Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nueik i geras akis cupe..ten yra stai taip atrodantis:
http://www.dekovita....products_id/310
zinoma cia paimta is kitos parduotuves pvz....
kiek zinau, pas jus cupas dirba kaip visi prekybos centrai, tai sekmadieni dirbs...
Papildyta:
beje sio mediumo nereikia fiksuoti su lygintuvu....bet nors taip ir neraso, patarciau visvien praeiti su lygintuvu....visgi skirtumas jauciamas....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 01, 00:07)
nueik i  geras akis cupe..ten yra stai taip atrodantis:
http://www.dekovita....products_id/310
zinoma cia paimta is kitos parduotuves pvz....
kiek zinau, pas jus cupas dirba kaip visi prekybos centrai, tai sekmadieni dirbs...
Papildyta:
beje sio mediumo nereikia fiksuoti su lygintuvu....bet nors taip ir neraso, patarciau visvien praeiti su lygintuvu....visgi skirtumas jauciamas....

Aciu tau laaaabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 21:45)
pakabos kainuoja nepilnai 4 lt....tai yra zlotus..o zlotas dabar maziau nei lotas...laikrodziai gerai nepamenu, bet uzsideta kazkur 40% antkainis, tai normalu...
ingusia31...ne su tuo puslapiu lygyni:)))))

g.gif ka reiskia ne su tuo puslapiu? As lyginu su tuo kuri pati maciau lenku puslapi o koks dar yra? uz puse kainos? ar didmenininku koks?
Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 02 01, 02:39)
Kalbu apie www.decoupage.lt
Jūsų internetine parduotuve esu patenkinta, dar noriu pagirti, kad labai greitai atsakote e-paštu į klausimus (čia ne mano vienos nuomonė)  smile.gif
O dar truputį grįžtant prie www.decoupage.lt, tai gal daugeliui parduotuvių pradžia sunki, kol įsivažiuoja į vėžes.

Nu ta parduotuve pati seniausia kaune mano ziniom tai per kelis metelius manau galejo susiruosti tinkamai lotuliukas.gif

Bite o del to karo kaip tu sakai man kilo antra mintis po minties kad nieko nesuprantu kas pasikeite taip staiga.... Zinojau kad prekiu atsives, buvau uzejus ieskojau blynu sagem.... Bet cia jau rimta konkurencija.... ir labiausia jums.... bet gabii kur jos gauna tos pigienos? g.gif nes ujauciu kad klausimas laikinas iki ol kol kazkas uzsilenks... todel gal reiktu apsirupinti ateiciai vaikam, anukam... biggrin.gif nes paskui vel bus viskas padauginus is dvieju smile.gif.
Atsakyti
Taip, Ingusia yra ir KITA lenkų parduotuvė mirksiukas.gif
Jaučiu reiks važiuot į Kauną ax.gif
Atsakyti
Aš irgi www.decoupage.lt nepatenkinta schmoll.gif Užsisakiau padėkliukų, tai antra savaitė nei žinios - rašiau e-meila ir skype - iš pradžių bendravo, o paskui tiesiog ignoravo, spėju, kad dėl mažos užsakymo sumos (16lt blush2.gif ) - bet, kad man iš jų tik tiek ir tereikia blink.gif Jeigu nepatinka tokie užsakymai, tegu parašo, kokia mažiausia suma užsakymo ar pan. unsure.gif
Prieš užsakydama paklausiau ar atsius iki tada ir tada - sako - atsiusim, susiorganizavom susitikimą su draugėm, planavom dirbti, o gavosi šnipštas verysad.gif

Iš bėdos nusipirkom Jyske verysad.gif kamštinius padėkliukus, bet nežinau kaip juos apdirbti, ta prasme, jeigu iškart dažais tepsiu ar laikys? Nereikia kokio grunto ar ko. Gal kas darėte? ax.gif
Atsakyti
http://www.decoupage...o...t&Itemid=76 lotuliukas.gif uoj koks geles fragmentas
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 30, 20:48)
gotte man visai neblogai atrodo 4u.gif . as turbut palikciau kaip yra. o jei zadi mest lauk, tada geriau man atiduok lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

nu matai mesti lauk nenoriu schmoll.gif , nes gaila dezutes, kuri dar gali pasitarnauti kaip puikus materiolas biggrin.gif naujam dekupazo darbeliui g.gif

QUOTE(kauke26 @ 2009 01 31, 02:36)
WOW kokia grazi dezute!! Nu super atrodo!!! Tikra auksaranke! Sekmes kuryboj ir toliau! mirksiukas.gif
Necituoti nuotraukų !

nezinau cia su jumoru parasyta ar rimtai...
Jeigu cia rimtas pagyrimas, tai man jo tikrai nereikejo. Stovi ta dezute pas mane ir tarnauja siuo metu kaip atrama vienam nuotraukos remeliui. Siaip gaila sumanymo, nes man patinka buten taip isdeliotos magnolijos, bet visa kita - baisu doh.gif

Teks kazka galvot paciai g.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 01, 08:33)
g.gif ka reiskia ne su tuo puslapiu? As lyginu su tuo kuri pati maciau lenku puslapi o koks dar yra? uz puse kainos? ar didmenininku koks?
Papildyta:
Nu ta parduotuve pati seniausia kaune mano ziniom tai per kelis metelius manau galejo susiruosti tinkamai  lotuliukas.gif

Bite o del to karo kaip tu sakai man kilo antra mintis po minties kad nieko nesuprantu kas pasikeite taip staiga.... Zinojau kad prekiu atsives, buvau uzejus ieskojau blynu sagem.... Bet cia jau rimta konkurencija.... ir labiausia jums.... bet gabii kur jos gauna tos pigienos?  g.gif nes ujauciu kad klausimas laikinas iki ol kol kazkas uzsilenks... todel gal reiktu apsirupinti ateiciai vaikam, anukam... biggrin.gif nes paskui vel bus viskas padauginus is dvieju smile.gif.

del lenku parduotuviu....dabar vien be tos tau zinomas, zinau dar 4 lenkiskas parduotuves kur galima isigyti daiktu....ir jose kaikas brangiau, kaikas daug pigiau....ir manau kad tos zinomos man 4 cia mazas laselis...ju ten lenkijoje dar daugiau yra....
ir kiek matosi jie ima is keliu , ne is viebos....

tai ci azinai tikrai negali lyginti taip uzsiciklinus ant kazkurios....

net pas mus Lt jau atsiranda urmininku, kurie vezasi....o ten jau senai tokiu pilna....
Atsakyti
esu visiškai praradusi vilti susidraugauti su sendintoju "fine crackle finish" nu skyla begalo graziai, bet itrinti niekiap nesigauna. schmoll.gif
Atsakyti
skubiai reikalinga pagalba verysad.gif pasendinau dezute dvikomponeniu,isryskejo itrukimai,bandziau juos itrinti sidabriniais seseliais,bet man nepatinka...kaip dabar nuvalyti?kokia spalva tiktu labiausiai ir kuo itrinti?ar aliejiniai dazai nebus per daug sudetinga pirmam sykiui?ir as nieko neatsitiks itrukimams jeigu paliksiu juos pora dienu nenulakuotus? nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija789: 01 vasario 2009 - 12:16
QUOTE(gitaja @ 2009 02 01, 12:14)
esu visiškai praradusi vilti susidraugauti su sendintoju "fine crackle finish" nu skyla begalo graziai, bet itrinti niekiap nesigauna.  schmoll.gif

o kas tau ten nesigauna?????jis vienas is tokiu, su kuriais be galo lengva dirbti....

gal ne su tokiais dazais itrini?????
parasyk kaip ka darai....
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 02 01, 13:14)
skubiai reikalinga pagalba  verysad.gif  pasendinau dezute dvikomponeniu,isryskejo itrukimai,bandziau juos itrinti sidabriniais seseliais,bet man nepatinka...kaip dabar nuvalyti?kokia spalva tiktu labiausiai ir kuo itrinti?ar aliejiniai dazai nebus per daug sudetinga pirmam sykiui?ir as nieko neatsitiks itrukimams jeigu paliksiu juos pora dienu nenulakuotus? nuotraukos

Koks čia pas tave sendintojas? Ar ne Rayher antik1 ir antik2??

Aš siūlau tau nieko nevalyti. Tiesiog paimk ir ant viršaus įtrink su aliejiniais dažais. Jei čia rayher sendintojas, tinka ir akriliniai. Žodžiu, uždėk nedidelį lašelį dažų ant paviršiaus ir pirštu lengvai sukamaisiais judesiais ištrink nedidelį plotelį, stengdamasi, kad kuo daugiau dažų užsiliktų įtrūkimuose. Tada su popierine nosinėle nuvalyk dažų perteklių, na ją vis kelis kartus perlenkdama ir valydama tik švaria puse. Tada vėl šalia kitą nedidelį plotelį taip įtrink, kol įtrinsi visą dėžutę. Turėk omeny, kad dažai paviršiui gali suteikti šiokį tokį atspalvį, na ji gali nebebūti tokia akinančiai balta.
Mano manymu čia tiktų tamsiai ruda arba žalia sumaišyta su ruda spalvos. Sėkmės smile.gif
Atsakyti