Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

gal, sakau, neofftopicinam rolleyes.gif gal kam reikia Digital art photography for dummies pdf formate anglu kalba? anakart klausiau bet niekas neatsiliepe, sakau gal nepastebejo mano posto g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:44)
gal, sakau, neofftopicinam  rolleyes.gif gal kam reikia Digital art photography for dummies pdf formate anglu kalba? anakart klausiau bet niekas neatsiliepe, sakau gal nepastebejo mano posto g.gif

duok bigsmile.gif skype astapetra
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 31, 13:07)
Tavo wb labai apetitnai atrodo. Net uzsinorejau kiausinuko su krapiukais.  biggrin.gif

Kiausukus dar teks issivirt ir issilukstent tongue.gif

Aciu uz pasvordus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:50)
duok  bigsmile.gif  skype astapetra

prijungiau tave prie skaipo bet pas mane issiuntimas letas, gal sakau per koki megaupload bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:58)
prijungiau tave prie skaipo bet pas mane issiuntimas letas, gal sakau per koki megaupload bandyt g.gif

as gi sedziu ir laukiu taves... pasirodo skype tai aktyvuotas dukters... doh.gif biggrin.gif dabar persijungiau i savo... ax.gif o didelis ten failas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:44)
gal, sakau, neofftopicinam  rolleyes.gif gal kam reikia Digital art photography for dummies pdf formate anglu kalba? anakart klausiau bet niekas neatsiliepe, sakau gal nepastebejo mano posto g.gif

As irgi noriu blush2.gif Skype Arija1176
Atsakyti
Mergeles mielos, gal tikrai as ikelsiu i koki tai uploadu tinklapi ir cia idesiu linka? pas mane labai stabdo skype, stai Peperoni parasiau 4 zinutes o man raso kad jos dar neissiustos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 13:09)
Mergeles mielos, gal tikrai as ikelsiu i koki tai uploadu tinklapi ir cia idesiu linka? pas mane labai stabdo skype, stai Peperoni parasiau 4 zinutes o man raso kad jos dar neissiustos sad.gif

as isvis taves nematau, t.y. rodo kaip atsijungusia... unsure.gif jo - geriau tada kur nors ikelk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 13:11)
as isvis taves nematau, t.y. rodo kaip atsijungusia...  unsure.gif  jo - geriau tada kur nors ikelk smile.gif

man rodo kad tu nepasiekiama biggrin.gif siaip as isijungus nematoma rezima smile.gif bet ne tame esme. pradejau kelti i rapidshare o ten jau 5 min rodo kad sending request doh.gif taip kad su issiuntimais pas mane problema, reikes kiek palaukti, anyway, verta wink.gif
Atsakyti
Aš tikrai mielai priimu visas fotografines knygas biggrin.gif Labai laukiu almantes upluado ax.gif

Tuojau sukelsiu savo lašiukus... Tik vanduo purvinas bėga pas mus g.gif

Offtopic:
Aš irgi rankdarbiauju.. Bent rankdarbiaudavau... Į supermamos renkdarbių skyrelį jau patingėjau eiti ax.gif Ir ne mezgiau, o vėliau ir peltakiavau, paišydavau.. Maždaug su veidrodžio įsigijimu nebegaliu prisėst rimčiau prie stalo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 31 sausio 2009 - 13:57
Rodau lašiukus:

user posted image

user posted image

user posted image

Nenurimsiu, kol nepadarysiu gražios ir tinkamos rėminimui foto biggrin.gif
Atsakyti
Kokie lašiukai bigsmile.gif bigsmile.gif kaip faina bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti