gal, sakau, neofftopicinam gal kam reikia Digital art photography for dummies pdf formate anglu kalba? anakart klausiau bet niekas neatsiliepe, sakau gal nepastebejo mano posto
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:44)
gal, sakau, neofftopicinam gal kam reikia Digital art photography for dummies pdf formate anglu kalba? anakart klausiau bet niekas neatsiliepe, sakau gal nepastebejo mano posto
duok skype astapetra
QUOTE(linole @ 2009 01 31, 13:07)
Tavo wb labai apetitnai atrodo. Net uzsinorejau kiausinuko su krapiukais.
Kiausukus dar teks issivirt ir issilukstent
Aciu uz pasvordus
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:50)
prijungiau tave prie skaipo bet pas mane issiuntimas letas, gal sakau per koki megaupload bandyt
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:58)
prijungiau tave prie skaipo bet pas mane issiuntimas letas, gal sakau per koki megaupload bandyt
as gi sedziu ir laukiu taves... pasirodo skype tai aktyvuotas dukters... dabar persijungiau i savo... o didelis ten failas?
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:44)
As irgi noriu Skype Arija1176
Mergeles mielos, gal tikrai as ikelsiu i koki tai uploadu tinklapi ir cia idesiu linka? pas mane labai stabdo skype, stai Peperoni parasiau 4 zinutes o man raso kad jos dar neissiustos
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 13:09)
Mergeles mielos, gal tikrai as ikelsiu i koki tai uploadu tinklapi ir cia idesiu linka? pas mane labai stabdo skype, stai Peperoni parasiau 4 zinutes o man raso kad jos dar neissiustos
as isvis taves nematau, t.y. rodo kaip atsijungusia... jo - geriau tada kur nors ikelk
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 13:11)
as isvis taves nematau, t.y. rodo kaip atsijungusia... jo - geriau tada kur nors ikelk
man rodo kad tu nepasiekiama siaip as isijungus nematoma rezima bet ne tame esme. pradejau kelti i rapidshare o ten jau 5 min rodo kad sending request taip kad su issiuntimais pas mane problema, reikes kiek palaukti, anyway, verta
Aš tikrai mielai priimu visas fotografines knygas Labai laukiu almantes upluado
Tuojau sukelsiu savo lašiukus... Tik vanduo purvinas bėga pas mus
Offtopic:
Aš irgi rankdarbiauju.. Bent rankdarbiaudavau... Į supermamos renkdarbių skyrelį jau patingėjau eiti Ir ne mezgiau, o vėliau ir peltakiavau, paišydavau.. Maždaug su veidrodžio įsigijimu nebegaliu prisėst rimčiau prie stalo
Tuojau sukelsiu savo lašiukus... Tik vanduo purvinas bėga pas mus
Offtopic:
Aš irgi rankdarbiauju.. Bent rankdarbiaudavau... Į supermamos renkdarbių skyrelį jau patingėjau eiti Ir ne mezgiau, o vėliau ir peltakiavau, paišydavau.. Maždaug su veidrodžio įsigijimu nebegaliu prisėst rimčiau prie stalo
Kokie lašiukai kaip faina