as tai kiausinius dar kankinu
Zuzu nu labai orginalus ir gerai atliktas nd
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:48)
gerai atliktas nd
labai jau tu slaptazodziu noriu
QUOTE(liamuna @ 2009 01 31, 11:35)
Realyzuosis, tik reikia uzsikabint, i siek tiek laisvesnio laiko rast, nes labau uztraukia.
Labas rytas.
pas mus dabar liuciu ir beprotisku veju sezonas, nelabai ka ir benuveiksi lauke gal sakau reiktu kokiu makro kadru padaryt
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 31, 12:54)
labai jau tu slaptazodziu noriu
Ar jau atsiunte kas?
Tavo wb labai apetitnai atrodo. Net uzsinorejau kiausinuko su krapiukais.
Blyn, mano balti kiausiniai is galiojimo isejo... Einu bent pafotografuosiu paskutini karta.
Vakar buvau pas drauge sveciuose. Siek tiek abi Ji man savo nuotraukas pasirode. Tai man liezuvis kiek atsirises jau buvo, tad emiau kritikuoti wb, nukirstas galunes, kompozicijas. Ji net isizeide. Blyn, galvoju, reiks kontroliuoti save. Nes tikrai kitoks nuotrauku vertinimas, kai pradejome mokytis cia.
QUOTE(linole @ 2009 01 31, 12:07)
Ar jau atsiunte kas?
Blyn, mano balti kiausiniai is galiojimo isejo... Einu bent pafotografuosiu paskutini karta.
Vakar buvau pas drauge sveciuose. Siek tiek abi Ji man savo nuotraukas pasirode. Tai man liezuvis kiek atsirises jau buvo, tad emiau kritikuoti wb, nukirstas galunes, kompozicijas. Ji net isizeide. Blyn, galvoju, reiks kontroliuoti save. Nes tikrai kitoks nuotrauku vertinimas, kai pradejome mokytis cia.
tau prasideda profesine liga
as stengiuos patylet visada... nors i fotkes tikrai kitaip ziuriu, nei anksciau....
jau issiunciau pswd Zuzu...
taip, su tuo komentavimu geriau susilaikyt. mano draugai krikstijo savo mergyte ir samde neprofesionalia fotografe. kol ziurinejau nuotraukas, maciau kad kazkas netaip, paskui kai pasake kad fotografe neprofesionali, iskart supratau kur suo pakastas. kai kuriose nuotraukose net nematyti geros kompozicijos, ziniu apie diafragma irgi nulis. pakomentavau kelias nuotraukas, tai maciau kad drauge tik visa tai karciai nurijo dabar sakiau, jei komentuosiu, tai tik VIENA foto, arba tik viena klaida ir tik viena karta
Jo, pritariu, ypac apie progines reik patylet... nes kokios bebutu kokybes - vis vien labai brangios tos foto zmonems...
vakar gi bludijau po pirstiniu temas SM ziuriu matytas avataras... ogi Almante_k as ir galvoju, kad kazkur man matyta... tie rankdarbiai kazkaip i fotografavima daugeli patrauke...
vakar gi bludijau po pirstiniu temas SM ziuriu matytas avataras... ogi Almante_k as ir galvoju, kad kazkur man matyta... tie rankdarbiai kazkaip i fotografavima daugeli patrauke...
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 13:25)
Jungiuosi prie pradedanciu fotografuoti rankdarbiu megeju. Dabar mazai mezgu, nes daugiau fotografuoju. Skraiste turiu ideti, bet nevykusiai nufotografavau. Nekyla ranka deti.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 31, 12:25)
Jo, pritariu, ypac apie progines reik patylet... nes kokios bebutu kokybes - vis vien labai brangios tos foto zmonems...
as vis dar atsimenu ta tavo nerta bliuskute su kapisonu, ir vis dar ketinu nusinerti ,aisku po begales kitu darbu o siaip nuo vaikystes myliu siuos abu uzsiemimus
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 31, 11:19)
Kaip nervuoja photobucketas jau vakar sukeliau nd, sumazinau o vis dar dideles foto kai dedu i sm..
nu ka "patampysiu" jums vaizda
1. WB: custom/auto/lempa (apsviesta lempa)
nu ka "patampysiu" jums vaizda
1. WB: custom/auto/lempa (apsviesta lempa)
zuzu, labai jau apetitnai tavo kiausiniai atrodo
dabar netgi savo randarbius fotkindama ziuriu kad butu gerai sukomponuota, geras WB ir fokusas
QUOTE(linole @ 2009 01 31, 12:30)
Jungiuosi prie pradedanciu fotografuoti rankdarbiu megeju. Dabar mazai mezgu, nes daugiau fotografuoju. Skraiste turiu ideti, bet nevykusiai nufotografavau. Nekyla ranka deti.
as dabar i savo rankdarbiu galerija negaliu ziuret... kas blogiausia, kad daugelio darbu net perfotkint negaliu...
ir mezgimas per fotografavima labai jau nuosalej likes, bet reik kazkaip susiimt ...
QUOTE(almantė_k @ 2009 01 31, 12:32)
as vis dar atsimenu ta tavo nerta bliuskute su kapisonu, ir vis dar ketinu nusinerti ,aisku po begales kitu darbu o siaip nuo vaikystes myliu siuos abu uzsiemimus
ach tai mes dar ir per az susirasinejom pasirodo... sklerozija man...
as irgi tokia pat - nuo vaikystes rankdarbiauju... o fotografija lydejo nuo vaikystes, nes tetis siek tiek tuo uzsiiminejo.... kuri laika nebuvo salygu tam, o dabar bandau pasivyt ta praleista laika...