Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 21:55)
tai vat as buvau vakar:)
kainos tikrai mazesnes....bet butent tu naujai atsiveztu prekiu,....tarkim stiklas, priemones....tai kainos nepakite man rodos....
bet atmosfera tai tikrai geresne pas kaimynus...creativoj ar hobby centre....(ar kaip ten ji vadinasi)...

Skaiciau jusu diskusija apie daiktus, kainas, atmosferas...
Ir man jau klojasi ateities vizija...manau, supratau, kas cia vyksta...Isgyvens stipriausieji...Kainos sumazintos, jaukas mestas, pirkejai i tai reaguoja nedelsdami...
O mes...mes atmosferos pigiau uzsivezem... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
o as galvoju kai tokia konkurencija....laimi ne tie pas kuriuos maziausios kainos...o butent tie pas kuriuos uzeiti malonu, ir iseini su sypsena, o ne besikeikdamas ir isiutes:))))))ir kainos jau nebepadeda....
siaip gerai kad visos parduotuves vietoj....pas visus visgi skirtingi daiktai....ir apejus visas galima ka gero isigyti...plius nereikia blaskytis po visa miesta....
Atsakyti
patarkit kokį tepamą laką, tinkamą sottilei. turiu purškiamą dupli color, bet jautriai reaguoju į aerozolius ir dar labai blizga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 01 31, 18:00)
tai internetine pard ju yra www.decoupage.lt
as pati nepirkau, bet buvau, taip sakant akimis tyrinejau, tai man rodos, produkcija geros kokybes, kaip ir visur mirksiukas.gif

***** man kazko neatidaro to psl g.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 31, 21:02)
Nu ten brangiausia parduotuve musu mieste manyciau o prekes tos pacios kaip ir visose kitose stamperia (mediniai "dekorablita") dar kazkas... nu bet medines dezutes iz vaizdo nepikciau nes kai kurios ju atrodo kaip medines o kai pimi supranti kad ten popierius panasus ismedi ziurek neapsigauk. Ar teko kuriai susidurti su tokios kokybes mediniais daiktais? Nu idomu kasd ten do rusis nes lengvumas kaip popieriaus ir panasu kad kokybe neturetu zavet  g.gif bent pwaciupinejus tais.... lenku tai bent paimi ir zinai kad medis o ne s... supresuotas rankoje smile.gif.

va kazkas labai pazystamo... norejom veidrodi voniai pirkt (kinietiska), tai ziurejom ziurejom niekaip nesuprantam kas per materiolas, o pasirodo tai presuotas popierius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 31, 22:51)
patarkit kokį tepamą laką, tinkamą sottilei. turiu purškiamą dupli color, bet jautriai reaguoju į aerozolius ir dar labai blizga  verysad.gif

Yra pirkti ir matinis puškiamas lakas senukuose. Gali naudoti Stamperia lakus, pvz. turiu purškiamą šios firmos, tai jis man nesmirda, purškiu namuose. Man atrodo Gabii rašė, kad ir lakuojamą galima naudoti, dabar tiksliai neprisimenu g.gif bet purškiamą tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 01 31, 22:50)
Beje ar galit mami padet del to dekoravimo ant medziagos

Dekoruoju ant audinio su spec. mediumu tekstilei ,o jei nori tik uzrasyti kazka yra spec. dazai ,pirkau dailininku parduotuveje .
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 21:55)
bet atmosfera tai tikrai geresne pas kaimynus...creativoj ar hobby centre....(ar kaip ten ji vadinasi)...

Gabii, jei ne paslaptis, kas nepatiko, buvau prieš 3 mėnesius, tai tokia jauna mergina maloniai aptarnavo. Bet va jų internetine parduotuve tai nusivyliau, turi ne visus produktus, kurie nurodyti (kam tada dėti pardavimui, jei neturi g.gif ), užsakymas stringa ir t.t. Mano nuomonę, reikia atidaryti internetine prekybą, kada esi tam pasiruošęs, mažiau nusiskundimų bus.
Atsakyti
Kamėja_Mėja, nesupratau, apie kokia parduotuve kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 31, 23:06)
Gabii, jei ne paslaptis, kas nepatiko, buvau prieš 3 mėnesius, tai tokia jauna mergina maloniai aptarnavo. Bet va jų internetine parduotuve tai nusivyliau, turi ne visus produktus, kurie nurodyti (kam tada dėti pardavimui, jei neturi g.gif ), užsakymas stringa ir t.t. Mano nuomonę, reikia atidaryti internetine prekybą, kada esi tam pasiruošęs, mažiau nusiskundimų bus.

ten yra dvi...ta mergaite tai faina visai....o savininke, truputeli gruboka tokia moteriske....kazko blogo tikrai negaliu pasakyti...bet ten taip nera, jog ateini, pasneki, pasikonsultuoji....ir ne man vienai....man ten atmosfera kaip armijoje:)))))gal zmogus tiesiog toks....kitaip bendraujantis....
zinoma gal kam patinka...nieko nesakau....
bet va kai nueinu pas tamstas i creativa....tai su sypsena iseini, su patarimais ir gera nuotaika....tas pats ir su hobby centru...ten vis pasisemi ideju, patarimu....ko paklausi, ta atsakys...parodys....
na toks vat ir palyginimas....
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 01 31, 23:04)
Dekoruoju ant audinio  su spec. mediumu tekstilei ,o jei nori tik uzrasyti kazka yra spec. dazai ,pirkau dailininku parduotuveje .

O su tais paciais akriliniais netinka g.gif
Labai noreciau nepirkti dar kitu dazu, bet jauciu teks, o siaip kaip jie atrodo ir vadinasi?
Atsakyti
http://www.senasnauj...product&id=1473
na sitie ant audinio kaip pvz...bet ju ipakavimu buna ivairiu...parasyta textil medium...
jei rasysi su akriliniais vien, issiplaus...
nenori pirkti textiliniu dazu...nusiperki prieone auksciau mineta sumaisai 1:1 su akrilu ir rasai...
kita iseitis, nusipirkti spec markesrius su kuriais gali rasyti ant audinio ir jie nenusiplauna.....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 23:54)
http://www.senasnauj...product&id=1473
na sitie ant audinio kaip pvz...bet ju ipakavimu buna ivairiu...parasyta textil medium...
jei rasysi su akriliniais vien, issiplaus...
nenori pirkti textiliniu dazu...nusiperki prieone auksciau mineta sumaisai 1:1 su akrilu ir rasai...
kita iseitis, nusipirkti spec markesrius su kuriais gali rasyti ant audinio ir jie nenusiplauna.....

Uzsisakinet ner laiko, man ryt jau reik nusipirkt g.gif Kur cia galima butu
Atsakyti