Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 11 tema

as tai kiausinius dar kankinu hihihi.gif

Zuzu 4u.gif nu labai orginalus bigsmile.gif ir gerai atliktas nd thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:48)
gerai atliktas nd  thumbup.gif

labai jau tu slaptazodziu noriu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 31, 11:35)

Realyzuosis, tik reikia uzsikabint, i siek tiek laisvesnio laiko rast, nes labau uztraukia.  mirksiukas.gif

Labas rytas. 4u.gif

pas mus dabar liuciu ir beprotisku veju sezonas, nelabai ka ir benuveiksi lauke mirksiukas.gif gal sakau reiktu kokiu makro kadru padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 31, 12:54)
labai jau tu slaptazodziu noriu blush2.gif  ax.gif

Ar jau atsiunte kas?

Tavo wb labai apetitnai atrodo. Net uzsinorejau kiausinuko su krapiukais. biggrin.gif
Blyn, mano balti kiausiniai is galiojimo isejo... doh.gif Einu bent pafotografuosiu paskutini karta. rolleyes.gif

Vakar buvau pas drauge sveciuose. Siek tiek alc.gif abi Ji man savo nuotraukas pasirode. Tai man liezuvis kiek atsirises jau buvo, tad emiau kritikuoti wb, nukirstas galunes, kompozicijas. Ji net isizeide. Blyn, galvoju, reiks kontroliuoti save. blush2.gif Nes tikrai kitoks nuotrauku vertinimas, kai pradejome mokytis cia.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 31, 12:07)
Ar jau atsiunte kas?

Tavo wb labai apetitnai atrodo. Net uzsinorejau kiausinuko su krapiukais.  biggrin.gif
Blyn, mano balti kiausiniai is galiojimo isejo...  doh.gif Einu bent pafotografuosiu paskutini karta.  rolleyes.gif

Vakar buvau pas drauge sveciuose. Siek tiek alc.gif abi Ji man savo nuotraukas pasirode. Tai man liezuvis kiek atsirises jau buvo, tad emiau kritikuoti wb, nukirstas galunes, kompozicijas.  Ji net isizeide. Blyn, galvoju, reiks kontroliuoti save.  blush2.gif Nes tikrai kitoks nuotrauku vertinimas, kai pradejome mokytis cia.

lotuliukas.gif tau prasideda profesine liga lotuliukas.gif

as stengiuos patylet visada... nors i fotkes tikrai kitaip ziuriu, nei anksciau.... biggrin.gif

jau issiunciau pswd Zuzu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 31 sausio 2009 - 12:09
taip, su tuo komentavimu geriau susilaikyt. mano draugai krikstijo savo mergyte ir samde neprofesionalia fotografe. kol ziurinejau nuotraukas, maciau kad kazkas netaip, paskui kai pasake kad fotografe neprofesionali, iskart supratau kur suo pakastas. kai kuriose nuotraukose net nematyti geros kompozicijos, ziniu apie diafragma irgi nulis. pakomentavau kelias nuotraukas, tai maciau kad drauge tik visa tai karciai nurijo blush2.gif dabar sakiau, jei komentuosiu, tai tik VIENA foto, arba tik viena klaida ir tik viena karta biggrin.gif
Atsakyti
Jo, pritariu, ypac apie progines reik patylet... nes kokios bebutu kokybes - vis vien labai brangios tos foto zmonems... ax.gif

poster_offtopic.gif vakar gi bludijau po pirstiniu temas SM ziuriu matytas avataras... ogi Almante_k bigsmile.gif as ir galvoju, kad kazkur man matyta... mastau.gif biggrin.gif tie rankdarbiai kazkaip i fotografavima daugeli patrauke... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 13:25)
poster_offtopic.gif  vakar gi bludijau po pirstiniu temas SM ziuriu  matytas avataras... ogi Almante_k  bigsmile.gif  as ir galvoju, kad kazkur man matyta... mastau.gif  biggrin.gif  tie rankdarbiai kazkaip i fotografavima daugeli patrauke...  bigsmile.gif

Jungiuosi prie pradedanciu fotografuoti rankdarbiu megeju. biggrin.gif Dabar mazai mezgu, nes daugiau fotografuoju. mirksiukas.gif Skraiste turiu ideti, bet nevykusiai nufotografavau. blush2.gif Nekyla ranka deti.

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:25)
Jo, pritariu, ypac apie progines reik patylet... nes kokios bebutu kokybes - vis vien labai brangios tos foto zmonems... ax.gif
poster_offtopic.gif  vakar gi bludijau po pirstiniu temas SM ziuriu  matytas avataras... ogi Almante_k  bigsmile.gif  as ir galvoju, kad kazkur man matyta... mastau.gif  biggrin.gif  tie rankdarbiai kazkaip i fotografavima daugeli patrauke...  bigsmile.gif

as vis dar atsimenu ta tavo nerta bliuskute su kapisonu, ir vis dar ketinu nusinerti ,aisku po begales kitu darbu biggrin.gif o siaip nuo vaikystes myliu siuos abu uzsiemimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 31, 11:19)
Kaip nervuoja photobucketas aggressive.gif jau vakar sukeliau nd, sumazinau o vis dar dideles foto kai dedu i sm..
nu ka "patampysiu" jums vaizda  tongue.gif
1. WB: custom/auto/lempa (apsviesta lempa)
user posted image
user posted image
user posted image

zuzu, labai jau apetitnai tavo kiausiniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
dabar netgi savo randarbius fotkindama ziuriu kad butu gerai sukomponuota, geras WB ir fokusas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 01 31, 12:30)
Jungiuosi prie pradedanciu fotografuoti rankdarbiu megeju.  biggrin.gif Dabar mazai mezgu, nes daugiau fotografuoju.  mirksiukas.gif Skraiste turiu ideti, bet nevykusiai nufotografavau.  blush2.gif Nekyla ranka deti.

biggrin.gif drinks_cheers.gif as dabar i savo rankdarbiu galerija negaliu ziuret... blush2.gif kas blogiausia, kad daugelio darbu net perfotkint negaliu... unsure.gif

ir mezgimas per fotografavima labai jau nuosalej likes, bet reik kazkaip susiimt ... rolleyes.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:32)
as vis dar atsimenu ta tavo nerta bliuskute su kapisonu, ir vis dar ketinu nusinerti ,aisku po begales kitu darbu biggrin.gif o siaip nuo vaikystes myliu siuos abu uzsiemimus  wub.gif

biggrin.gif ach tai mes dar ir per az susirasinejom pasirodo... biggrin.gif blush2.gif sklerozija man... blush2.gif

as irgi tokia pat - nuo vaikystes rankdarbiauju... o fotografija lydejo nuo vaikystes, nes tetis siek tiek tuo uzsiiminejo.... ax.gif kuri laika nebuvo salygu tam, o dabar bandau pasivyt ta praleista laika... biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 31 sausio 2009 - 12:39