Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 02 01, 13:24)
Koks čia pas tave sendintojas? Ar ne Rayher antik1 ir antik2??

Aš siūlau tau nieko nevalyti. Tiesiog paimk ir ant viršaus įtrink su aliejiniais dažais. Jei čia rayher sendintojas, tinka ir akriliniai. Žodžiu, uždėk nedidelį lašelį dažų ant paviršiaus ir pirštu lengvai sukamaisiais judesiais ištrink nedidelį plotelį, stengdamasi, kad kuo daugiau dažų užsiliktų įtrūkimuose. Tada su popierine nosinėle nuvalyk dažų perteklių, na ją vis kelis kartus perlenkdama ir valydama tik švaria puse. Tada vėl šalia kitą nedidelį plotelį taip įtrink, kol įtrinsi visą dėžutę. Turėk omeny, kad dažai paviršiui gali suteikti šiokį tokį atspalvį, na ji gali nebebūti tokia akinančiai balta.
Mano manymu čia tiktų tamsiai ruda arba žalia sumaišyta su ruda spalvos. Sėkmės smile.gif

rendintojas tai is artmanijos "antika 1" ir "antika 2"
kaip tik turiu tamsiai rudu akriliniu dazu,kai ismeginsiu butinai parodysiu kaip sekesi...aciu tau kuo nuosirdziausiai,jau buvau puolusi i nevilti 4u.gif
o kaip del to laikymo nelakavus kelias dienas?ar itrukimai nepasikeis?
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 02 01, 13:30)
o kaip del to laikymo nelakavus kelias dienas?ar itrukimai nepasikeis?

Na, dėl šito sendintojo negaliu pasakyt, nežinau.. Bet jei įtrinsi ir paliksi gal nieko baisaus. Net jei ir suskeldės toliau kažkiek, aiškiai matysi tik tuos įtrūkimus, kurie buvo įtrinti. Nors aš turbūt nerizikuočiau palikti nelakuotą. Bent jau nupurkščiau su sintetiniu kokį sluosknį smile.gif
Atsakyti
oi tai cia su artmanijos visai nesunku sudirbti....ir jei sendinimas praso akriliniu dazu, tai seseliai jau nelabai ir tinka.....
labai lengvai itrinsi ir isvalysi, gali nesibaiminti....
Papildyta:
artmanijos sendinimas toliau nebeskilineja....gali palikti nors ir savaite...(katik pas save patikrinau...stovi dar nelakuotas ilga laika...tikrai nieko), cia ne stamperia kuri paskui dar suskyla....
Atsakyti
prasau nepykti,bet kaip pirmam darbui tikrai daug klausimu kyla... blush2.gif
pabandziau kaip geleta jura ir patare,bet kilo toks klausimukas...kaip nuvalyti tai kas nenusivalo?man per daug purvina atrodo doh.gif murzina smile.gif
beto didelis jums aciu kad padedate 4u.gif
Atsakyti
truputeli palik ramybes busenoje, kad veltis nepradetu...ir matai jog sausa..nelimpa...gerai apspaudi su skudureliu ir patrini...ir nusivalys:)
Atsakyti
labai aciu tau Gabii__ uz objektyvu atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
jei su piktesneis dazais itrini..(cia tokie kurie sunkiai nusivalo:) tau reikia patrinti is jegos...bet siaip sis sendinimas nera jautrus, mazai kada veliasi, galima su juo labai nebijant elgtis....
Atsakyti
Aurelija, o tu patinos bespalvės vandens pagrindu gal turi?? Jei taip, tai gali pamaišyti akrilinius dažus su ja ir tada trinti. Ta spalva nesigaus tokia "macna". Arba kaip Gabii sakė, bandyk su skudurėliu pavalyt, tik nespausk labai, taip lengvai valyk, kad viso sendinimo nenutrintum.

Man taip per kursus buvo, kad kaip trynė išsigandus, kad išsimakliavos viskas, tai su visu sendinimu nuvarė lotuliukas.gif Visi vis kitaip supranta tą žodį "trinti".
Papildyta:
Žiūriu jau skirtingai su gabii patarinėt pradedam. Vienai švelniai, kitai iš jėgos.. lotuliukas.gif Pabandyk visaip, atrasi savo būdą mirksiukas.gif
Atsakyti
gėlėta jūrė zinok artmanijos sendinimui nereikia patinos...labai toks neryskus itrukimas gaunasi...issivalo...
sitas artmanijos dvikomponentis leidziasi valomas...
va rayheriui nieko patina, bet is sito labai lipa lauk ir nusivalo bevalant....
su situ elgiuosi taip is jegos...jis neskysta , iremi nagus i skudureli, ir nusitrina..smile.gif)))
nors aisku jei nepatiks su patina, galima iskart vel akrila deti....
Papildyta:
va jei rayheris butu...jei jo uzdedi daugiau ir didesnis skilimas buna...tai iremus nagus, kose nueina...o sitas toks bebaimis:))))))))
Atsakyti
lotuliukas.gif bebaimis, ot gerai thumbup.gif Su kitais tai cackintis reikia, glostyt... Ne duok dieve stipriau paspausi ar ne taip įtrinsi, tai ožius pradės rodyt... Nors man kitų ir įtrūkimai gražesni..
Joo, su patina, visai neryškūs įtrūkimai gaunasi, man nepatinka. Bet žinau, kad kai kuriem patinka.. Čia, žinai, kai žmogų gelbėji, tai visus žinomus, įmanomus ir neįmanomus variantus vardini lotuliukas.gif
Atsakyti
tai taip taip:)))))
man sis sendinimas is vis, toks savos gamybos atrodo:)))))
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 01, 08:33)
Nu ta parduotuve pati seniausia kaune mano ziniom tai per kelis metelius manau galejo susiruosti tinkamai  lotuliukas.gif

Nežinojau, kad pati seniausia, tai tada pasikartosiu, kad neverta pradėti internetinę prekybą, jei nesugebi suteikti kokybiškų paslaugų. Nesuprantu, kam atidaryti puslapį, jei jame tiek daug "bardako".
QUOTE(Anafora @ 2009 02 01, 11:47)
Aš irgi www.decoupage.lt nepatenkinta  schmoll.gif Užsisakiau padėkliukų, tai antra savaitė nei žinios - rašiau e-meila ir skype - iš pradžių bendravo, o paskui tiesiog ignoravo, spėju, kad dėl mažos užsakymo sumos (16lt  blush2.gif )
Iš bėdos nusipirkom Jyske  verysad.gif kamštinius padėkliukus, bet nežinau kaip juos apdirbti, ta prasme, jeigu iškart dažais tepsiu ar laikys? Nereikia kokio grunto ar ko. Gal kas darėte? ax.gif

Pas mane panaši situacija, tik suma didesnė, tai 1 kartą per savaitę duoda žinią, bet užsakymo vis tiek negaunu biggrin.gif
Ant Jysko padėkliukų dėčiau grunto (dėl šventos ramybės) smile.gif
QUOTE(gotte @ 2009 02 01, 12:05)
nu matai mesti lauk nenoriu  schmoll.gif , nes gaila dezutes, kuri dar gali pasitarnauti kaip puikus materiolas  biggrin.gif  naujam dekupazo darbeliui  g.gif
Teks kazka galvot paciai  g.gif ....

Dėžutės motyvai išdėstyti tikrai gražiai, tik va tas murzinumas viską gadina. Jei nebūtum sendinus, situaciją dar būtų galima išgelbėti - pritapimu, bet dabar tai net nežinau, ar galimą kažką pakeisti g.gif Merginos, ar galima pakeisti sendintos dėžutės foną (pvz. užtapyti kita spalva)?

P.S. Jeigu niekas nepatars, palik dėžutę ramybėje, su laiku tobulėsi ir pati rasi geriausią sprendimą, gal dėžutei tiesiog dabar reikia pabūti "pavėsyje" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 01 vasario 2009 - 14:39