gif Ko gero kokybe bus labai labai didelis kriterijus.

Fainos jusu fotografavimo istorijos. lotuliukas.gif
Mano namiskiams tai "dzin" kai as ka fotografuoju. Nebent tik is pradziu, pamate, kad fotografuoju kiausini ar su aparatu nusikeliau i vonia, saipesi. Bet daugiau tai jiems - vienodai. biggrin.gif Mergicka musu prie meno, bet vos prisikvieciu nuomone apie nuotrauka pasakyti. doh.gif

Akies vokas istino... verysad.gif Sakiau, gal i miska nueisiu-grazi diena nusimato... Bet dabar susilaikysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 01 vasario 2009 - 09:57
4u.gif labas rytas

parodysiu ir savo lasiukus blush2.gif nera idealus mokintis dar laaabai daug bet manau pirmas bandymas puse velnio blush2.gif su seseliais bandau dabar kovoti bet nelabai gaunasi blush2.gif

srovele
user posted image

efix
Flash Used: Yes (manual)
Focal Length: 42.0mm
Exposure Time: 0.067 s (1/15)
Aperture: f/5.6
ISO Equiv.: 800
Exposure Bias: 2.30
Whitebalance: Manual
Metering Mode: spot
Exposure: shutter priority (semi-auto)
Exposure Mode: Manual

sita man patiko,nes turiu lakia vaizduote ir joje iziuriu vyra ir moteri cool.gif (prasom nesisaipyti thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) NORS FOKUSAS galetu but geresnis schmoll.gif
user posted image
efix
Focal Length: 42.0mm
Exposure Time: 0.067 s (1/15)
Aperture: f/5.6
ISO Equiv.: 800
Exposure Bias: 2.30
Whitebalance: Manual
Metering Mode: spot
Exposure: shutter priority (semi-auto)
Exposure Mode: Manual

Papildyta:
Almante_K su tortadieniu happybday.gif: birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 01, 10:04)
parodysiu ir savo lasiukus  blush2.gif nera idealus mokintis dar laaabai daug bet manau pirmas bandymas puse velnio  blush2.gif su seseliais bandau dabar kovoti bet nelabai gaunasi  blush2.gif

Antroj nuotraukytėj aš irgi matau moters ir vyro siluetus bigsmile.gif , bet man norėtūsi matyti ryškesnius lašelius ax.gif Pažiūrėjau į exif'ą, tai kažkaip užkliuvo per ilgas išlaikymas, pabandyk fotografuoti su trumpesniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 01 vasario 2009 - 10:10